![]() |
Hmmm...discutam in seara asta la meci, face 2 face, e mai bine :)) ! Sa te documentezi c-am sa te interoghez :)) !
|
WHAHAahahahahahahah :)
|
Luvemburg - Romania ( 0-2 )
Inca un meci ce a avut in prim-plan o evolutie mai putin fericita a nationalei noastre. Practic, singurul jucator care a reusit sa miste a fost proaspat transferatul la echipa din Udine, Gabi Torje. Cu toate astea, as fi preferat un 1-0 dar sa nu fi primit acel galben stupid, ce-l va tine departe de meciul cu Franta, cand inauguram National Arena. Fara Mutu, Tamas, Sanmartean, acum fara Torje, suporterii echipei nationale pot doar sa spere ca nu ne vom face de cacao in meciul de pe 6 septembrie. |
Stai ca poate intra ceasu' la mijloc,impreuna cu Cocis face furori...ii mancam pe saracuti :)
|
:) Cocis ala zici ca e Zidane, e un jucator fantastic, e idolul oricarui suporter roman. El si cu Florescu, nu am mai avut de o perioada indelungata de timp un numar 10 precum Florescu.
|
Originally Posted by Medicate:
|
Urmeaza meciul cu Franta....si cred ca, cu echipa asta vai de capul nostru. Oricum ca tot romanu sper intr-o minune maine :)
|
believe me, si eu sper dar consider ca sansele noastre sunt de 5% :)
avem sanse mai mari doar daca franta joaca in 9 sau 10 oameni. :P |
pronosticuri?
eu merg pe un 4 - 1 pentru Franta. Romania deschide scorul. |
2-0 franta :D
|
3-0 pentru noi.Goluri:Cocis,Ovidiu Petre si Sagna.
|
Originally Posted by ghost90:
1-0 Pentru Romania, ma duc la meci trebuie sa fiu optimist |
Originally Posted by forward:
|
Originally Posted by iiii:
|
daca da ala gol cu franta , si batem franta cu 1-0, datorita golului lui.... no comment.
ii sare cota , dupa 2 minute de la finele meicului, becali in direct : Matel la steaua!!!!! |
La acest meci "tare" se vor marca 3 goluri acum in ce poarta nu pot sa spun ca nu stiu :)) dar ar fi totusi bine 2-1 pt noi - Sapuniera da gol, Tatarusanu apara un 11, Ribery isi da autogol, si Marius Niculae da gol + Mutu un gol din tribuna :))
|
1-1
|
Ar fi mai mult ca perfecta o victorie a Romaniei ... dar nu avem un lot care sa ne puna pe tava o asemenea bucurie. Foarte multi accidentati, cativa suspendati, va fi foarte greu sa scoatem un rezultat echitabil. Si acest rezultat nu ar fi atat de folositor pentru calificarea noastra le Euro, ci mai mult pentru o inaugurare cum se cuvine a celui mai spectaculos stadion din istoria tarii.
Sa nu ne facem de rusine, atat cred ca cer toti suporterii echipei nationale. Ar face bine sa scoata macar un egal pentru o impacare a sufletelor romanilor de pretutindeni. Sa muste din adversari daca asta se cere ( nu ma refer aici iiii la campionatele din Africa :)) ), sa lupte pana la ultima suflare, ca pe urma vor putea dormi linistiti si impacati ca au luptat pentru noi. |
Originally Posted by Medicate:
Asta vor toti sa vada, unde nu e nici Dumnezeu nu cere era parca o vorba:), dar macar sa vedem ca au facut tot ce a depins de ei! HAI ROMANIA! |
So...we have come to the great battle of our times...era o replica dintr-un film, din cate tin minte.
Diseara toti romanii sunt ...ROMANI ! :) |
All times are GMT +2. The time now is 05:32. |