![]() |
încearcã ºi Chasing Amy al lui Kevin Smith. Ãla e chiar cel mai bun rol al lui Affleck. E ºi favoritul meu din filmele lui Kevin Smith: 8,5/10. În schimb Jersey Girl, tot cu Affleck e la polul opus (5/10), dar are avantajul cã nu plictiseºte, chiar dacã-þi dai seama cã e slab.
|
Pt. mine, cel mai bun rol al lui Affleck este in Dogma, punct.
|
Bad Santa - 6/10 - cateva glume haioase shi multe injuraturi. Bunutz!
Warriors Of Heaven & Earth - 9/10 - total neashteptat, total minunat. Cellular - 7/10 - film kre te tzine in priza dar tras de par shi asha se strica finalul. |
Recviem Pentru Un Vis(revazut) 9/10 - still shocking
Hero(revazut) 8.8/10 Stark Raving Mad 6/10 - o comedie/actiune din 2002 cu sean william scott , niste glume bune in film |
nightmare b4 christmas 10/10
bestest musik hall of all time les tripletes de belleville 10/10 nu cred ca am vazut un film mai UMAN anu asta poate doar depuis qu`otar est parti sau les invasions barbares francezii astia, cand o dau pe feeling ..... am fost pe punctul de`a plange la un ds!!!! |
Jurnalul lui Bridget Jones :) super!
|
Originally Posted by Nightwane:
night, dupa titlu ('one missed call') suna mai mult a parodie dupa 'ringu'. dupa gusturile tale (pot sa zic ca i trust thee) este horror in adevaratul sens al cuvantului ? need a good scary movie, u know... :w00t: |
Originally Posted by KORBEN:
may i ask unde l-ai vazut ? nu-mi spune ca a fost la televizor, k ma sinucid de sarbatori !... :(( |
A fost, Duminica la 19:00
|
FUCK !! uite cum iar trebuie sa recurg la piraterie ! :x
|
Chunking Express - 9/10
Fallen Angels - 8/10 "Speak my language" Audition - 10/10 (m-as uita si de o mie de ori la filmu' asta :D ) @Notorious - da mah, OMC e de o mie de ori mai mishto ca Ringu sau Dark Water. E scary...ma rog... asta daca ti se intampla cum mi s-a intamplat mie... adica sa te sune lumea intr-una in timp ce te uiti la film (si cu nr. privat :P ). Da' e very stylish si misto facut (mai ales "exorcizarea" in direct la TV - nu te gandi la altceva :P cand o sa vezi o sa-ti dai seama ce fel de exorcizare e aia... nu gen Exorcist - d0h - ) |
Originally Posted by notorious:
Notorious, Pinky a si scris la nu ratati la tv... |
The Polar Express - 7/10 (pe scara desenelor animate): nu cine stie ce realizare. Fascinant doar din punct de vedere vizual. A, da, si scena in care Zemeckis si Hanks se auto citeaza: biletul purtat de vant care trimite la "Forrest Gump" (vezi si bancnota din "Catch Me If You Can").
Star Wars (A New Hope) - 7/10: cam pana la duelul Vader - Obi-Wan m-am uitat atent. Dupa aia, mai pe fuga, mai pe sarite... :) |
Acum de sarbatori am revazut Fluke si The Princess bride... ahhh. Sweet stupid stuff. :P 10/10 cause I'm a big stupid softy si nu trebuie sa fie luat in serios punctajul!!!!!!!!!
Ieri am vazut Garden State care mi-a placut mai ales pentru cuplul Zach Braff si Natalie Portman 8/10. Tot ieri am vazut o mare parte din Napoleon Dynamite. Ummmmm... dupa ce-l vad pe tot imi pun parerea. :D |
Ma bucur ca am asteptat sa vad si ultimele 20 de minute ale filmului pentru ca mi-am schimbat total parerea. Pana sa-i dau drumul din nou eram hotarata sa spun ca m-a plictisit dar acum imi dau seama how wrong I was.
Ma asteptam sa vad un film despre nerds insa in schimb am primit losers. and I mean losers! Fiecare personaj al filmului este un "fel" de loser. Si astfel lucrurile care le zic, situatiile in care se baga au un umor subtil ca un buldozer! :) Dar subtil... si nu chiar pe gustul meu. Asta pana la sfarshit cand personajul principal zice ceva that totally blew me away: Listen to your heart. That's what I always do. Listen to your heart... so simple, so stupid, so REAL! Dupa care Napoleon face un adevarat gest de prietenie care il transforma in cel mai cool personaj posibil (dupa Batman :D ). Napoleon nu e un loser. Pentru ca este real! Briliant movie. Ii dau 9 din 10, desi mai trebuie sa-l vad odata fara sau caut vreun plot sau vreo logica, nu o sa gasesc dar poate gasesc ceva suflet and that's what really matters. :D |
Garden State 9.5/10
Movies don't get much better than this... Un loc comod in top 10-ul meu personal. |
'ran' - 10/10 - retramatizare stralucita a 'regelui lear'. dar asta n-ar trebui sa ne surprinda la kurosawa, nu ? ;)
|
Requiem for a dream (2000):10/10 - superb film, m-a socat foarte tare... a fost singurul in timpul caruia ma gandeam: ok, cred ca sunt cam mica pentru filmul asta :P
The Perfect Score (2004): 4/10 - mare prostie, deloc credibil ... l-am vazut pana la sfarsit doar pentru Scarlett Johansson si pentru ca ma interesa cat de cat subiectul (SAT). Dark Water (2002): 8.5/10 - creepy! la un moment dat nu ma mai puteam misca de frica. Japonezul asta chiar stie sa sperie oamenii :) Are multe in comun cu The Ring, dar parca e ceva mai bun. |
Dodgeball , 0/10 :sick: , cel mai jegos film al anului la mine. Nici nu conteaza cine l-a facut (asta e cuvantul).
The Texas chainsaw massacre r. Marcus Nispel 2004, 8/10 pt. atmosfera, inceput, decoruri, pt. filmul - reconstituire al politiei si deznodamantul lui, pt. final. Astept sa vad originalul. |
Garden State - 6.5/10
|
Originally Posted by nume:
http://www.comingsoon.net/news/topnews.php?id=7763 |
Am vazut aseara The Portrait of a Lady (1996) si mi-a placut mult, dar din pacate nu l-am vazut pana la capat. Daca stie cineva cum se termina (ultimele 15-20 min), trimiteti-mi un mp va rog!
|
@ Gaandalf
Era de asteptat, nici nu-i de mirare ca a facut 166 de milioane worldwide, la cat de idiotii sunt americanii, toata lumea vrea sa fie ca ei. You got served ! , 1/10 |
the alamo 5/10
friday night lighs-8,5/10-cel mai bun film despre fotbal american facut pana acum. winchell(quaterback-ul) si negrul(am uitat cum il cheama, negrul ala puternic, cred ca era aparator) au jucat rezonabil de bine. Daca voi credeti ca steaua si craiova nasc pasiuni la noi in tara, atunci vedeti filmul asta. open water-5/10- n-as putea sa spun de ce-i acord nota asta, poate pentru ca viata acestor soti mi s-a parut un subiect neinteresant si nu cred ca s-a meritat ecranizarea intamplarii respective. as putea spune ca finalul m-a surprins prin moartea nevestei. filmul seamana mai mult cu un documentar, nu doar prin prismastilului realist de a filma. e un fel de blair witch project(4/10) in ocean. |
'teoria conspiratiei' - 8/10
'vivre sa vie' - 10/10 'final destination 2' - 6/10 (sadic, totusi !!) 'la passion de jeanne d'arc' - 10/10 'les mistons' - 9/10 |
Ce-am prins pe la TV ieri si azi:
Kate & Leopold - 6/10: nice. In sensul cel mai prorpiu al cuvantului si nimic mai mult. Desi orice aparitie a lui Hugh Jackman fara... gheare e savuroasa. Santa Clause 2 - 1/10: gay! Meet Joe Black - 4/10: daca ar fi sa transez, filmul asta are aceeasi problema ca "Scent of a Woman": cele mai multe scene sunt exceptionale, dar, intregul este prea lung, se repeta aceleasi situatii, aceleasi idei etc. In final, "Scent of a Woman" e salvat de tandemul Pacino - O'Donnel, in timp ce, in ciuda interpretarilor exceptionale, Pitt si Hopkins nu pot salva "Meet Joe Black" de pe mana unui Michael Brest mai obosit ca niciodata.[/b] |
Atat Scent... cat si Meet Joe Black mi se par niste filme bune, chiar daca au lipsurile lor, poti trece peste unele amanunte.
|
Meet Joe Black în nici un caz nu trebuie vãzut la tv, pentru cã se distruge toatã atmosfera filmului, odatã întrerupt. Eu l-am vãzut cap-coadã ºi nu-mi doream sã se mai termine. 9/10 (atît i-aº fi dat acum 2 ani ºi ceva cînd l-am vãzut); acum, la cîte filme am acumulat între timp, probabil i-aº da 8,5. Oricum am revãzut între timp de zeci de ori cîteva faze (cea cînd se cunosc în cafenea ºi pînã cînd el este omorît de o maºinã ºi cea de la sfîrºit, cu petrecerea, cu trecerea podului, mai lungã), absolut magice!
|
Originally Posted by MinRep:
|
Sfarsitul la Meet Joe Black e misto, pe parcurs m-am cam plictisit, nu-mi plac fazele in care Brad Pitt se poarta de parca e retardat, ca cea cu untul de arahide. Mi-a placut Anthony Hopkins, Pitt-u' nu, si Claire Forlani mi-a placut desi din cate imi amintesc imi displacea ca actrita (nu mai stiu de ce). Poate daca era mai scurt era ceva mai bun, asa s-a intins prea mult, pe la 2/3 din film uitasem ce-am vazut in prima parte...
deci Meet Joe Black-u 6.5/10 |
Love Actually 8/10
When Harry Meet Sally 7.5/10 Thoery Of Conspiracy 7/10 Love the Gibson |
Wanted.... :)
|
Rectific, am revazut Joe Black, in reluare dimineata, putea sa aiba 100 de finaluri, exact ca Titanic. Regizorul e obosit, asa e. :oops:
@Benny faza cu untul mi s-a parut si mie de un pol jumate'. |
Originally Posted by Leonard:
Pe "Midnight Run" l-am vazut o singura data, cam acum patru ani... "Scent of a Woman" imi place, totusi, foarte mult, dar parerea mea e ca nu era nici un motiv sa lungeasca filmul peste doua ore. Faptul ca povestea initiala din "Intunericul si mierea" a fost complicata cu povestea tanarului nu ma deranjeaza deloc, ba chiar sunt de parere ca intareste si mai tare mesajul. "Gigli" ;) inca nu am vazut. :lol: |
The Iron Giant - 9/10
|
ocean's 12- 6/10 - mediocru, dar m-a bucurat faptul ca matt damon a avut un rol mai amuzant si important, si bineinteles pt. brad pitt. poanta cu julia roberts nu mi-a placut-probabil ca soderbergh, in lipsa de idei a recurs la asta.
house of flying daggers-5/10, mai slab ca hero(6/10) tupac resurrection-5/10-sunt doar 3 cantece care-mi plac de la el. iar documentarul este un simplu...documentar. vh1 behind the music |
Saw (revazut) 8.5/10 - exceptional film
Dark Water 7/10 Balde:Trinity 2/10 - evitati-l 28 Days Later 5/10 - ...ce sfarsit idiot |
The Party - 9/10 - dobitocii au dat reluarea la ora 14.00 dupa revelion. ce imbecili :x
|
The Party 8/10
Da, a fost ok, funny. |
A Clockwork Orange 9.5/10 - capodopera
|
Ingmar Bergman - Vargtimmen 8.5/10
Mi s-a parut oarecum diferit de multe dintre filmele lui Bergman, in primul rand prin aparitia mai multor personaje, deshi multe dintre ele sunt formale shi in al doilea rand prin maniera de abordare. dar pe de altra parte este unul dintre cele mai indraznete shi mai incarcate filme pe care le-a facut. Roman Polansky - The Tenant 4/10 E greu de crezut cum un regizor precum Polansky a putut face un film atat de ridicol precum acesta. Este incet, plictisitor shi( ceea ce e cel mai rau) fara noima. Arunca multe fire epice, dar nici unul nu duce nicaieri. finalul e fortat shi de-a dreptul jenant. Pacat... Meet Joe Black - 3/10 Nu inteleg ce atata tam-tam pe baza filmului asta. E prost, pur shi simplu prost. Brat Pitt nu avea ce cauta in film. Scenariul, lasa mult de dorit. D.p.d.v regizoral nu e nimic remarcabil. E lung, plicticos, penibil in multe situatii, nu shtie sa valorifice deloc anumite idei, Brad pitt nu abordeaza deloc cum trebuie personajul shi nici macar ideea filmului nu e originala. Ca sa nu mai vb de modul cum este folosita muzica...(dar aici, cu mici exceptii, de la americani nu am pretentii, fiindca la capitolul asta ei sunt total pe dinafara) Kate and Leopold - 6/10 No comment. Reteta obisnuita. Ocean's Twelve - 7/10 Mi s-a parut destul de nostim |
Mononoke Hime - 9/10 - truly wonderfull ...
Alexander - 2/10 - JEG. Rosario Dawson - HOOOT! :oops: Babylon City CGI = frumos dar nu de ajuns ... restul umplutura. |
@ kasper hauser: ha ha, naspa e vacanta - kate and leopold, meet joe black.... :D :sick:
|
Ultimul film pe 2004:
Batman - 8/10: cel mai bun din seria lui. Imi pare bine ca l-am revazut. Si primul film din 2005: The Party - 6/10: l-am mai vazut de vreo cinci ori, dar totusi... Chelnerul beat face filmul. Altele: Team America: World Police - 7/10: nu la fel de bun ca "South Park", dar destul de amuzant si antrenant (din punct de vedere politic). Parisul vesel (:lol: Gar Pur-ee :lol:) - 7/10... sa zicem! :lol: :P :lol: |
The Village - 5/10.
Bridget Jones's Diary - 6/10. Cellular - 6/10. |
The Party 8/10 Classic comedy
Jay & The Silent Bob 8/10 Kevin Smith is The Man Pretty Woman 8/10 Funny... |
wimbledon-6.5/10. povestea lui ivanisevici.
|
What Women Want 6/10 Cateva scene haioase si Mel Gibson. Atat.
|
Blowup - 9,5/10 - capodopera. pacat ca Antonioni "s-a plictist" mai apoi...
|
The Manchurian Candidate (2004) - 7/10.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:57. |