![]() |
Din "pacate", mie imi place istoria. :) Si chiar daca subiectele de care discutam fac parte din mitologie, macar aia sa fie respectata cat de cat, ca istoria...stim noi ce bine e reprezentata prin filme si seriale.
|
Lasa ca nici cu Tudors nu mi-e rusine. Au incercat in primul sezon sa faca o telenovela, ceea ce a implicat multe abateri de la adevarul istoric. Apoi inspre sezonul doi pun accent numai pe tensiunile religioase din Anglia si sa uita complet ca ar trebui totusi sa continue ca o telenovela decat sa ajunga ceva care nu e nici cal nici magar si e uber plictisitor.
Ca sa nu mai zic ca Henry VIII nici la 15 ani nu cred ca era asa de tras printr-un inel cum e Jonathan Rhys Meyers :P |
La 15 ani era tras prin inel. Uite-l la 18:
![]() |
E un portret, n-avem cum sa stim. Eu nu pot sa cred ca HVIII a fost vreodata asa de slab ca JRM. Si asa de finutz :P
Se zice ca era frumos dupa standardele vremii, dar JRM e frumos dupa standardele vremurilor noastre. |
E adevarat ca portretele oficiale ale vremii nu respectau adevarul 100%, dar Henry nu a fost un umflat de la inceput. A inceput sa se "mareasca" dupa un accident foarte dur la un turnir. Daca nu am insel, intamplarea a fost aratata in primul sezon.
|
Originally Posted by miercuri:
|
Mie mi se pare destul de mediocru dupa un anumit numar de episoade. Pentru ca desi au facut atatea compromisuri sa adapteze istoria pentru TV, tot pare o taraganre infinita fara plot.
|
Fiecare serial are si puncte moarte......pe mine una ma duce cu gandu la vremea aceea......dupa cum am spus nu este cel mai bun serial ever, insa nici nu ma simt in stare sa critic ceva ce eu nu sunt capabila sa fac....
|
Originally Posted by Shulina:
|
Zilele astea ochii imi sunt lipiti de monitorul calculatorului din cauza serialului It's Always Sunny in Philadelphia. Comedy at it's best :D.
|
Originally Posted by miercuri:
|
un serial foarte fain pe care acum am inceput sa-l vad e Supernatural...... e destul de ok ..... mai este acum o telenovela (_!!!!!!! NU dina SPANIA / AMERICA DE SUD) se numete Dae Janggeum si e din coreea..... foarte interesanta din punct de vedere al culturii prezentate si a personajelor portretizate de actori .........
altele ar mai fi........ Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Brothers and sitsters (!!!comedie dar si drama), Smallville......... |
Supernatural nu e extraordinar, dar a dezvoltatun plot frumusel pe parcursul a 5 sezoane si m-a prins tot mai tare pe parcurs.
|
au reinceput Californication, Dexter si Bones......the future looks pretty nice
|
TRUE BLOOD - omg asta da serial cu vampiri...merita vazut este super tare. Ador si Supernatural si ma mai uit si la desperate housewives...am nevoie de putina drama =)) aaaaaaa si era sa uit de super showul AMERICAN DAD!!!!!!
|
hmmm ]The Vampire Diaries" un show in genul twilight :)
|
am adaugat un serial nou la lista: Flash Forward on air(S01e01) un serial foarte foarte bun si daca o va tine tot asa va fi un alt serial-fenomen de la cei de la abc.
a strans 14 milioane de vizualizatori la premiera sezonului |
vazut Jericho
m-am uitat la el pt Skeet Ulrich si am dat peste un serial bunicel...are cateva scapari si greseli, ceva personaje fara substanta, insa per total e ok |
Bine ca s-a terminat in sfarsit True Blood - tragea de storyline in disperare, Jason era iar downgraded la versiunea precedenta, jocul cu matele (matzele) in chiuveta era mai degraba hilar decat de impact. In fine, s-a sfarsit. Oh, si Evan Rachel Wood? Fail.
Flash Forward se vrea noul Lost, nu? Sau doar mi se pare pt ca scena de inceput mi-a amintit de primul episod din Lost? Deocamdata e promitator, desi Charlie a devenit plot pusher - foarte active 2 minute tre sa fi avut. /:) Eastwick. Omfg. Charmed Desperate Housewives. That is all (and all is not well). Glee - singurul serial care ma obliga sa fiu la curent cu spoiler-ele si care e responsabil pentru timpul petrecut pe youtube. |
mie
Originally Posted by paul_aramis:
îmi plăceau OZ - Federal Prison şi Six feet under tnx, Dragomara :) |
All times are GMT +2. The time now is 00:38. |