Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Hell-ador (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84108)

Demona 28 Jun 2004 18:33

Deci...se pare ca nu sunt nica care a primit mesaje ciudate de la el. Dar cred ca sunt unica care a vorbit cu el pe YM. Guys...pacat ca nu am pastrat logu`. Sa vedetzi cum noi restu` suntem cei orbi la lumea din jurul nostru. Oricum tipul a fost complet dezamagit de parsoana mea. Va inchipuitzi ce devastata :(( am fost cand am aflat acest lucru... My oh my!!! Shitzi asta e faza de film...alergi afara din casa, in mijlocul gradinii...afara ploua, tu cazi in genunchi shi cu mainile spre cer....WHYYYYYYYYYYYYYYYY?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ! Dramatic...isn't it! ;)

Guys...that one its one good...WEIRDO! Ce nu intzeleg la el sunt inimioarele alea multe din mesaje...inafara de toate chestile ce sper ca nu le crede...ca altfel...we got a nut case!!!

Shi pentru amatori...Undomiel...BeNnY...fara fan-club Demona. Please...!!!

BeNnY 28 Jun 2004 21:33

O fi bisexual.

Demona eu glumeam!!! Undomiel a luat-o in serios...

LadyEowyin 29 Jun 2004 08:52

i tell u now : "i hate & wish 2 eradicate daniken from the face of the earth club" who wants in ?
P.S. - m-a luat si pe mine cu priv msg. Se da la mine si vrea sa ma cunoasca. LAme :lol:

Nightwane 29 Jun 2004 12:43

YEEEEESSS!!!! EU AM SCAPAT! mwahahahaa

:love: :love: KJK$$$%-- :P :P :P

Akasha 29 Jun 2004 18:17

nu am mai fost de mult pe aici.s-au schimbat o gramada.si in bine.demona e la fel de apreciata si asta e bine.go sis!yeah...i'm out of my hiding place...

Demona 29 Jun 2004 18:25

Originally Posted by Akasha:

nu am mai fost de mult pe aici.s-au schimbat o gramada.si in bine.demona e la fel de apreciata si asta e bine.go sis!yeah...i'm out of my hiding place...

Can't believe this shit! Am crezut ca cineva a scos de la "naftalina" un mesaj mai vechi de al tau! You're fuckin` back! ...Out of your hidin` place...no shit!!! Whatever Akasha...all that "go sis!" shit....

Demona 29 Jun 2004 18:32

Originally Posted by LadyEowyin:

i tell u now : "i hate & wish 2 eradicate daniken from the face of the earth club" who wants in ?
P.S. - m-a luat si pe mine cu priv msg. Se da la mine si vrea sa ma cunoasca. LAme :lol:

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu credetzi ca ii dam acestui individ prea multa atentzie? What the fuck should we care? He's a freakin` looney!!!

BeNnY 29 Jun 2004 18:54

Yeah, f*ck him...

BeNnY 29 Jun 2004 19:01

Oh and, welcome back Akasha...

LadyEowyin 30 Jun 2004 07:36

Originally Posted by Demona:

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu credetzi ca ii dam acestui individ prea multa atentzie? What the f*** should we care? He's a freakin` looney!!!

da. freakin' looney and freakin' lonely. Pe mine iar m-a prvmsg cu o poza cu Spawn. nuuuut case.

Jay 30 Jun 2004 11:17

Pai faceti ca mine.... I-am spus "cilck dreapta - ignore" si asa a ramas

BeNnY 30 Jun 2004 12:33

Originally Posted by Demona:

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu credetzi ca ii dam acestui individ prea multa atentzie? What the f*** should we care? He's a freakin` looney!!!

da. freakin' looney and freakin' lonely. Pe mine iar m-a prvmsg cu o poza cu Spawn. nuuuut case.

Gata ma, taci.

Freak_on_a_Leash 30 Jun 2004 16:45

de mult n-am mai fost aici,vad ca s-au mai linistit lucrurile cat de cat.hmm...au intrat multi useri noi car eposteaza alandala,demona tot pe pozitii,cu avatar nou,benny la fel(benny o alegere excelenta,mult mai bine...mult mult mai bine) si in final se pare ca v-ati ales cu some nuttie cases around here. :w00t:

Demona 30 Jun 2004 19:17

Uite cine vorbeshte de "nuttie case", Freak... ;)

In fine...dead fellows...azi este ziua de nashtere a lui "iepurilah" asha ca eu, cel putzin, ii urez la multzi ani, toate cele bune, vise implinite, bani multzi...etc... :)

So LA MULTZI ANI iepurilah!!!

Ionutz55 30 Jun 2004 21:17

pai atunci sai urez si eu un sincer La Multzi Ani
altceva nu mai ce sa spun, pt ca ai spus tu cam tot ce trebuie, demona :)

Sm�agol-Gollum 30 Jun 2004 22:56

ii urez shi eu un LA MULTI ANI lui iepurilah......ne spui shi noua cati ani implinesti?

Gaandalf 01 Jul 2004 09:38

Originally Posted by Akasha:

Faza asta ma duce cu gandul la Gone in 60 seconds... la final fratzii se "pupa" shi se impaca : "that's the way family should be". This is wrong. Nu insist dar e pacat ...
P.S. - iepurilah atat tot itzic zic : la multzi ani shi sa fii iubit ... de fete. :D

Oloriel 01 Jul 2004 09:38

La multi ani!
si
"You'll find as you grow older that you weren't born such a great while ago after all. The time shortens up." :P

iepurilah 01 Jul 2004 15:22

10x people! :oops:
pentru cei curiosi, am schimbat prefixu', adica acum am 2 in fata! :D
Din pacate, s-a terminat sesiunea, am ajuns acasa si nu o sa mai am asa mult acces la net, si n-o sa mai pot sa va "incant" cu parerile mele :P :(

Jay 01 Jul 2004 15:42

La multi ani iepurilah, mai ...
Sper sa fie tot asa de multe posturi si de ziua mea, care de fapt va veni indata... ca tot rac sunt

All times are GMT +2. The time now is 08:04.