![]() |
am inteles am inteles.... oricum frumoasa faza! :D
ma gandesc cum ar si pe dinamo, daca am merge numai noi sa luam bilete... si cand intra ii prezinta pe catelusi, sa huiduie tot stadionu!!!! ohohoho |
Pai si ce va opreste?Sunteti multi,galerie mare,mai trebuie sa va organizati si gata :)
|
caca maca,
crezi ca eu mai calc vreodata in Stefan cel Mare??? no way! |
|
Originally Posted by ghost90:
Auzi tu,cel mai ieftin bilet 150 de lei ca sa vezi fotbal de cea mai slaba calitate.Campionatu' lu' Pulea Spataru... |
Ideea e ca se tem scroafele ceferiste sa nu fim iar 7000 pe stadionul lor ca si anul trecut...bai in ce tara traim...
|
ghost, daca CFR joaca derbiul local fara fani nu e nici o problema... oricum am inteles ca ei nu au fani, di mi se pare o idee geniala, sa joci cu stadionu gol , decat sa fie stadionul TAU plin , cu suporterii echipei adverse :D
|
Geniala?Serios?Te consderi echipa mare,profesionista si vii cu cacaturi de astea?intai se conecteaza la statia de sonorizare,folosesc microfoane in galerie,oare cu ce mai poate surprinde unguru?Imi doresc ca in retur sa le dea bilete gratis la franari,sa vad cati vin pe Cluj Arena :)
|
Eu am fost sarcastic :D sper ca intelegi.... oricum faza e nasoala.
|
deci aseara la Piatra Neamt, a fost un film horror dupa mine, o drama , in care raul invinge. rusine fratilor costea.
|
Am innebunit - unde dracului mergem cu Gigel asta? Fratii Costea or fi cum or fi, dar marea problema e la varful de branza!
|
am vazut si eu rezumatul de la rapid-gaz si trebiuie sa recunosc ca pancone a bubuit zdravan balonul la primul gol... in rest mediasu a cazut treptat
|
Desteapta-te, romane!
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/stea...pa-282743.html |
Originally Posted by iiii:
Si eu am vazut rezumatul aseara si cred ca Pancone a lasat troscangeala(deocamdata),ca de vreo 6 luni incoace tot le infige,probabil l-o fi influentat si Razvan,cine stie.Oricum,ramane un jucator de executii spectaculoase.:D |
Care te-ai uitat la meci? A fost sau n-a fost penalty?
|
Daca si ala-i penalty...
|
Iancu de Timisoara - 10 ani!
|
Bine i-au facut !
Sa moara in puscarie pentru toate rahaturile facute. Un om de nimic! Mi-e ciuda ca o echipa precum Timisoara a fost condusa de un gras slinos! Poate acum se va redresa fotbalul banatean si vor reveni in primul esalon! Respect Timisoara! Mori Iancule ! |
noroc frate medicate...
daca trecem bine peste schalke, si pastram sanse la calificare... mergem la meciul cu larnaca? |
Da man...chiar as vrea sa mergem la meciul cu cipriotii ! Ramanem peste noapte daca nu mai prindem metrou si bem pana dimineata ! :)
|
All times are GMT +2. The time now is 16:23. |