Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Filme la TV (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=269)
-   -   Seriale TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95269)

Avalhon 04 Sep 2009 15:59

Din "pacate", mie imi place istoria. :) Si chiar daca subiectele de care discutam fac parte din mitologie, macar aia sa fie respectata cat de cat, ca istoria...stim noi ce bine e reprezentata prin filme si seriale.

miercuri 04 Sep 2009 19:11

Lasa ca nici cu Tudors nu mi-e rusine. Au incercat in primul sezon sa faca o telenovela, ceea ce a implicat multe abateri de la adevarul istoric. Apoi inspre sezonul doi pun accent numai pe tensiunile religioase din Anglia si sa uita complet ca ar trebui totusi sa continue ca o telenovela decat sa ajunga ceva care nu e nici cal nici magar si e uber plictisitor.
Ca sa nu mai zic ca Henry VIII nici la 15 ani nu cred ca era asa de tras printr-un inel cum e Jonathan Rhys Meyers :P

Avalhon 05 Sep 2009 11:28

La 15 ani era tras prin inel. Uite-l la 18: S-a buhait mai tarziu. Ce-i drept, la momentul in care s-a ajuns cu serialul, ar trebuie deja sa se vada semnele.

miercuri 05 Sep 2009 14:26

E un portret, n-avem cum sa stim. Eu nu pot sa cred ca HVIII a fost vreodata asa de slab ca JRM. Si asa de finutz :P
Se zice ca era frumos dupa standardele vremii, dar JRM e frumos dupa standardele vremurilor noastre.

Avalhon 05 Sep 2009 14:46

E adevarat ca portretele oficiale ale vremii nu respectau adevarul 100%, dar Henry nu a fost un umflat de la inceput. A inceput sa se "mareasca" dupa un accident foarte dur la un turnir. Daca nu am insel, intamplarea a fost aratata in primul sezon.

Shulina 20 Sep 2009 22:49

Originally Posted by miercuri:

E un portret, n-avem cum sa stim. Eu nu pot sa cred ca HVIII a fost vreodata asa de slab ca JRM. Si asa de finutz :P
Se zice ca era frumos dupa standardele vremii, dar JRM e frumos dupa standardele vremurilor noastre.

ba miercuri ma omori....fa tu un serial mai bun daca poti....nu ca ar fi cel mai cel sau 100% historically accurate, dar totusi e un serail bun...si in plus nici nu conteaza prea mult asta...e viziunea scenaristului, a regizorului asupra vremii...asta il face bun...combinatia dintre istorie si fantezie...

miercuri 20 Sep 2009 23:15

Mie mi se pare destul de mediocru dupa un anumit numar de episoade. Pentru ca desi au facut atatea compromisuri sa adapteze istoria pentru TV, tot pare o taraganre infinita fara plot.

Shulina 21 Sep 2009 10:58

Fiecare serial are si puncte moarte......pe mine una ma duce cu gandu la vremea aceea......dupa cum am spus nu este cel mai bun serial ever, insa nici nu ma simt in stare sa critic ceva ce eu nu sunt capabila sa fac....

miercuri 21 Sep 2009 13:54

Originally Posted by Shulina:

insa nici nu ma simt in stare sa critic ceva ce eu nu sunt capabila sa fac....

nu suntem cababili sa facem 95% din chestiile pe care le consumam, asta inseamna ca nu trebuie sa avem o parere?

moltisanti88 21 Sep 2009 16:47

Zilele astea ochii imi sunt lipiti de monitorul calculatorului din cauza serialului It's Always Sunny in Philadelphia. Comedy at it's best :D.

Shulina 21 Sep 2009 18:12

Originally Posted by miercuri:

Originally Posted by Shulina:

insa nici nu ma simt in stare sa critic ceva ce eu nu sunt capabila sa fac....

nu suntem cababili sa facem 95% din chestiile pe care le consumam, asta inseamna ca nu trebuie sa avem o parere?

sa avem pareri e usor..mai greu e cu opiniile..alea trebuie sustinute cu argumente...in fine.....eu ma refeream la faptul ca tot ce pot spune e daca ceva imi place sau nu, mai mult nu ma bag...si oricum suntem mereu subiectivi, altfel e cam greu sa fii si obiectiv si plauzibil in acelasi timp

adhpliz 22 Sep 2009 18:06

un serial foarte fain pe care acum am inceput sa-l vad e Supernatural...... e destul de ok ..... mai este acum o telenovela (_!!!!!!! NU dina SPANIA / AMERICA DE SUD) se numete Dae Janggeum si e din coreea..... foarte interesanta din punct de vedere al culturii prezentate si a personajelor portretizate de actori .........
altele ar mai fi........ Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Brothers and sitsters (!!!comedie dar si drama), Smallville.........

miercuri 22 Sep 2009 18:16

Supernatural nu e extraordinar, dar a dezvoltatun plot frumusel pe parcursul a 5 sezoane si m-a prins tot mai tare pe parcurs.

Shulina 22 Sep 2009 20:40

au reinceput Californication, Dexter si Bones......the future looks pretty nice

rm_cristian 24 Sep 2009 20:10

TRUE BLOOD - omg asta da serial cu vampiri...merita vazut este super tare. Ador si Supernatural si ma mai uit si la desperate housewives...am nevoie de putina drama =)) aaaaaaa si era sa uit de super showul AMERICAN DAD!!!!!!

tibzone 28 Sep 2009 16:20

hmmm ]The Vampire Diaries" un show in genul twilight :)

Dany23 28 Sep 2009 22:44

am adaugat un serial nou la lista: Flash Forward on air(S01e01) un serial foarte foarte bun si daca o va tine tot asa va fi un alt serial-fenomen de la cei de la abc.

a strans 14 milioane de vizualizatori la premiera sezonului

Cinemania 03 Oct 2009 15:38

vazut Jericho

m-am uitat la el pt Skeet Ulrich si am dat peste un serial bunicel...are cateva scapari si greseli, ceva personaje fara substanta, insa per total e ok

psyched 05 Oct 2009 12:21

Bine ca s-a terminat in sfarsit True Blood - tragea de storyline in disperare, Jason era iar downgraded la versiunea precedenta, jocul cu matele (matzele) in chiuveta era mai degraba hilar decat de impact. In fine, s-a sfarsit. Oh, si Evan Rachel Wood? Fail.

Flash Forward se vrea noul Lost, nu? Sau doar mi se pare pt ca scena de inceput mi-a amintit de primul episod din Lost? Deocamdata e promitator, desi Charlie a devenit plot pusher - foarte active 2 minute tre sa fi avut. /:)

Eastwick. Omfg. Charmed Desperate Housewives. That is all (and all is not well).

Glee - singurul serial care ma obliga sa fiu la curent cu spoiler-ele si care e responsabil pentru timpul petrecut pe youtube.

Deleted 08 Oct 2009 01:54

mie

Originally Posted by paul_aramis:

lasă-l chambord, atât poate - atât face, că doar nimeni nui perfect: desparate howseieves

uite, îi recomand şi eu unul: armie ieves.

îmi plăceau OZ - Federal Prison

şi Six feet under

tnx, Dragomara :)

All times are GMT +2. The time now is 00:38.