![]() |
Deci...se pare ca nu sunt nica care a primit mesaje ciudate de la el. Dar cred ca sunt unica care a vorbit cu el pe YM. Guys...pacat ca nu am pastrat logu`. Sa vedetzi cum noi restu` suntem cei orbi la lumea din jurul nostru. Oricum tipul a fost complet dezamagit de parsoana mea. Va inchipuitzi ce devastata :(( am fost cand am aflat acest lucru... My oh my!!! Shitzi asta e faza de film...alergi afara din casa, in mijlocul gradinii...afara ploua, tu cazi in genunchi shi cu mainile spre cer....WHYYYYYYYYYYYYYYYY?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ! Dramatic...isn't it! ;)
Guys...that one its one good...WEIRDO! Ce nu intzeleg la el sunt inimioarele alea multe din mesaje...inafara de toate chestile ce sper ca nu le crede...ca altfel...we got a nut case!!! Shi pentru amatori...Undomiel...BeNnY...fara fan-club Demona. Please...!!! |
O fi bisexual.
Demona eu glumeam!!! Undomiel a luat-o in serios... |
i tell u now : "i hate & wish 2 eradicate daniken from the face of the earth club" who wants in ?
P.S. - m-a luat si pe mine cu priv msg. Se da la mine si vrea sa ma cunoasca. LAme :lol: |
YEEEEESSS!!!! EU AM SCAPAT! mwahahahaa
:love: :love: KJK$$$%-- :P :P :P |
nu am mai fost de mult pe aici.s-au schimbat o gramada.si in bine.demona e la fel de apreciata si asta e bine.go sis!yeah...i'm out of my hiding place...
|
Originally Posted by Akasha:
Can't believe this shit! Am crezut ca cineva a scos de la "naftalina" un mesaj mai vechi de al tau! You're fuckin` back! ...Out of your hidin` place...no shit!!! Whatever Akasha...all that "go sis!" shit.... |
Originally Posted by LadyEowyin:
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu credetzi ca ii dam acestui individ prea multa atentzie? What the fuck should we care? He's a freakin` looney!!! |
Yeah, f*ck him...
|
Oh and, welcome back Akasha...
|
Originally Posted by Demona:
|
Pai faceti ca mine.... I-am spus "cilck dreapta - ignore" si asa a ramas
|
Originally Posted by LadyEowyin:
Gata ma, taci. |
de mult n-am mai fost aici,vad ca s-au mai linistit lucrurile cat de cat.hmm...au intrat multi useri noi car eposteaza alandala,demona tot pe pozitii,cu avatar nou,benny la fel(benny o alegere excelenta,mult mai bine...mult mult mai bine) si in final se pare ca v-ati ales cu some nuttie cases around here. :w00t:
|
Uite cine vorbeshte de "nuttie case", Freak... ;)
In fine...dead fellows...azi este ziua de nashtere a lui "iepurilah" asha ca eu, cel putzin, ii urez la multzi ani, toate cele bune, vise implinite, bani multzi...etc... :) So LA MULTZI ANI iepurilah!!! |
pai atunci sai urez si eu un sincer La Multzi Ani
altceva nu mai ce sa spun, pt ca ai spus tu cam tot ce trebuie, demona :) |
ii urez shi eu un LA MULTI ANI lui iepurilah......ne spui shi noua cati ani implinesti?
|
Originally Posted by Akasha:
P.S. - iepurilah atat tot itzic zic : la multzi ani shi sa fii iubit ... de fete. :D |
La multi ani!
si "You'll find as you grow older that you weren't born such a great while ago after all. The time shortens up." :P |
10x people! :oops:
pentru cei curiosi, am schimbat prefixu', adica acum am 2 in fata! :D Din pacate, s-a terminat sesiunea, am ajuns acasa si nu o sa mai am asa mult acces la net, si n-o sa mai pot sa va "incant" cu parerile mele :P :( |
La multi ani iepurilah, mai ...
Sper sa fie tot asa de multe posturi si de ziua mea, care de fapt va veni indata... ca tot rac sunt |
All times are GMT +2. The time now is 08:04. |