Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

Dragomara 18 Apr 2009 22:27

Qed

Originally Posted by Suspect de bizar:

N-am idee,îs necredincios,îs Satana în persoană,îs tot ce vrei tu.Amu' du-te în alt forum nimfomană bătută de Dumnezeu.

de-aia zic să nu te duci la biserică. e păcat.
oricum, din cauza voastră nu merg io la biserică la marile sărbători. din cauza ipocriţilor, celor care mimează bunătatea, altruismul, smerenia etc. doar la comandă. de fapt mă şi mir cum de nu se prăbuşesc zidurile alea peste voi. şi acum nu glumesc. dacă mi-ar sta în putinţă la mai bine de 90% le-aş interzice accesul în biserică. nu cred că Dumnezeu se vrea iubit de ipocriţi, răi... oameni ca tine.

Suspect de bizar 18 Apr 2009 22:28

Originally Posted by Dragomara:

N-am idee,îs necredincios,îs Satana în persoană,îs tot ce vrei tu.Amu' du-te în alt forum nimfomană bătută de Dumnezeu.

oricum, din cauza voastră nu merg io la biserică la marile sărbători. din cauza ipocriţilor, celor care mimează bunătatea, altruismul, smerenia etc. doar la comandă. de fapt mă şi mir cum de nu se prăbuşesc zidurile alea peste voi. şi acum nu glumesc. dacă mi-ar sta în putinţă la mai bine de 90% le-aş interzice accesul în biserică. nu cred că Dumnezeu se vrea iubit de ipocriţi, răi... oameni ca tine.

Asta şi faptul că nu-i frumos să faci sex în biserică.

Dragomara 18 Apr 2009 22:31

Originally Posted by Dragomara:

Asta şi faptul că nu-i frumos să faci sex în biserică.

no, acum mi-ai rerereredemonstrat că aveam dreptate când spuneam că nu tb să MAI vb cu proşti.
rectific. du-te la biserică, erai ipocrit dar totuşi mult mai inteligent în postarea anterioară. :D

Judex 18 Apr 2009 22:41

Cand spui ca INTERZICI cuiva sa intre in biserica contrazici din start ideea crestinismului.

Happy Easter to everyone!

redmen 18 Apr 2009 23:30

Originally Posted by illotempore2002:

vezi ca nu ai raspuns integral la intrebarea lui domn profesor. care a fost cel mai bun rege si DE CE

:)

eu am zis de ce cred ca Ferdinand

Pai si eu am zis :)

"Asta`i muzica ce`mi place" e un citat din Carol Unu.Si pentru ca a scos Romania de sub imperiul otoman si el a construit prima universitate parca + multe alte chestii.

illotempore2002 18 Apr 2009 23:55

io stiu ca mister Cuza a facut prima universitate.....

no, cum ii? (vorba suspectului bizar)

redmen 19 Apr 2009 00:09

Originally Posted by redmen:

el a construit prima universitate parca ...

Am scris parca ca sa se inteleaga ca nu stiu sigur.Daca stie si altcineva detalii poate sa ne lamureasca.

Suspect de bizar 19 Apr 2009 00:41

Ştiu sigur că Cuza a construit prima universitate,în 1864 când a făcut reforma agrară.

Liviu- 19 Apr 2009 00:49

Eu stiu ca in timpul lui Cuza a fost construita cea de la Iasi in 1860 si cea de la Bucuresti in 1864. Acum nu stiu cat de mult s-a implicat el in chestia asta ca sa pot zice ca el a construit-o, de aceea am zis ca in timpul lui s-au construit.

Dar prima universitate a fost cu siguranta cea din Iasi in 1860.

illotempore2002 19 Apr 2009 00:50

da.

are dreptate Liviu.

norww3 19 Apr 2009 01:04

Originally Posted by Judex:

Ei, mai degraba sa rezolva cu o combinatie noua. Nu cred ca e totul chiar atat de avansat incat sa fiu nevoit s0-o evit.

Evit'o pe la tine acasa ... Parerea mea ... hic ... hic ...

redmen 19 Apr 2009 01:14

Pai daca ma apuc sa caut si io pe google normal ca vad si io chestiile alea.Io vroiam sa zica cineva care stie asa pentru el :)

illotempore2002 19 Apr 2009 01:15

rosule, de ce il subestimezi pe liniuta la mijloc Liviu?
de ce asumi cum ca el nu ar sti si a fost nevoit sa caute pe google?
crezi ca vrea sa ne impresioneze?

:p

Liviu- 19 Apr 2009 01:23

Sunt in a 12-a. Pe langa faptul ca am facut la istorie cei care vin de la Universitatea A. I. Cuza din Iasi sa-si prezinte facultatea nu uita niciodata sa precizeze ca e prima din tara, din punct de vedere cronologic cel putin. :D

redmen 19 Apr 2009 01:28

Bine ca sa fiu carcotas sursele mele spun asa :

In timpul lu` Cuza au fost INFIINTATE cele 2 universitati

In timpul lu` Carol au fost CONSTRUITE cele 2 universitati

Deci fiecare are dreptate in felul lui.Succes la bacalaureat Liviule !

P.S. Apropo este Liviu liniuta la mijloc :)

Liviu- 19 Apr 2009 01:31

Originally Posted by redmen:

Succes la bacalaureat Liviule !

Mersi!

illotempore2002 19 Apr 2009 01:31

ma scuzati, am pus numele de familie inainte :p

Liviu- 19 Apr 2009 01:32

Se iarta :p

Judex 19 Apr 2009 01:36

Originally Posted by norww3:

Originally Posted by Judex:

Ei, mai degraba sa rezolva cu o combinatie noua. Nu cred ca e totul chiar atat de avansat incat sa fiu nevoit s0-o evit.

Evit'o pe la tine acasa ... Parerea mea ... hic ... hic ...

Ias mai du-te-n................ Hic, hic.

Pitbull 19 Apr 2009 01:39

Ye-te-teee bäää, Liviu-cratimä abia într-a XII-a? :o
Eu îi dädeam spre 30-cratimä, dupä maturitatea mesajelor.

All times are GMT +2. The time now is 05:48.