![]() |
Cu noroc ati nimerit rezultatul la partida serii...si ce final! Egalul cred ca ar fi fost mai echitabil, dar nu mi-e catusi de putin mila de englezi. Cu snobismul lor sa se duca la alte campionate...ah, si pot sa-si ia suporterii cu ei. Ma intreb ce-o sa mai reuseasca in aceasta seara.
Croatia-Elvetia a fost lamentabil. Hai Elvetia! |
Cateva pronosticuri pentru zilele ce urmeaza, fiindca voi absenta:
Danemarca-Italia 0-2 Suedia - Bulgaria 1-1 Cehia - Letonia 3-0 Germania - Olanda 0-0 Grecia - Spania 1-2 Rusia - Portugalia 0-1 De tinut/meci tin cu Italia, Suedia, Cehia, Nimeni, Grecia, Rusia, conform sloganului "cei din urma sa-i tina pe cei tari in frauri" |
2-1 Franta...finalul a fost fenomenal....traiasca Zidanu'....imi pare rau ca nu prea s-a vazut Henry, decat la faza penaltyului! :D
|
Finalul Franta-Anglia mi s-a parut unul dintre cele mai grozave momente fotbalistice din ultimii ani. Dar rezultatul final a fost cel putin inechitabil (de obicei tin cu englezii).
Astazi: Italia - Danemarca: 1-1. Desi sper ca Italia sa castige (campionatu') Suedia - Bulgaria: 0-1. |
P.S.:
Pe site-ul oficial al EURO 2004 (www.euro2004.com), este un joc, THE PREDICTOR GAME. Trebuie sa te inregistrezi, dar merita. (prea multe nu poti sa prezici, totusi). |
Italia-Danemarca 3-0
pt fiecare gol al italiei dau pe gat o bere :D , sper sa fiu manga, dar nu cred ca este posibil :x Suedia-Bulgaria 2-1 franta a fost fenomenala pe final. zidane nu a jucat nimic dar a marcat din doua ocazi in rest ce sa zic dupa golul englezilor a fost 100% dominare franceza
Quote:
|
Italia - Danemarca: nici un gol. Meciul a fost asa si asa... Macar am intuit ca va fi egal. Pacat ca Ionutz n-a apucat la nici o bere...
|
Originally Posted by MinRep:
:( , chiar am fost dezamagit :x |
Traiasca portarii!
|
E bine totusi ca se joaca de la egal la egal, fara favorite si cu surprize.
|
deocamdata este 1-0 pt suedia....deocamdata...
|
am zis eu ca e deocamdata.....este 3-0.....cool
|
2-0
3-0 am fost pe aproape, dar e bine ca e peste cat am spus eu,adica vor castiga |
un macel a fost in acest meci
Suedia-Bulgaria 5-0 este incredibil Am o presimtire urata ca se va califica suedia si danemarca |
Eu merg pe Italia si Suedia
|
Originally Posted by Ionutz55:
Goddam! Nu m-am mai uitat la meci de la 2-0 si de-abia acum am aflat... This sucks... Anyway, predictiile pentru azi: Cehia - Letonia: 3-0 Germania - Olanda: 0-2 (maxim 1-2) |
Cehia-Letonia 3-0
Germania- Olanda 1-2- nici o echipa nu e in forma maxima |
Cehia - Letonia 2-0
Germania - Olanda 1-3 |
Acum e pauza si Letonia tocmai a dat golul de 1 la 0. Da' zau ca-mi para bine, ca Cehia n-a facut mai nimic si atacantul care a gresit a dat dovada de mult, mult egoism. Daca ii pasa lui Nedved, era 1-0 pentru Cehia. Asa... au luat MUlE...
|
nici nu stiam ca a inceput
oricum bravo letonia |
All times are GMT +2. The time now is 10:18. |