![]() |
Developing a huge crush on this guy: Robert Sheehan :x
![]() ![]() |
Ai inceput sa te uiti la Misfits?El fura show-ul aproape in fiecare episod.O)
|
Am vazut doar primul episod si pare promitator, desi nu agreez productiile care implica superputeri 8-| sa vedem cat rezist... Cu ce e el vinovat daca are personajul cel mai rautacios, implicit cel mai atractiv?:)) i don't mind at all. tipa blonda are un acent foarte simpatic :))
|
Pacat ca si-a luat talpasita dupa sezonul 3 si de atunci nu m-am mai uitat la serial.
|
Originally Posted by omudindulap:
Bai, putina decenta; vezi ca n-are nici dooj de ani! Mai coboara si tu stacheta oleaca. ![]() |
Haha, welcome back, elitist pedosnob!
![]() Isabelle Fuhrman, nascuta '98 :)) better known as.. ![]() Ce naibilui mananca, ma, astea? |
|
![]() |
![]() |
Kadee Strickland
![]() ![]() Taye Diggs ![]() ![]() Şi uite aşa mi s-a făcut poftă de ciocolată. :)) |
![]() |
'Pedofilm freak'
![]() Kara Hayward, 14 anisori :"> |
Imi mai permit o aroganta:
![]() Bubu :( ![]() |
Ioi, ce bine seamana cu o userita de pe cinemagia. :-$
|
Quote:
Quote:
Monsieur Dulap, you'd better make your move, ca expira in ianuarie... :"> |
:)) How thoughtful of you! Ma, e simpatica foc pustoaica, numa' ca-i cam batzoasa, nu stiu daca ai observat (ori nu am fost eu foarte explicit), dar mie-mi plac mai carnoase.
Par example ![]() sau ![]() desi, nici asta nu-i tocmai eligibila, dar am o mare slabiciune pentru ea bonus de sarbatori ![]() |
Mda, se vede tot. Macar nu le-ai pus imburqa-te. In rest, sunt cam urate.
Intr-o ordine mai matura de idei... ![]() ![]() ![]() (am dat peste ele recent in extras-urile de la TD - except prima ) |
Originally Posted by Federico:
![]() Nu vezi ca-s bucalate? :| Cybil nu-i tocmai un etalon de frumusete, nici catchy, nu-l are pe vino-ncoa, e tipul de femeie care i-ar placea soacrei. Aici parca i ceva mai bine. ![]() |
Originally Posted by omudindulap:
Btw, unde pula mea ti se tot evapora cratimele? :)) Scrii de pe tel? |
Din comoditate, m am obisnuit sa tastez space ul, mi e mai la indemana :"> Mi s a mai reprosat chestia asta, ii chiar atat de deranjant sau erai doar curios?
|
All times are GMT +2. The time now is 02:33. |