![]() |
Timber Falls (2007)
Amusement (2008) The Entity (1982) Tamara (2005) Trolljegeren (2010) |
The Descent ( 2005 ) - a fost unul dintre cele mai bune filme horror pe care le-am vizionat!
|
|
Ar trebui sa fie Season of the witch dar e rusinos sa spun ca e horror
|
Si cand ma gandesc ca trebuia sa fie in schimb un remake la Season of the Witch ala din '83...
|
Originally Posted by omudindulap:
Arata interesant :)) Il recomanzi? :P |
Bai, nu stiu. Mie-mi placu, e destul de funny. Da, ma, uita-te. Imi asum riscul. :D
|
Psych 9 ... wtf did i just watch? :|
|
@ omuldindulap - Pe torrente n-am vazut decat workprintu' , banuiesc ca ala l-ai vazut nu?
|
Da. Nu cred ca-i mare diferenta. Oricum, eu nu stiam care-i faza cu acest workprint.
|
Eu vreau sa vad fimul de mult timp da astept un rip oficial:))
Ultimul horror vazut: Satsujinbachi - kirâ bî. AKA Killer Bee - Un film japonez cu albine, UCIGASE!!............sau asa ceva:) |
ultimul a fost I spit on your grave (2010). la un mom dat am inceput chiar sa simpatizez cu "the bad guys". nimeni nu merita sa moara in felul ala - nici macar asemenea oameni.
|
Tu daca ai fi in locul tipei ce ai face?
|
nu stiu ce as face in locul tipei pentru ca e putin probabil sa fiu vreodata intr-o asemenea situatie dar ea avea serioase probleme mintale datorita circumstantelor. probabil ca i-as omora si eu dar nu asa - un glont merge la fel de bine, nu e nevoie de tortura
|
La ce mutilare psihica, fizica & co. e violul, ma mir ca nu i-a facut felii.
E gross cum ii termina si totusi, in varianta originala, te incretesti (de groaza) gandindu-te cum ii omoara (cel putin pe ala in cada). |
Pacat ca nu se intampla si in realitate asemenea razbunari interesante. :P
|
The Unborn, sau cum sa ne operam de dibuci=)) . Cateva "scary poop ups" , care il mai salveaza de la esec.
6/10 |
Adica ti-a placut cat de cat ... :) ! Mie mi s-a parut o porcarie totala...cu toate ca a avut un subiect "nou", as zice, in lumea horror. Of, of, of ...cliseele astea americane!
|
Eu ,sincer, la filmele astea facute sa te sperie ( Drag me To hell, The unborn ) nu dau doi bani pe poveste sau pe clisee. Da, mi-a placut ( si actrita din rolul principal ). Era fain daca aparea dezbracata, macar o scena:D
|
Intr-adevar, Drag me to Hell a fost un film foarte bun...in ciuda numeroaselor critici. Dar The Unborn ... mi s-a parut slab, chiar foarte slab.
:)) la partea cu ea goala ... ar fi fost un pic mai impresionant din punct de vedere vizual ! |
All times are GMT +2. The time now is 13:19. |