![]() |
am revazut Twelve Monkeys si Zbor deasupra unui cuib de cuci.
Brad Pitt si Nicholson doi lunatici in aceste filme, lunatici I-a. |
Stapanul Inelelor 2 7/10
|
Am fost cam ocupat ieri, dar la sf. zilei m-am uitat la Sabrina.
5/10 |
haute tension- 4/5
slasher movie (frantuzesc) cu lezbiana si uciderea unei familii, doar fantezia erotica a tipei (o alta tipa evident) scapa dar e prizoniera camionagiului ucigas.... urmariri cu masina, alergaturi prin codrii patriei noastre dragi, gaturi taiate, capete retezate, rasturnari de situatie... va fi vizionabil in cadrul zilelor filmului francez collateral- 2/5 bine facut, total lipsit de originalitate ladder 49- 2/5 film american cu pompieri travolta si river phoenix conformist si banal, lasa impresia da tv movie |
La Vita e Bella - 9/10
Filmului asta i se potriveste titlul. M-a umplut de optimism desi nu e o comedie dupa toate legile. Merita vazut. |
Originally Posted by KORBEN:
|
Originally Posted by MinRep:
:(( pacat ca a murit asa de tanar (23 de ani). chiar ma intrebam de ce nu l-am mai vazut si in alte filme, cand am vizionat My Own Private Idaho, fiindca mi s-a parut foarte talentat acolo, cu mult peste Keanu Reeves. |
intr-adevar
o regretabila eroare |
am revazut - Terminal Velocity 7/10
- Hannibal 9/10 |
4 dvd Special Extended edition - The Two Towers
nota review DVD box Set = 10/10 ... flawless |
Shaun Of the Dead - 8/10
Black Hawk Down - 10/10 |
Originally Posted by Leonard:
The Dreamers- Bertolucci, '03: ma asteptam la mai mult decit o poveste despre cunoasterea de sine & maturizarea a 3 tineri, in cadru revolutionar. Intrecerea lor in recunoasterea filmelor mi-a displacut, in schimb am apreciat inserturile de pe final, cind fata duce furtunu' in cort si asteapta monoxidu' de carbon sa le usuce viata. Fargo- Coenii, '96- pe cit de stupide sint personajele si ipostazele pe atit de mult mi-a placut. Gasesc Blood Simple mult mai amuzant. |
Duelul(1977)- Harvey Keitel 7/10
Tears of the sun9/10 |
Se7en ('95) ramane unul dintre preferatele mele,un film pe care de fiecare data cand il vad are acelasi impact puternic asupra mea si la care nu imi pot lua ochii de la ecran. 9.5/10
|
the hours
film pentru femei dar numai pt cele rabdatoare fermecator intr-un fel, prea ironic de altfel |
John Q 8/10
Denzel Washington 30/10 |
American Psycho: 9/10
|
cel mai recent film vazut
alien vs predator, ghotica, si disearasper sa vad resident evil 2. nam avut timp am fost ocupat cu munca da sper sami fac timp sal vad. am auzit cai belea de belea. si acum downloadez dodgeball si the village. cat de curand o sa vad supremacy of bourne sau cum il cheama. bafta
|
Re: cel mai recent film vazut
Originally Posted by 76ers:
Unele cuvinte cuvinte din limba romana se scriu cu cratima (liniuta aia care seamana cu un minus adica asta -). Si aici e vb de filme vizionate nu care ai sa le vizionezi. |
Proof of Life 8/10.
The Colour of Money 10/10. |
All times are GMT +2. The time now is 01:37. |