Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

ghost90 28 Aug 2011 21:09

Nu cred ca este suporter al lui Liverpool care sa nu-l iubeasca pe Kenny...dar mai are multe de aratat pana sa ajungaa la nivelul lui Wenger.Corect,Suarez e cel mai bun transfer din ultimul timp iar Carrol cel mai prost.Totusi,dupa ce revine Stevie,plus Meireles titular,are echipa buna de tot.

danonino 28 Aug 2011 21:12

O infrangere umilitoare, e dureroasa, e catastrofala, nasol. Arsenal va reveni. In primele 3 etape a jucat cu Man Utd si Liverpool, a luat bataie de la amandoua, sezonul trecut le-a invins si nu a contat prea mult in clasament. Echipa e tanara, iar liderul ei va fi Wilshere. Inca vreo 3-4 meciuri si Arsenal va incepe sa arate jocul spectaculos pe care a consacrat-o. Pustii aia vor face spectacol in curand.

Trebuie renuntat la Arshavin si Rosicky, in plus Walcott nu impresioneaza deloc.

Medicate 28 Aug 2011 21:16

:) si Charlie Adam e un transfer reusit pana acum. Plus il aveti pe Henderson (ai vazut meciul de azi cu Bolton ?). Eu sunt fan Juventus, am d-acu 13 ani de cand sustin Batrana Doamna si sper din tot sufletul ca la anu' sa nu mai lipseasca din Champions League nici Juve si nici Liverpool.
Unde sunt echipele marete din Torino si din Liverpool care o bateau pe unde o prindeau pe Real Madrid? Asta este, s-a inceput o reconstructie, sa speram ca ambele formatii isi vor reveni si sper sa vad un rezultat mare din partea echipei lui Dalglish impotriva celor de la Shitty. Ma oftica araboii astia care arunca cu banii cum arunca un om de rand sacul menajer la ghena.

ghost90 28 Aug 2011 21:27

There are no words to say how much i hate Shitty right now...si in plus mai sunt si jucatorii care accepta sa mearga la un asa club,numai si numai din cauza banilor.Stai linistit ca Liverpool o bate pe Real pe unde o prinde,cu tot cu metrosexualu in teren.It's a fact :D.Da da,si Adam e transfer reusit,chiar si Enrique pana acum,sa vedem ce poate uruguayanul asta,ca-i musai un fundas central.

iiii 29 Aug 2011 09:28

asa, hai sa zic si eu acum parere :

voi care ziceati ca Arsenal e o echipa intinerita... si ca wenger a facut ceva,,, dar dupa plecarile care au favut loc, s-a vazut clar, valoarea lotului . Si sa mai tinem cont ca Arsenal e in grupele UCL.

In alta ordine de idei, Dinamo a batut pe Otelul, dar stiti cum e faza? ca am citit recent pe nu mai stiu ce site de fotbal, o fraza care reprezinta Dinamo : degeaba in liceu,ai parinti influenti. cunosti profesorii, si treci clasa premiant, daca ajungi la facultate in strainatate si nu faci fata.

danonino 29 Aug 2011 12:16

Au lipsit 8 titulari.
Fara Gervinho, Wilshere, Sagna, Vermalaen, Fimpong, Diaby, Squillaci si Gibbs.

S-a vazut valoarea lotului. Daca lipsesc 8 titulari de Man Utd si ei au meci cu Man City, crede-ma or sa ia si ei bataie rau de tot.

iiii 29 Aug 2011 12:20

vezi tu , man city au lot frumos, si sa nu ne miram daca or face o figura frumoasa in UCL + premier league . vedem vedem

iiii 30 Aug 2011 16:39

nicolita , finnaly pleaca de la Steaua :D Ye Ye Ye Ye

vave 30 Aug 2011 17:03

Şi de ce te bucuri? :-?

iiii 30 Aug 2011 17:03

Nu il agreez pe Banel :D Alearga degeaba, centreaza prost.

vave 30 Aug 2011 17:05

Evident că nu am urmărit cu atenţie meciurile, dar aşa de la depărtare [cum s-ar zice] îmi pare un fotbalist serios şi bun. :)

iiii 30 Aug 2011 17:13

Mie nu :D fuge mult si de cele mai multe ori degeaba.

ghost90 30 Aug 2011 20:17

Muncitor,Nicolita,muncitor,numai ca terenul de fotbal nu-i santier.

forward 31 Aug 2011 10:58

Era o vorba si calul alearga, dar nu da lapte :))

Medicate 31 Aug 2011 15:00

:)) mai da si lapte, nu stii bancul ?

iiii 01 Sep 2011 11:50

frete medicheit ,
cica e 30 de ron biletu la meciu cu schalke :D cel mai ieftin. ba bate un gand sa merg, dar fi atentie, ca meciu cica e la 22:05 :(

t0nka 01 Sep 2011 13:07

trece'ma pe caiet

iiii 01 Sep 2011 13:10

bun bun, suntem 2 care ne mobilizam. alte persoane doritoare de meci?

t0nka 01 Sep 2011 13:14

sigur e la 22? ca altfel stii ca nu pot sa ajung.

iiii 01 Sep 2011 13:19

da ma, scrie in ziaru de azi. ce mama masii nu ai incredere in ce zic EU????

All times are GMT +2. The time now is 10:04.