Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Da' io cu cine votez? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95865)

cremaxx 06 Dec 2009 23:19

Ha,ha ,ha...Uite dece a fotografiat dragomara votul: pt.ca l-a vandut si ii trebuia dovezi.Daia a pus si stampila invers.....=))

victor 06 Dec 2009 23:22

Originally Posted by Pitbull:

Nu.
Si nu numai la OTV. Mai am câteva "oi negre" mediatice.
...Dar, de regulä, evit sä-i judec pe altii dupä principiul "eu n-as face [ce-a fäcut el]"; îl folosesc doar orientativ.

mersi. respect omul nu opinia lui politica. ar fi si absurd sa fim toti la fel. desi cam asta vroia ceausescu, iliescu, basescu, ...escu....

redmen 06 Dec 2009 23:49

Originally Posted by victor:

amice, interzis sa se faca campanie in ziua alegeilor era si in 2004 cand a iesit marilenu' si erau mesaje pro oranj la greu. dar nu a deranjat decat pe nastase....mesajele mele "agresive" au fost dupa ora 21:00. deci nu aveau cum sa faca campanie electorala.

in plus de ce esti redmen daca tii cu orangeman ?

Nu cred ca mi`am exprimat vreo simpatie nici pentru unul nici pentru altul.

redmen 06 Dec 2009 23:52

Indiferent de cine ajunge presedinte dupa numaratoarea finala,nu am sperante sa se schimbe prea multe in anii ce vor veni.Ei o vor duce la fel de bine.Noi,oamenii de rand,o vom duce la fel de prost.

victor 06 Dec 2009 23:55

Originally Posted by redmen:

Indiferent de cine ajunge presedinte dupa numaratoarea finala,nu am sperante sa se schimbe prea multe in anii ce vor veni.Ei o vor duce la fel de bine.Noi,oamenii de rand,o vom duce la fel de prost.

complet de acord, ia mesajele mele si vei vedea acelasi lucru. interesant e ca atat pe vremea lu ceasca cat si acum cu guvernu fantoma a lui boc lucrurile pot merge si de la sine. poate chiar mai bine daca nu intrvin tampitii.

Liviu- 06 Dec 2009 23:57

PDL-istii si-au terminat numaratoarea paralela, diferenta fiind de 18 200 (parca) voturi in favoarea lui Basescu, fara a termina numaratoarea voturilor din diaspora. Faptul ca au terminat atat de rapid e putin cam ciudat insa.

Ce mi-a sarit in ochi a fost mesajul lui Hrebenciuc sau mai bine zis diferenta dintre ce a zis el si ce a zis Videanu. Hrebenciuc a prezentat foarte frumos trimful lui Geoana in judetele in care PSD-istul conducea, dand si procente exacte, dar nu a zis absolut nimic de locurile unde Basescu conducea. De cealalalta parte Videanu a zis rezultatele partiale pe care le avea din judete de ambele parti. Sa fie o diferenta de mentalitate?

Pana la urma tot rezultatele de la BEC trebuie asteptate ca pare a fi un rezultat la limita.

marius_em 07 Dec 2009 00:01

complet de acord, ia mesajele mele si vei vedea acelasi lucru. interesant e ca atat pe vremea lu ceasca cat si acum cu guvernu fantoma a lui boc lucrurile pot merge si de la sine. poate chiar mai bine daca nu intrvin tampitii.

Spuneti-mi ca sunt naiv, dar eu am speranta in guvernul Johannis (asa se scrie?). Stiu ca e foarte probabil sa fiu dezamagit, dar asa sunt eu facut, cred ca oamenii au intentii bune pana la proba contrarie.

redmen 07 Dec 2009 00:05

Eu nu stiu cat o sa traiasca guvernul Johannis daca ajunge la guvernare.Nu cred ca oamenii din spatele lui Geoana (PSD) ii vor da prea multe sanse.

keepwalking 07 Dec 2009 00:13

ultimele rezultate, inainte de ultimele 129 de sectii din diaspora, date de pdl:
geoana - 49.97 %
basescu - 50.03 %

e limpede, totul depinde de baietii care dau "enter" la softul de la BEC. :)

marius_em 07 Dec 2009 00:14

Pe mine ma amuza Videanu cu "softul" lui performant, de ai fi zis ca e cine stie ce SAP, cine stie ce retea folosita. Cand colo ei primeau date prin telefon, un valerica le baga intr-un EXCEL (ca-l arata acum la TV, si e o simpla pagina in excel), sunt niste formule acolo, si pac-pac, au softul, frate. Sunt chiar penibili.

paul_aramis 07 Dec 2009 02:07

mă copii, mai e mult până departe! cică nu zii hop până n-ai sărit pârleazu'. sau până nu te-ai văzut cu toţi sacii-n căruţă.
tătuca iliescu, boşorog şi comunist cum e, ştie el ce spune. nu degeaba i-a dat nickname-ul ăla lu' mirciulică.
vorba lu' nea Iancu (De ce trag clopotele, Mitică): ştie el nea Ilici, ştie! că dacă n-o ştii el, cin' să ştie?

Gospin 07 Dec 2009 06:51

redmen knows, everybody knows!

victor 07 Dec 2009 07:29

basescu e ca boris din snatch. se ridica de fiecare data.

urmeaza anticipatele.....

keepwalking 07 Dec 2009 07:30

urmeaza anticipatele.....

asta au votat romanii, asta au.

halebardul 07 Dec 2009 07:34

Basescu 50,43
Geoana 49,57

s-a cam grabit nenea geoana sa se autofelicite ieri :))
din nou a facut o figura trista.

Dragomara 07 Dec 2009 07:38

io încă mai sper să nu beau şampania, înlăcrimată!! :(

Chambord 07 Dec 2009 07:55

There is hope :)

mediafax:

Rezultate parţiale: Băsescu 50,43%, Geoană 49,57%

Traian Băsescu a obţinut 50,43 % din voturi, în timp ce Mircea Geoană a obţinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni dimineaţă, de Biroul Electoral Central (BEC), după centralizarea voturilor din 95,40 % din secţii.

La cat de siguri pe ei pareau PSD-istii aseara in a-si trambita victoria si la cat de tristi Basescu & co (in ciuda faptului ca si ei ziceau ca au castigat) se parea ca e Game Over dar uite ca respiram iar ... Mai e putin si aflam cum sta treaba

keepwalking 07 Dec 2009 07:56

conform bec, basescu are cu 0,3% mai mult decat numaratoarea pdl.
aici se vede frauda.

Chambord 07 Dec 2009 07:58

Originally Posted by keepwalking:

conform bec, basescu are cu 0,3% mai mult decat numaratoarea pdl.
aici se vede frauda.

Nu. Aici se vede ca PDL n-a numarat bine in paralel. Atat.

marius_em 07 Dec 2009 08:05

Da, buna treaba.
Oricum, WTF cu exit-poll-urile? Chiar sa spunem ca televiziunile mogulilor au dat scor mai mare lui Geoana, cu ce scop? Sa se faca de ras? Iar?

Chambord 07 Dec 2009 08:08

Originally Posted by marius_em:

Da, buna treaba.
Oricum, WTF cu exit-poll-urile? Chiar sa spunem ca televiziunile mogulilor au dat scor mai mare lui Geoana, cu ce scop? Sa se faca de ras? Iar?

It's becoming a sport for them :D

Gospin 07 Dec 2009 08:39

Chambord, careva lamuriti-ma si pe mine, deci inca nu e sigur ca Mircea Geoana is the winner?
wtf? Ce sanse mai sunt? confused :)

Liviu- 07 Dec 2009 08:45

Originally Posted by Gospin:

Ce sanse mai sunt? confused :)

Destul de mici.

Johannis: Nu voi accepta funcţia de premier, dacă îmi va fi propusă de Băsescu.

Pai si pana acum cat tot s-au plans PSD si PNL ca Basescu nu vrea sa-l puna pe Johannis, el de ce vroia? Spera sa castige Geoana? Putin cam infantil din partea lui daca credea 100% ca va castiga. Tare mi-e ca Johannis era doar de imagine pentru presedentiale si acum ca s-au incheiat si astea si-a dat si el seama ca nu mai e nevoie de el.

keepwalking 07 Dec 2009 08:47

foarte prost gestul lui johannis.
un papagal tradator.

marius_em 07 Dec 2009 08:49

un papagal tradator.

care gest?

keepwalking 07 Dec 2009 08:50

un papagal tradator.

care gest?

asta cu lepadarea de alianta.

nu ma refer la declaratia de mai sus, ci cea de acum cateva minute de pe realitatea tv, cum ca nu mai vine la bucuresti, ca nu mai are rost, ca asta e...bla bla bla

halebardul 07 Dec 2009 08:56

s-a facut de ras prin alianta asta cu psd-ul. Ca intreg partidul de altfel.
normal ca acum abia asteapta sa se lepede de haina otravita pe care a imbracat-o.

@liviu
goddam' right!

marius_em 07 Dec 2009 08:58

un papagal tradator.

care gest?

nu ma refer la declaratia de mai sus, ci cea de acum cateva minute de pe realitatea tv, cum ca nu mai vine la bucuresti, ca nu mai are rost, ca asta e...bla bla bla

Pai era ridicol daca venea acum.

keepwalking 07 Dec 2009 08:59

un papagal tradator.

care gest?

da, dar nu mi-a placut senzatia de abandon pe care a emanat-o.

victor 07 Dec 2009 09:00

un papagal tradator.

care gest?

mie mi se pare ceva normal. basescu a castigat, ce sa caute el la bucuresti ?

este de altfel prima reactie dupa ce a dat bec rezultatele, und-s ceilalti ?

marius_em 07 Dec 2009 09:03

un papagal tradator.

care gest?

mie mi se pare ceva normal. basescu a castigat, ce sa caute el la bucuresti ?

este de altfel prima reactie dupa ce a dat bec rezultatele, und-s ceilalti ?

se vor cere renumarari. mai dureaza circul inca vreo 2 zile.

Gospin 07 Dec 2009 09:04

Cand vom afla cine este oficial noul presedinte al Romaniei?
In legatura cu Johannis, stati fara grija, sunt destui care vor sa fie premieri, poate mai in stare ca hipiotu' ala, german imputit!

Liviu- 07 Dec 2009 09:04

un papagal tradator.

care gest?

Pai daca venea inainte de presedentiale nu era? Tot Basescu era presedinte. Imi devine mai clar ca si a Johannis a fost doar o marioneta si el stia lucrul asta. Prin chestia cu Johannis premier Geoana castiga imagine si chiar a castigat voturi. Acum ca nu mai e nevoie de voturi, nu mai e nevoie de Johannis.

keepwalking 07 Dec 2009 09:04

deocamdata, nu s-au introdus vreo 7 judete si un sector din bucuresti.
dintre judetele neintroduse, teleormanul, constanta si oltul.
asa ca, tehnic, mai sunt sperante pentru geoana.

victor 07 Dec 2009 09:05

va ramane in istorie vizita lui geoana la vantu. asta cred eu ca a schimbat votul. l-a mancat in cur pe geoana, dar vantu ? este imposibil sa fii existat ceva atat de urgent de lamurit incat nu mai putea astepta trei zile sau nu se putea discuta prin interpusi.

marius_em 07 Dec 2009 09:06

Originally Posted by Gospin:

Cand vom afla cine este oficial noul presedinte al Romaniei?
In legatura cu Johannis, stati fara grija, sunt destui care vor sa fie premieri, poate mai in stare ca hipiotu' ala, german imputit!

Si Basescu e tigan imputit. Si EBA e o curva... si .si... eu nu vad rostul unor asemenea aprecieri grobiene.

Liviu- 07 Dec 2009 09:08

Intr-adevar inca mai sunt sanse pentru Geoana, chiar daca mici. S-ar putea sa ajungem usor chiar la scorul dat de PDL.

Nu mi-a placut faptul ca ambii s-au dat castigatori, dar e o diferenta foarte mare intre cum a facut-o fiecare.

victor 07 Dec 2009 09:08

niciodata nu s-a schimbat rezultatul partial al becului.

interesante sunt tacerile de ambele parti dupa declaratia bec. se pune de contestari ?

keepwalking 07 Dec 2009 09:09

oricum, daca va avea loc, victoria lui basescu va fi una trista.
Romania se va afunda si mai mult intr-o criza morala.
Vor aparea din nou ridzi, udrea, boc, videanu, eba, sa ranjeasca in ciuda bunului simt.

victor 07 Dec 2009 09:13

oricum, daca va avea loc, victoria lui basescu va fi una trista.
Romania se va afunda si mai mult intr-o criza morala.
Vor aparea din nou ridzi, udrea, boc, videanu, eba, sa ranjeasca in ciuda bunului simt.

nu neaparat. traim in romania si avem parte numai de surprize.

parte buna e ca acum chiar sunt ultimii 5 ani ai lui. va trebui sa pregateasca pe cineva pentru viitoarele alegeri. in momentul de fata vedeti un om al pdl care sa castige ?

marius_em 07 Dec 2009 09:15

parte buna e ca acum chiar sunt ultimii 5 ani ai lui.

:)))))))
da, asta e parta buna. Imi place ca vezi jumatatea plina, desi jumatatea aia e mai mult o zecime.

Chambord 07 Dec 2009 09:16

in momentul de fata vedeti un om al pdl care sa castige ?

Videanu :D just kiddin (tho u never know ;) )

marius_em 07 Dec 2009 09:21

Originally Posted by Chambord:

in momentul de fata vedeti un om al pdl care sa castige ?

Videanu :D just kiddin (tho u never know ;) )

Cred ca or sa-l bage pe Ungureanu, fostul ministru de externe, la inaintare.

Chambord 07 Dec 2009 09:23

Deja saream de mult peste postul Antena3. Dupa asta il voi ocoli si mai abitir.

http://www.mediafax.ro/cultura-media...toral-5158377/

Josnicie izvorata din disperare, pt acest post.

Chambord 07 Dec 2009 09:24

Da. Ar fi ceva. Ungureanu mi se pare un tip capabil.

marius_em 07 Dec 2009 09:26

Deja saream de mult peste postul Antena3. Dupa asta il voi ocoli si mai abitir.

http://www.mediafax.ro/cultura-media...toral-5158377/

Josnicie izvorata din disperare, pt acest post.

Daca tot vorbim de josnicie, nu ca asta scuza A3, trebuie mentionata si campania sub centura (sau de pe centura a PDL). Aseara la sediul PDL se canta "Da-i la bot lui Geoana". In dulcele stil marinaresc.

victor 07 Dec 2009 09:32

Da. Ar fi ceva. Ungureanu mi se pare un tip capabil.

nope, are se pare un defect spus mai deunazi prin presa. chestia e ca trebuie sa decida repede pentru ca lumea sa se obisnuiasca cu ideea.

marius_em 07 Dec 2009 09:33

Ma uitam pe situatia centralizarii la BEC, s-ar putea sa avem iar surprize. Ce a mai ramas de centralizat sunt din judete PSD, Constanta, Iasi, Tulcea, Olt. Cele din strinatatea s-au centralizat deja 97%. Deci, asteptam, inca nu e sigur.

victor 07 Dec 2009 09:37

Ma uitam pe situatia centralizarii la BEC, s-ar putea sa avem iar surprize. Ce a mai ramas de centralizat sunt din judete PSD, Constanta, Iasi, Tulcea, Olt. Cele din strinatatea s-au centralizat deja 97%. Deci, asteptam, inca nu e sigur.

daca se mai schimba va trebui sa faca cineva un film despre asta, ar intrece orice scenariu.

cu sergiu nicolaescu desigur......

marius_em 07 Dec 2009 10:05

mda. 50.37% Base, 99% numarate.
Asta e, felicitari basescienilor, sper sa ne fure mai putin decat pana acum.

Vox populi vox dei.

LE. Base ar trebui sa se gandeasca bine la cum a castigat acum. Aproape 50% au votat impotriva lui, nu pentru Geoana.

All times are GMT +2. The time now is 17:09.