![]() |
Originally Posted by Mircius:
Din pacate eu nu am putut sa ajung. Eram departe... :(( Ata ete. Data viitoare. |
Originally Posted by Mircius:
"persoanele de prin preajma" au fost de asemenea bucuroase sa cunosca persoane din apropiere!! |
imi pare rau ca n-am venit...din cate am auzit de la Danica, a fost chiar entertaining...mai putin muzica...las' k data viitoare va fac un dans pe masa :huh: :huh: daca-s beat...
and in other news... n-am venit pt. ca sunt "bolnavior" :happy: and it keeps getting worse everyday...lucky me! urmatoru' meeting cand o sa fie? |
Yyyyyyyyyyhaaaaaaaa! Am ajuns din nou in Arad. Ca sa pot sta iar "ilegal" pe net, de la lucru sa citesc mesajele. Yep, intradevar...una dintre cele mai mishto intalniri CineMagia. Sincer eu am fost pana acum doar la 3, una neoficiala(in ianuarie) shi 2 oficiale(cea din februarie shi cea de acum). Ce de obicei nu reushesc sa multzumesc cui trebuie, dar ei se shtiu...nu de alta, dar totdeauna cand vin la Bucureshti ma facetzi totzi sa ma simt super bine! So...thx guys! :love:
|
Reuniunea a facut toti banii. (*) (*) (*) (*) (*) Multumiri tuturor celor care m-au suportat :) si mai ales pentru faza cu Bookarest-ul si figurile de ceara....nu pot sa cred ca m-am lasat fotografiat linga HerpesPotter...iar in rest-sweet!Ma bucur ca am mai intalnit lume-si,daca nu era muzica de la manuc :) era totul perfect.
Benny-how'z bout thoze pics you've made? Acum e Tiff-ul aici si deja e un fel de mini-reuniune. Pacat k e sesiune :x |
Pozele or sa apara si ele incet, incet :)
|
da' de ce nu apar ele rapid-rapid? :D
|
Ca sunt mari-mari :D
|
Originally Posted by raptor:
Dude, itzi vine sa crezi ca ai luat ultimul exemplar din cartea aia? Oricum nu-i nimic, duminica mi-am luat inca 3 cartzi...DE ACOLO!!! :D BeNnY...nu te grabi cu pozele alea...mai ales in alea in care apar eu. Forget about them! :D |
Originally Posted by Demona:
benny,nu o baga in seama.cat mai multe poze cu demona inseamna fericirea noastra a fanilor ei! :D hraneste-ne sufletelele benny. :lol: |
Hehehe... Vreau sa va spun ca i-am facut vreo 20 de poze... numai cu ea :)
|
:( :( M'pare rau...Si cind te gindesti ca voiam sa-ti dau mesaj sa-ti zic sa ti-o cumperi,ca e super... :( :( |
Originally Posted by raptor:
Dude it's okey. Mai erau cartzi despre Tolkien acolo. Probabil o sa-mi cumpar una din aia cand gasesc in librarii. Eu mi-am luat o enciclopedie Tolkien si Unfinished Tales(ca deshi le-am citit, nu am cartea) shi inca o carte cu rune and stuff like this! :) Astea pe langa Necropolis, An/Organic shi Ziua Dragonului, la care ai fost prezent... |
Originally Posted by BeNnY:
Dude...you got a problem! ;) |
Originally Posted by Little Dique:
Yeah right! Worship me you mortals! ;) Glumeam of course! Ignore me! |
de unde ati luat voi carti despre tolkien?... |
Yeah si ma mandresc cu ea :) |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Targul de cartzi...a fost la Bucureshti. Eu ca sunt din Arad sa va spun? :D |
shi mai este targul asta de carti? sunt shi carti in engleza de tolkien? cam ce preturi au cartile? (vai de ce curios sunt) |
Trebuie neaparat sa vina Bookarest-ul ca sa gasiti carti de Tolkien (si in engleza, preferential)? Va zic eu unde gasiti: Carrefour, Dalles, libraria Nautilus (vizavi de liceul Vianu) ... aveti acolo tot ce vreti de Tolkien. Preturi, de la 100 000 de lei la 2 milioane (enciclopedii). Mai gasiti si povesti cu fantome, carti consacrate clasice si multe altele, toate in engleza.
Pe Demona o invit eu la cumparaturi ca e din Arad si poate nu stie exact ce si cum (nu vreau s-o jignesc, dar ma gandesc si eu cum i-o fi mai usor). Si la urma urmei, ce aveti cu ea? Arata cumva mai mult a Inger decat a Demon(a)? |
All times are GMT +2. The time now is 23:47. |