![]() |
dar de ce sa nu se ghiceasca si poza ta? mai pune un mic indiciu.
|
hopa... am pus mai sus o poza si nu se vede. incerc alta.
rvn, nu stiu ce indicii sa mai dau. daca l-ar fi vazut cineva ar fi ghicit. E vorba de Les Tricheurs (1958) de Marcel Carne ![]() |
of, n-ai deloc imaginatie. in locul tau as fi asociat numele regizorului cu un derivat, gen mititiei sau carnaciori. macar pune poza dintr-un alt film.
|
ai sfeclit-o mercutio!!! =)) Daca ai suparat-o atat de rau pe rvn, eu as fi foarte, foarte atent la poza viitoare pe care o postezi... Risti enorm... =))
aaaa... si mai repede!!!! =)) |
![]() |
One Missed Call
![]() |
Cateva zile nu voi avea acces la net si nu vreau sa tin topicul blocat. E vorba de Hope / Wish.
|
1 Attachment(s)
|
film frantuzesc, dupa citroen, :), si parca il zaresc pe michel bouquet.
|
2 Attachment(s)
sa-i vedem mai de-aproape pe cei din masina...
Attachment 2601 Attachment 2602 p.s: daca in film aparea o Dacie, spuneai ca-i film romanesc? |
se pare ca nici o persoana care stie filmul n-a trecut pe-aici zilele astea. mai dau un indiciu: film englezesc din 2004. o combinatie color cu black and white.
|
Dead Man's Shoes
|
![]() |
Nu stiu ce legatura are aceasta captura din Le Bleu est une couleur chaude de Julie Maroh, cu filmul La vie d'Adèle recent lansat si in romania. Era vorba sa punem capturi sau imagini din film...
pls Nemaste, vrei sa faci o alta propunere? Scuze de intruziune...:-* |
Ala e si legatura e evidenta.
De ce sa fac alta propunere? Relaxeaza-te, nu cred ca scrie undeva sa urmam regulile intocmai. |
|
Totusi, e un joc. :P
Daca ai fi urmarit de-a lungul anilor ce s-a intamplat pe-aici, ti-ai fi dat seama ca ne-am facut de cap intr-un mare fel, mai ales cand venea vorba de joculete de genul asta. Dar, na, poate esti tu mai serios. In orice caz, nu te-ai amestecat aiurea-n tramvai, ai ghicit filmul dupa imagine, asta era scopul. :D Incearca sa pui poza la o rezolutie mai buna, e foarte mica, nu se vede mare lucru. Ai aici un site alternativ, in caz ca photobucket iti face probleme. |
![]() sau ![]() |
as zice ca actorul este Robert Duvall. dupa imagini, imi pare ca filmul este cu cowboy contemporani.
|
1 Attachment(s)
gresesc?
Attachment 2607 |
deloc!
... si daca ai fi facut-o, crezi ca as fi avut curajul sa-ti spun? :-O |
1 Attachment(s)
Originally Posted by alali:
Attachment 2609 |
I don't know who that is, but she looks so drunk! :P
|
Shaun of the Dead
|
poti pune poza, Namaste. ma bucur nespus ca mai treci din cand in cand pe-aici.
|
Multumesc, rvn.
![]() |
Harold and Maude.
![]() |
scena de mai sus beneficiaza de un score pe masura :P easy muffin
![]() comedie neagra premiata la Cannes |
Asta e tot teritoriul lui Namaste. Daca nu ma insel, ea e fana. :D
|
Da? O fi un Suleiman nevazut?
|
E Divine Intervention. Daca vrei poti sa pui tu poza (sau oricine altcineva). Eu n-am nimic la indemana si prefer sa sar peste procestul asta :P
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da, stiu, sunt mai multe. Recuperez. :P |
Pare aproape juma' de cap de Varda. Poate Les glaneurs et la glaneuse. Imi pare cunoscut textul si asta e singurul film mai recent cu care s-ar putea potrivi imaginile din ce am vazut eu de ea. Daca se intampla sa fie potrivit atunci ramane valabil ce am zis si dupa ghicitul de mai sus.
|
Asta-i.
Nicio poza? Nici macar una mica? |
![]() ![]() |
Asta e teritoriul meu :P A touch of sin. Cedez inca o data. Tocmai vroiam sa inchid calculatorul sa ma duc la somn. Jur ca n-am avut cand sa pun poza :D Cedez pt oricine vrea sa puna poza...
|
1 Attachment(s)
|
cred ca este cazul de un indiciu in plus pe langa poza..
|
Filmul este opera unui regizor spaniol ale carui creatii sunt un melanj de mister, spiritualitate, erotism, drama, umor, tandrete si alte elemente care transpar din fiecare cadru in parte - unul mai spectaculos decat altul.
A fost lansat in 1996...dar ma opresc aici. Succes! |
3 Attachment(s)
|
regizorul cu melanjul se numeste cumva Julio Medem?
|
Da. Presimt ca urmatoarea postare va veni cu titlul filmului. :)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
Care e? Daca vrei, poti sa mai pui una.
Pana atunci, scurt moment inter...ludic, inter...lucid. ![]() |
Anatomie de l'enfer
![]() |
Chasing Amy