![]() |
Inca una?
|
![]() |
Swiss Army Man
Cedez, nu tie. :P |
Hermione, ai termen 2 zile. De nu-i nimeni, stii ce se va intampla. :P
|
![]() |
Orice asemanare cu personaje reale e pur intamplatoare? :P
|
Nu știu, eu sînt mort, încă din Evul Mediu, după pattern-uri, și nu consider asta o întîmplare. P.S. Poppy, right? :p P.P.S. Na, că mi-a ieșit porumbelul pe gură! :))
|
N.
Iata ca ti-a venit cavalerul! :))
Originally Posted by Namaste:
Vezi ca mi-o adjudec pe aia din stanga! :"> :P K. Femeile si barcile... Nu poti nici cu ele, Nici fara ele!... Of, femeile! Te duc oriunde, Doar se vede!... Pe apa numai barcile, Dar femeile... S de iubit, nu de inteles. >:) O:-) |
Is he? I had no idea. Much obliged! I'm no damsel, but always in distress. <):) (pana se inventeaza si varianta feminina)
Happy-Go-Lucky, daca nu vrea nimeni ![]() |
cowgirlitele exista din antichitate! :))
|
Originally Posted by Cretzulynne:
|
K, acum ca ai aflat secretul, nu vrei, mai bine, sa traiesti pentru a ne putea iubi, pe noi, femeile ?
Poti muri si mai tarziu, oricum moartea-i plictisitoare. Viata ta e mai interesanta cu noi. :P ;) |
Uau, mersi de ofertă, am murit și-am înviat de bucurie! :))
|
Originally Posted by klute:
Evident :P Nici nu as fi acceptat alt raspuns! ;) |
Muriti si inviati pe alte pagini, ca faceti mizerie. :|
Mai ghiceste bunica filmul in asemenea conditii. E si unul foarte usor! |
Te mentii, Hermione! E Dempsey, da ? Il confund mereu cu altcineva asemanator. O fi in vreunul din filmele romantice precum Sweet Home Alabama... poate fi orice film, poza nu e relevanta. Mai pune o imagine. De nu, cedez. |
Ma mentin bine, chiar daca-s batrana.
Nu, e Guillaume Canet. :P Hai ca o sa pun poza pe seara, daca nu stie nimeni. p.s.: n-am vazut Harry Potter, ma lasa rece comparatia. Nu ca m-ar fi lasat altfel daca l-as fi vazut. B-) |
N-as fi ghicit nici in o mie de ani ca e Canet...
"Iubeste-ma, daca indraznesti" P.S. Daca nu stii personalitatea Hermionei, n-am facut nicio afacere...:(( ![]() |
Ce om esti! Imi place atat de mult filmul asta, ca te iert. :p
|
Cum sa nu ma ierti, daca e tema iubirii si e una din cele mai frumoase scene din cinematografie !? Pune in plus si ca sunt o gingasa creata! :"> O:-) |
![]() |
Crocodile, A Married Woman
Altcineva. :P |
=D>
Hai sa-ti zic o poveste. Fusese un castel (forumul :))). In acest castel se afla zeci de mii de camere (threaduri). Era pe acolo un copil (Cretzulynne) ce zburda voioasa pe holurile castelului. Intr-o zi, da de o camera unde era o batranica tolanita pe canapea, invelita cu o plapuma rosie tricotata si se uita prin albume cu poze (Namaste). Ce-i vine copilului ? Se duce la ea si o tine de vorba. Batranicaii-i place. Undeva, in camera, mai vine cateodata un alt batranel ce lucreaza la un birou. (Klute). Camera e rustica, are semineu, lumanari aprinse si multe, dar, foarte multe carti! In alta camera, se afla un baiat cu tap-tap-ul lui. (Twinsen). E o camera plina de dvd-uri si papusi. Se mai afla o camera deschisa cu un pat unde-s doua fete adormite (rvn si sigalia). Copilul asta se plimba prin toate camerele astea, voioasa mereu!... :P |
![]() |
Adevaratul pictor.
![]() |
Mireasa era in negru de Truffaut.
Cedez. |
No, no, no, niciun post de trei zile ?
Sa mor eu daca ma iau dupa voi. O sa pun un film pe care-s sigura ca nu-l stiti, macar asa stiu de ce a murit topicul. 1,2,3 si! ![]() ![]() ![]() . |
Ăsta-i un Guy Maddin , dar care film de-al său ?
|
Originally Posted by bremen1980:
=D> Ala care l-a facut cu Evan Johnson. >:D< ca ai iesit din ascunzatoare! B-) |
The Forbidden Room.
Cedez. |
10 zile...
Hai, totusi, sa mai incerc. ![]() |
Nimeni ? A mai trecut cineva pe aici ? Ori nu cunoasteti / recunoasteti ?
Whatever. Pierrot le fou Cedez. |
Mersi c-ai cedat, așa pot să-mi mai fac o dată damblaua.
![]() |
Celine and Julie Go Boating
![]() |
La religieuse
![]() |
pentru K.
si alternativa(ele) propuse in Esteros (2016) ![]() ![]() Si nu, nu stiu de unde-i imaginea ta. Sa ghiceasca altcineva. A! Deja a ghicit Night. |
@klute: Knife in the Water cumva?
|
Originally Posted by NightChild:
|
Ce-ai făcut, Cretzulynne, n-ai văzut că am mai pus una după cea ghicită de NightChild? :p
|
Nup. Ma declar vinovata! :| |
![]() |
Cul-de-sac
![]() true story |
In sfarsit, un film care il recunosc!
All that jazz. Excelent film! On topic: ![]() |
Charlotte Rampling in The Night Porter
![]() |
Woody Allen + Charlotte Rampling
|
Charlotte Rampling? N-am recunoscut-o. Mi-e teamă că nu l-am văzut, nu știu să fi fost vreodată martor la infracțiunea din imagine. :))
|
Stardust Memories
Si daca tot suntem aici...: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
La belle noiseuse
![]() |
Fa-ti-o cata vreme vrei! Toarna toate barcile cu femei din cinematografie, ca oricum nu recunosc nicio scena de acest gen! Va parasesc, dragii mei si ma voi preface intr-o stea de mare pana la momentul in care o sa pot deveni o sirena recunoscand omul ce ma cheama din corabia esuata... |
E un film francez din 1960, ecranizare a aceluiași roman după care a fost făcut și The Talented Mr. Ripley.
|
All times are GMT +2. The time now is 03:15. |