Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Frame: O noua provocare CineMagia! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84054)

Danny 29 May 2004 21:14

Originally Posted by Mircius:

Una din cele mai mishto seri alaturi de forumishti. Mi-a facut placere sa cunosc si alte personaje de prin preajma.... :D

Din pacate eu nu am putut sa ajung. Eram departe... :((
Ata ete. Data viitoare.

Oloriel 29 May 2004 22:20

Originally Posted by Mircius:

Una din cele mai mishto seri alaturi de forumishti. Mi-a facut placere sa cunosc si alte personaje de prin preajma.... :D

"persoanele de prin preajma" au fost de asemenea bucuroase sa cunosca persoane din apropiere!!

Nightwane 30 May 2004 09:43

imi pare rau ca n-am venit...din cate am auzit de la Danica, a fost chiar entertaining...mai putin muzica...las' k data viitoare va fac un dans pe masa :huh: :huh: daca-s beat...
and in other news...

n-am venit pt. ca sunt "bolnavior" :happy: and it keeps getting worse everyday...lucky me!

urmatoru' meeting cand o sa fie?

Demona 31 May 2004 17:19

Yyyyyyyyyyhaaaaaaaa! Am ajuns din nou in Arad. Ca sa pot sta iar "ilegal" pe net, de la lucru sa citesc mesajele. Yep, intradevar...una dintre cele mai mishto intalniri CineMagia. Sincer eu am fost pana acum doar la 3, una neoficiala(in ianuarie) shi 2 oficiale(cea din februarie shi cea de acum). Ce de obicei nu reushesc sa multzumesc cui trebuie, dar ei se shtiu...nu de alta, dar totdeauna cand vin la Bucureshti ma facetzi totzi sa ma simt super bine! So...thx guys! :love:

raptor 01 Jun 2004 09:51

Reuniunea a facut toti banii. (*) (*) (*) (*) (*) Multumiri tuturor celor care m-au suportat :) si mai ales pentru faza cu Bookarest-ul si figurile de ceara....nu pot sa cred ca m-am lasat fotografiat linga HerpesPotter...iar in rest-sweet!Ma bucur ca am mai intalnit lume-si,daca nu era muzica de la manuc :) era totul perfect.

Benny-how'z bout thoze pics you've made?
Acum e Tiff-ul aici si deja e un fel de mini-reuniune.
Pacat k e sesiune :x

BeNnY 01 Jun 2004 11:05

Pozele or sa apara si ele incet, incet :)

raptor 01 Jun 2004 11:36

da' de ce nu apar ele rapid-rapid? :D

BeNnY 01 Jun 2004 18:36

Ca sunt mari-mari :D

Demona 01 Jun 2004 18:52

Originally Posted by raptor:

Reuniunea a facut toti banii. (*) (*) (*) (*) (*) Multumiri tuturor celor care m-au suportat :) si mai ales pentru faza cu Bookarest-ul si figurile de ceara....nu pot sa cred ca m-am lasat fotografiat linga HerpesPotter...iar in rest-sweet!Ma bucur ca am mai intalnit lume-si,daca nu era muzica de la manuc :) era totul perfec.

Dude, itzi vine sa crezi ca ai luat ultimul exemplar din cartea aia? Oricum nu-i nimic, duminica mi-am luat inca 3 cartzi...DE ACOLO!!! :D

BeNnY...nu te grabi cu pozele alea...mai ales in alea in care apar eu. Forget about them! :D

Little Dique 01 Jun 2004 19:35

Originally Posted by Demona:

BeNnY...nu te grabi cu pozele alea...mai ales in alea in care apar eu. Forget about them! :D

benny,nu o baga in seama.cat mai multe poze cu demona inseamna fericirea noastra a fanilor ei! :D hraneste-ne sufletelele benny. :lol:

BeNnY 01 Jun 2004 19:38

Hehehe... Vreau sa va spun ca i-am facut vreo 20 de poze... numai cu ea :)

raptor 01 Jun 2004 20:53

Reuniunea a facut toti banii. (*) (*) (*) (*) (*) Multumiri tuturor celor care m-au suportat :) si mai ales pentru faza cu Bookarest-ul si figurile de ceara....nu pot sa cred ca m-am lasat fotografiat linga HerpesPotter...iar in rest-sweet!Ma bucur ca am mai intalnit lume-si,daca nu era muzica de la manuc :) era totul perfec.

Dude, itzi vine sa crezi ca ai luat ultimul exemplar din cartea aia? Oricum nu-i nimic, duminica mi-am luat inca 3 cartzi...DE ACOLO!!! :D

:( :( M'pare rau...Si cind te gindesti ca voiam sa-ti dau mesaj sa-ti zic sa ti-o cumperi,ca e super... :( :(

Demona 01 Jun 2004 22:01

:( :( M'pare rau...Si cind te gindesti ca voiam sa-ti dau mesaj sa-ti zic sa ti-o cumperi,ca e super... :( :(

Dude it's okey. Mai erau cartzi despre Tolkien acolo. Probabil o sa-mi cumpar una din aia cand gasesc in librarii. Eu mi-am luat o enciclopedie Tolkien si Unfinished Tales(ca deshi le-am citit, nu am cartea) shi inca o carte cu rune and stuff like this! :) Astea pe langa Necropolis, An/Organic shi Ziua Dragonului, la care ai fost prezent...

Demona 01 Jun 2004 22:01

Originally Posted by BeNnY:

Dude...you got a problem! ;)

Demona 01 Jun 2004 22:02

Originally Posted by Little Dique:

benny,nu o baga in seama.cat mai multe poze cu demona inseamna fericirea noastra a fanilor ei! :D hraneste-ne sufletelele benny. :lol:

Yeah right! Worship me you mortals! ;) Glumeam of course! Ignore me!

Sm�agol-Gollum 01 Jun 2004 22:08

Dude it's okey. Mai erau cartzi despre Tolkien acolo. Probabil o sa-mi cumpar una din aia cand gasesc in librarii. Eu mi-am luat o enciclopedie Tolkien si Unfinished Tales(ca deshi le-am citit, nu am cartea) shi inca o carte cu rune and stuff like this! :) Astea pe langa Necropolis, An/Organic shi Ziua Dragonului, la care ai fost prezent...

de unde ati luat voi carti despre tolkien?...

BeNnY 01 Jun 2004 22:09

Originally Posted by BeNnY:

Dude...you got a problem! ;)

Yeah si ma mandresc cu ea :)

Demona 01 Jun 2004 22:19

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Targul de cartzi...a fost la Bucureshti. Eu ca sunt din Arad sa va spun? :D

Sm�agol-Gollum 02 Jun 2004 21:35

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Targul de cartzi...a fost la Bucureshti. Eu ca sunt din Arad sa va spun? :D

shi mai este targul asta de carti? sunt shi carti in engleza de tolkien? cam ce preturi au cartile?
(vai de ce curios sunt)

Freaak 02 Jun 2004 21:43

Trebuie neaparat sa vina Bookarest-ul ca sa gasiti carti de Tolkien (si in engleza, preferential)? Va zic eu unde gasiti: Carrefour, Dalles, libraria Nautilus (vizavi de liceul Vianu) ... aveti acolo tot ce vreti de Tolkien. Preturi, de la 100 000 de lei la 2 milioane (enciclopedii). Mai gasiti si povesti cu fantome, carti consacrate clasice si multe altele, toate in engleza.

Pe Demona o invit eu la cumparaturi ca e din Arad si poate nu stie exact ce si cum (nu vreau s-o jignesc, dar ma gandesc si eu cum i-o fi mai usor). Si la urma urmei, ce aveti cu ea? Arata cumva mai mult a Inger decat a Demon(a)?

All times are GMT +2. The time now is 23:47.