![]() |
Mutu a dat o pasa de gol, dar cred ca ai vazut alt meci:D
este totusi pe drumul cel bun |
hehehe....ce buni is dinamovostii astia!! :D
|
Zillina-Dinamo 0-1, gol danciulescu min 89.
Iar stire de ultima ora, Piturca si-a dat demisia |
Rapid - Steaua 2-1! :happy:
|
Originally Posted by Pinky:
:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( |
acum cateva zile si-a luat-o in freza manchester de la arsenal cu 3-1 :)
|
Cata rushine ... Univ. Craiova nu a reushit sa bata Farul ... :lol: Sa le fie rushine la marii craioveni. :lol:
Deja incep sa cred k dupa ce a batut Dinamo shi a facut egal cu Craiova Farul shi-a facut o echipa destul de bunicica... :w00t: |
haide cfr!haide cfr!haide cfr!
ok,e cam de-ajuns pentru prima jumatate de campionat. |
e destul de ingrijit in exprimare acest razvan lucescu, pare sa aiba caracter si e stilat-smolit :D ma bucur ca a luat o scatoalca gigi becacali, chiar acum la inceput..., cand marlania si aranjamentele sunt in adormire estivala.
|
Originally Posted by raptor:
...subscriu! |
Un pronostic pentru Dinamo - Manchester? Eu merg pe un 3-0 pentru Manchester ...
|
uite un pronostic...
Dinamo - Manchester: 2-1 |
herbert dinamovist?? sau doar visator? Da-mi 1 motiv de ce ar bate Dinamo pe Manchester?
|
Originally Posted by Jay:
herbert e galactic... adica realmadrilen, dar... fiindca se joaca un meci in "apropierea noasrtra", privim si spre el... 1. Dinamo nu e mai puternica decat Manchester, dar poate castiga un meci... oricine poate castiga (iar Dinamo nu e chiar oricine, e campioana Romaniei). Grecia cum a castigat CM? am sperat ca exemplul grecesc va scula origoliul in romani... (Desteapta-te romane!!!) :D 2. Manchester are un inceput prost de seson, plus accidentari - lipsesc din lot cateva nume sonore... s-a strecurat si in tabara lor nesiguranta, nu sunt doar declaratii politicoase... 3. fotbalul e mai interesant si mai frumos cand pierd favoritii. 4. eu sunt foarte critic cu romanii mei, dar cand jucam cu altii, nu conteaza prea mult ca Dinamo reprezinta - la origini - militia sovietica. cred ca va trebui sa se umble la titlu... 5. visatorii sunt foarte necesari astazi... |
Nu inteleg unde e herbert ala acid si de care nu-mi placea?!!? Am observat niste glume reusite si faptul ca ai incetat sa sanctionezi lumea pe orice chichita.... Hm... In cazul asta .. I'm a fan...
|
Si eu merg pe mana lui Dinamo maine seara, desi sunt rapidista convinsa :P . Merge cineva la meci ?
|
In ceea ce priveste meciu' cu Manchester, Gigi Becali a zis cel mai frumos, cand l-au intrebat reporterii ce sanse are Dinamo:"(razand) Ce sanse sa aiba Dinamo, joaca cu Manchester!" :D
Cred ca acasa Dinamo o sa faca totusi un meci bunicel...hai sa ziceam 2-0(pentru Manchester,normal)...dar pe Old Trafford o sa si-o ia rau de tot! |
Priettenii mei au plecat totzi la meci iar io stau k azi muncesc shi il vad deseara la TV :x :((
|
PS_ Juventus-Djurgårdens IF 2-2 ( la pauza 0-1) find condusa la un moment dat cu 2-0 |
La catzi juatori lipsesc de la Manchester ar fi proshti sa nu iasa sa joace cat pot ei de bine. Chiar avem shanse. Mici dar sunt pe akolo pe undeva mishuna.
|
Diseara is pe stadion... Mare agitatie mare cu meciul asta.. Uite asa ne mai cunoaste si europa pe la fotbal... Aici zic ca putem sa-i batem.. insa la ei in barlog slaaaaaabe sanse... Si asta am zis-o cat de dinamovist sunt eu! ;) Ne vedem diseara pe stadion!
|
Originally Posted by TLD:
|
Originally Posted by Gaandalf:
Lasa mah ca o sa urlu eu si pt tine... P.s: Cine nu e in buc sau acasa azi si vrea sa vada meciul il inregistreaza ai mei.. (adik sper:P). Asa ca cine mia vrea sa vizioneze meci baga la mine un mesaj privat! ;) |
Eu vroiam sa merg si eu... dar nu prea avam cu cine... tragic nu? ... Oricum poti sa injuri mai bine de la terasa....
|
CFR - Rapid : 1-1... Mai da-o naibii! :shock:
In fine, un pronostic pentru Dinamo - Manchester: 2-1 maxim (as merge pe un egal, da' la cata valva s-a facut cred ca si englezilor incepe sa le fie frica :?) |
Originally Posted by MinRep:
:D Si cind te gandesti k era cit p-aci sa ma duc la meci...goddamnit.S-au dopat rapidistii,altfel nu-mi explic cum de nu au pierdut. In alta ordine de idei asta-seara sunt si eu microbist.Daca pierd militzienii Andone e un dobitoc.Daca fac egal,tot dobitoc e.Daca kastiga e dobitoc,dar in cazul asta fergurson giugiuleste barzoiu' la 23(atitia suntem?) de milioane de (tele)spectatori.... |
suparat, nervos si violent:
delir verbal inutil al lui Cornel Dinu si Bogdan Cosmescu, pen'ka Andone e un dobitoc, iar jucatorii niste cizme... militianu' tot militian ramane. f.u.c.k! si sorry... |
Incredibil ce prost poate sa fie domnul Cornel Dinu. Pe durata meciului ne-a incantat folosind cuvinte de genul "engleji" si "mushchiulosi" si cu expresii de genul "actiunile ulterioare succesive". M-a enervat teribil pentru ca nu are ce cauta in postura de comentator idiotul asta, care NU se pricepe de nici un fel, plus ca vorbea si foarte repede si foarte prost.
|
Originally Posted by BeNnY:
Eu nu am cine stie ce simpatii pentru tot ce tine de dinamo, dar pe dinu chiar il simpatizez cat de cat. Chiar daca vorbeste el cam imbarligat, adevarul e ca SE pricepe la fotbal. Dar eu nu am fost mare antrenor ca benny, asa ca nu va luati dupa ce va spun eu. in alta ordine de idei...am vazut numai repriza a 2-a. Si pana la golul de 2-1, chiar incepusem sa-mi fac iluzii...mai ales sutul lu' Goian sau Boian sau cum il cheama. Ma rog, ca suturile lui Scholes si Giggs parca erau altfel :D Pacat de ei! PS: Scholes mi se pare cel mai bun jucator englez din ultimii 3-4 ani. Tehnica impecabila, sut precis! PS2: cand e returul in uefa? sapt viit sau peste 2 sapt? ca sper sa ajung in Ghencea! forza steaua, ole, ole, ole!! :D |
Originally Posted by iepurilah:
O stii ceva despre fotbal dar nu stie sa se exprime sub nici o forma, asa ca degeaba. Tot facea el referiri "...pe vremea mea" ... marsh ma de-aici.... P.S. Ultima remarca e demna de Danyela |
Dinamo - n-a jucat rau ... ce m-a distrat cel mai mult tot meciul a fost comentatorul de la TVR 1 care shi la meciul cu Steaua - Liverpool pronuntza Smith : "smis" :lol: Aseara iar "smis la baloon" :lol:
Farul - Fc Argesh = 3-0 weeee! :w00t: Deja o sa incep sa ma duc la meciuri ... mai intai 1-0 cu Dinamo, egal cu Craiova shi akum victorie. I'm sooo happy! :w00t: |
In rest, Manchester - Dinamo nu a fost cine-stie-ce meci. Bine, au fost faze spectaculoase, s-a jucat la ambele porti (ma rog...) etc. da' nu mi s-a parut ca a fost foarte spectaculos (poate autogolul lui Alistar... :huh:). |
Tipic.
la 1-0 pt. dinamo....dinamo-extraordinar meci,memorabil,antologic. la 1-1 ......dinamo a facut un meci foarte bun la 2-1 manchester...... dinamo a jucat onorabil... Nus tiu cine a avut si stralucita in ghilimele idee de a-l invita pe nea dinu' la pupitru...dinamo a atacat ba succesiv,ba conjugat,ba congruent,ba obtuzunghic cu impingere de 30 de grade ...iar andone si compania pot fi comparati cu americaniasii din Boston,ca si ei au facut tot o partida de ceai. |
felicitari raptor! ai prins bine deliru' lu' Dinu: "se repliaza simultan cu o deschidere proportionala in centru - nod strategic, ca un plex solar - apoi se regrupeaza in crescendo - ce vreti, instinctul britanic secular, istoria lasa urme la popoarele acestea cladite pe traditie...". un fel de jeamba-jeamba-jeamba :D |
Vorba multa face bine, spune si Dinu. Ca noi la vorba nu ne pricepem, de aia pierdem meciurile cum le pierdem.
|
Meci frumos, dar anticipam victoria lui Manchester, chiar daca a fost obtinuta destul de greu.. Oricum.. Bravo Dinamo
|
----------------------------------------
---------------------------------------- Ce baga Steaua la Belgrad... :shock: 3-0 dupa 45 mins... ---------------------------------------- ---------------------------------------- |
Acum e 4-0...
|
Sa terminat 4-2 pt Steaua, iar in Otelul-Partizan este 0-0
|
Mda... Steaua a cam bestelit-o pe final... :hmm: Macar au prima sansa...
|
Cu oleak de atentie si precizie, facea si Dica dubla :( ...da' oricum e bine si-asa....si ma gandesc la jucatori,adevaru e ca la 4-0 eu nici nu prea mai aveam chef sa ma uit la meci...d'apoi sa mai joc :)
|
Stire: mai ales pentru herbert
Owen la real madrid... |
|
Mai zi 3 jucatori in afara de aia de la Real si esti tare :D PS:Owen si Vieira la Real si Eto'o cedat la Barca...cam asta a facut Real |
Ceeeeeeeeee????????????????, se pare ca tu ti cu echipa la care sunt cei mai sexi fotbalisti da aia ii doreste pe c. ronaldo!!!! Dar un adevarat fan nu vrea asta, ci vrea ca echipa sa castige, dar sa stie sa se si apere ceea ce real nu prea stie Pt. Iepurilah_ Vieria a declarat ca ramane la Arsenal, deci Real la luat doar pe Owen si Samuel si cand te gandesti ca Perez a promis 5 fundasi itzi vine sa plangi, dar de, a vazut ca a fost reales si a uitat ce a promis si iar a inceput sa aduca atacantzi :( :(( Oricum eu sper sa mai aduca macar un fundasi si sa castige din nou primera anul asta si cel mai important pt mine Uefa C.L. Pt Stelisti, degeaba radetzi de dinamo pt ca ei au jucat cu Manchester nu cu necunoscutzi de la Zeleznik, care auzi viseaza sa devina campioni europei anul viitor :lol: Mai vorbim stelistilor iu turul 1 al cupei uefa sa vedem acolo ce facetzi, pt ca dinamo mai mult ca sigur se va califica in grupe (doar daca nu are ghinionul din turul 3 preliminar CL) si ii va bate si pe steaua etapa care urmeaza :D |
cade bine Owen, pentru ca il simpatizam si acolo unde era, iar acum... e perfect. sunt plin de sentiment pentru Real Madrid, dar trebuie adus Chivu in aparare, ca acolo era/este problema... maestrul Ionutz are dreptate... |
Originally Posted by iepurilah:
Ma subestimezi :D . Ce te face sa crezi ca nu mai stiu altii? Faptul ca imi place Real? Sau ca sunt fata? Voi credeti ca fetele se uita la meciuri de fotbal ca sa se holbeze la jucatori...Ei bine, nu e asa, cel putin in cazul meu. Chiar imi place fotbalul si ma uit la (aproape) orice meci, indiferent daca jucatorii sunt sexi :lol: sau nu. O sa-ti mai zic 3 care imi plac si nu sunt la Real: Barthez, Maniche & Henry |
Bleah, Barthez! O suta de ani...daca tot vrei francez, mai bine Frey. Dar nu e nevoie de un star in poarta, fiindca au deja unul si din pacate nu joaca mai multi portari pe teren.
Henry merita o galeata de bani, dar l-au luat pe Owen (cu cat, 12 milioane si inca un jucator la schimb...?). Eu zic ca l-ar fi putut lua pe Mexes sau Squillaci, poate Bonera sau Ferrari. Dar parca mai bine ca nu i-au luat. Sezonul asta tin cu Valencia :D Forza Di Vaio! |
Originally Posted by herbert:
:lol: :lol: :lol: , Chivu zici nu??? asta este doar un vis frumos :( , nici daca perez este amenintat cu demisia tot nu il aduce, indiferent cat costa :lol: |
Originally Posted by Ionutz55:
eu zic ca Perez e cam tampit uneori - asta pentru ca nu pot vota cu batista alba pe stadion. dar si prostii au uneori noroc. |
All times are GMT +2. The time now is 03:58. |