![]() |
10
folk: Focul Viu - Tristă fiară La noapte nu mai am răbdare La noapte nu mă pot abţine Mă furişez în taină mare Şi voi fugi de lângă tine. Şi voi fugi de lângă lume Şi voi fugi de lângă casă Să părăsesc averi şi lume Cum şerpii pieile îşi lasă. Să fie iarnă şi zăpadă Şi eu să vin ferit spre tine Ca nimenea să nu mă vadă Dar eu să văd de-ţi este bine. La noapte intru în natură Să-mi regăsesc râvnita-mi pace Să pasc în voie flora pură Din brazi să-mi cadă-n plete ace Abia aştept să stingi veioza Să cazi în somn ca într-o carte Şi eu să-ncep metamorfoza Să fug şi să mă duc departe Să intru grabnic între specii Ce s-au ascuns în codrul mare Şi să vă uit pentru toţi vecii Sătul de veşnica-ntrebare Dar dintre triste animale Şi cu memoria uzată Înaintea clipelor finale Aş vrea să te mai văd o dată. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://youtu.be/W9ZuKO2_q5c
..10 clar Daca romanii nu ar fi asa de ignoranti ... muzica asta schimba caractere , educa...e adanca...e tot ce trebuie creierului. Daca injuri pe piese esti injurat de romani..ei nu se vad cat de ipocriti sunt cand isi baga si isi scot in fata copiilor. Si pe aici lumea e prea educata sa accepte hip-hop`ul ca muzica. Asta e ...mai bine ascultam cum unii canta despre dragoste..despre sentimente false decat despre realitate...de ce sa nu spunem ca totu`i frumos in lume ? adevarul mai bine il ascundem sub pres. |
Quote:
Dafuq you're talking about?Dupa parerea mea hip-hopul/rapul au cele mai profunde si educative mesaje in Romania.Doar ca ar trebui sa notezi piesa mai sus postata, insa e ok.Pentru piesa postata de tine 10.Allow me to retort. Dezradacini |
Originally Posted by ghost90:
Exceptia care intareste regula. Majoritatea de aici sunt prea culti sa asculte hip-hop. Asculta muzica "creativa" care sa le gadile orgoliul. Visatorii pulii mele , de n-ar mai fi atata naivitate , atati oameni cu o parere asa buna despre ei ..urat caracter au romanii si ma includ aici. |
|
10
The Gaslight Anthem-Here's Looking At You Kid http://www.youtube.com/watch?v=O6cSwp3BC8o&feature=plcp |
|
Originally Posted by ghost90:
tara mea e acolo unde ungurii nu o sa arbreze steagul lor national de ziua Romaniei. moarte ungurilor din Romaniaaa. |
Intai tiganilor, si vedem dupa.
|
|
All times are GMT +2. The time now is 22:29. |