![]() |
Originally Posted by TLD:
looooooolza! :lol: :lol: :lol: intotdeauna tre sa te asiguri nu ? |
lasa k ajungem shi noi ... da' nu ma grabesc k fata mare la maritzish .... I as a Jedi master know this quite well ....
|
Cred ca raman la 666 de posturi shi gatah!!!
|
hey gang ... nu-i asha k ne suparam pe Demona dk ne paraseshte la 666 de posts ... ?
|
Originally Posted by TLD:
Congrats! |
Originally Posted by Demona:
A plecat Raptor ... mai revine el din cand in cand ... dar dk pleaca shi Demona ... chiar nu mai are rost nimik .. pe bune ... fanul meu preferat la Lord Of The Rings vrea sa MA paraseasca ... Rainy Dayz :cry: will follow! Middle - Earth will not be saved in the end ... and the Fellowship WILL FAIL! :cry: |
Pai se aranjeaza! Emanuele mai sterge din posturi! Sau ma rog cineva din sediul cinemagia ;)
|
Originally Posted by Gaandalf:
Okey! Enough! I'll stay!!! And I'm for god sake the DARK SIDE!!!! I'm not the one who saved Middle-Earth! :) |
I'll save it! :) scuze daca ma bag in seama si eu.noua pe aici!
|
Originally Posted by Undomiel:
(*) Undomiel : Ne-a venit mantuirea! :) Salveaza-i! :) No worry, baga-te cat vrei in seama, and welcome to the CineMagia Forum! Enjoy your stay here! (*) Fans ;) : mi-a picat mie fisa cand ma uitam zilele trecute la LOTR - EXTENDED EDITION(HAHAHAHAHAHA!!!), ca Legolas este cam dezorientat el, chiar daca e "ditamai" elfu`! Pai fitzi atentzi aici ce aud eu la faza cu Aragorn cand il intreaba pe Legolas : "Tell me what your elf eyes see!" Shi el raspunde ca : "The Uruks are turning southEAST. They're taking the Hobbits to Isengard!" Sud-Est?!?!?! Isengard-ul era la freakin` SOUTH-WEST!!!!!!!!!! O fi ascultat PeeJay prea mult 3 Sud-Est!!! |
hahaha!PeeJay si 3 Studenti! :) in viata mea nu o sa iteleg cum poti fi asa atenta la asemenea detalii.eu nici macar nu-mi aduc aminte sa fi spus Legolas ca o i-au spre sud-est.esti culmea!!!!!!!!!! |
las-o sa fie!wow Demona!vad ca esti super-fan.vreau sa te intreb ceva pentru ca am observat ca tu ai citit si cartile.in carte asa erau descrise persoanjele?adica cu trasaturile pe care le-a facut PeeJay(cum ii ziceti voi).
|
Yeah. Sunt fan...obsedat deja de LOTR...de mult. I'm an Elder! ;) Anyway, ca raspuns la intrebarea ta, da, in mare PeeJay a respectat trasaturile fizice ale personajelor. Deshi eu am mai spus asta, nu era cazul sa faca la majoritatea personajelor ochi albashtri. De exemplu in carte Gollum pare a avea ochi verzi, iar Boromir trebuia sa fie brunet(asha e descris - asha erau in general oamenii din Gondor), iar Legolas se prea poate sa fie shi el un elf brunet!!! Dar cel mai discutat dintre personaje poate ramane Faramir, care era in carte, mult mult muuuuuult mai nobil pe cat il descrie PeeJay in LOTR! Satisfy? :) |
Praise the Valar!Demona is staying!Si vad ca s-a pus deja pe treaba.Introducing the new-comers into our world.Demona faza cu SUD-ESTUL!Nu esti normala!:)In sensul bun vreau sa zic.la asa detalii nu m-am oprit niciodata.E cumva vorba ce ne-a bug la LOTR???Chiar daca nu e asta m-a bug pe mine:cand au venit elfii aia multi in Helm's Deep,MULTI,toti unul si unul,nobili si nemuritori,l-a sfarsitul luptei nu mai erau nici unul viu!!!That was annoying!Still the movie rocks!
|
deci,Demona,hai sa-ti spun.Ghici ce am cautat eu pe net ca deja ma enervezi,harta Middle-Earth si am descoperit ca,ESTI NEBUNA!bine aia n-am descoperit de pe harta.numai ca ai cam multa dreptate,adica,Isengard este situat pe undeva in nord-vest de Ammon-Hen si cascada Rauros.asa ca esti pe aproape.dar hai acum si tu.in film nu aveau harti ca in carte. :P fi mai indulgenta!
de enervat nu m-a enervat cam nimic.poate un pic faza in prima parte cand a cazut Gandalf in abis cu Balrogul si restul puteau sa-l ajute.dar mi-a trecut repede ca am vazut dupa,ca a cazut cu folos!s-a intors mai "dalb" si mai puternic si mai wise! :) |
Sa intzeleg Akasha ca tzineai cu tot dinadinsul sa ma contrazici? Buburozo, I'm a freakin` maniac! :) Dar admir ca te-ai apucat sa cautzi hartzi sa vezi tu cu ochii tai unde vine exact Isengardul. :) Nice touch!
Ah ca veni vorba de bug-uri. Sunt multe care le-am observat, dar nah, it's to increase the drama...Definatelly nu mi-a convenit cand: 1. Arwen i-a luat locul lui Glorfindel - dar mi-a trecut repede... :) Cand o auzi ca vorbeshte in elfa...who can stays mad? 2. Moartea lui Haldir la Helm's Deep(!!!) - aia nu trebuia sa se intample...DAMN! DAMN! DAMN! 3. Aragorn rostogolindu-se pe stanci, ancorat de un Warg! - that was incrisin` drama, dar iar mi-a trecut repede. Ati vazut mutritza lui Legolas cand a zis Theoden ca "Leave the dead behind!"...definatelly DRAMA! :cry: 4. :evil: Barbie-Eowyn cand shi-a facut freza de elf shi i-a adus la Aragorn de baut shi a vorbit in elfa!!! What the F*** was that?! Bia***!!! :evil: |
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!Right on Demona! :) Da,chiar faza aia afost asa de LAME din partea lui Eowyn!Chiar credea ca Aragorn o sa "cada" in plasa? |
Merci Demona.Deja ai dat o gramada de detalii.Cel mai bun lucru e sa ma apuc sa citesc cartile.Cred ca toti prezenti au facut-o deja.Faza cu Eowyn si Aragorn cred ca a deranjat pe multi fani,cel putin pe mine.Nu mi-a placut de ea de la inceput.
|
Nou noutza ? Foarte bine ... esti binevenita ... aicea nu se vorbeste aiurea! fii sincera ca nu deranjeaza pe nimeni! Spune ce nu-tzi lace la LOTR si ce itzi place! sa dam drumul la Seriozitate ... k io in nici un caz nu o sa-i dau drumul pentru ca am scris 10 pagini deja din parodia Lord Of The Rings... care se intituleaza - aflati in curand - :lol: Coming Soon! |
Acum mi-am adus aminte ce m-a cam deranjat un pic. Legolas, Aragorn shi Gimli gasesc gramada de Uruk-hai arsa shi Aragorn se arunca in genunchi shi urla... :roll: okey...not necesary... :roll:
|
:lol: You crazy f***! ;) |
Faza tare cu Eowyn in TTT EE este aia ku mancarea knd i-o duce lu Aragorn - (inainte ii ofera lu' Gimli kre refuza categoric :lol: ) faza kre evidentziaza inca odata k Eowyn is a daughter of Kings ... ea nu se pricepe sa faca de mancare ... SHE CAN FIGHT! Mi-e mila de ea ce o sa-i fac in parodia TTT :lol: :lol: :lol: sa nu mentzionez de faza cu bautura lamurita mai sus de Demona kre mi s-a parut josnica... incredibil de josnica pentru o rohirima .... Iar expresia lui Legolas la zisele lui Theoden: "Leave the dead behind" este criminala ... exprima faptul k nu accepta k Aragorn s-a dus ... so a cazut destul de bine in film... Haldir a murit cam repede ... cred k puteau sa bage mai multe secventze cu el knd taie Uruk-Hai in stanga shi in dreapta! De Haldir mi-a plakut in FOTR EE in kre a cazut tocmai bine sa vad secventze mai multe din Lothlorien! May tha Valar praise and bless this miracle i call Lord Of The Rings! |
nu a fost necesar da' mi-a plakut foarte mult pentru ca a aratat kat de devotatzi erau sa-i gaseasca pe Merryshi Pippin! Shi totul a continuat cu rugaciunea lui Legolas in elfa in shoapta si cu dezamagirea de sine a lui Gimli... FOTR : "So the fellowship has failed! Not if we hold true to eachother - we will not abandon Merry and Pippin to torment and DEATH - not while we have strength left! Leave all that can be speared behind! We travele LIGHT! " |
Pai n-am zis ca n-a fost tare faza cu Haldir, dar nah..Haldir diein`? Come on dude! It's Haldir 4 Valar's sake!!! He was suppose to live! Shi in plus Entzii ii salveaza pe Humans la faza asta...dar in fine! :evil:
|
Originally Posted by Akasha:
Bravo mey Akasha .... se vede k umbli cu "bazata" a.k.a Demona shtii shi hartzile shi vad k te pricepi nu gluma ... Oricum faza cu Balrogul din FOTR pe mine m-a shocat -mai ales knd plange Frodo dupa Gandalf, mi-au dat lacrimile- ... personajul meu preferat murise ... nu citisem cartzi ... nimik... da am vazut in revista Emipre k aparea in TTT k Gandalf The White shi era shi mai bazat ... ROCK ON Gandalf the "bazatu'" :lol: |
Eu nu ziceam de rugaciunea lui Legolas. Aia, duuuuh cool! Dar ca urletul ala...nu prea a fost la locul lui. Mai bine arunca cu ceva sau injura in elfa! :lol: |
Nu sunt de acord cu tine aicea ... Entzii nu ii salveaza pe humans ... Gandalf bajetu' vine cu Eomer shi rohirimii shi fac varza akolo cu muraturi shi carne shi tot tacamul ... iar Fangorn se enerveaza shi ii trimite la scandal pe entzi ... Pippin: "Look! The forest is moving! Where is it going" Fangorn: "they have business with the orcs... my business is with Isengard tonight - with the rock and stone!" |
ba da cu piciorul intr-o cashcheta de-a unui URUK-HAI! :lol: faza cu Gimli knd gaseshte imediat cureaua lor dupa ce a dat cu toporishca printre "carcases" .. that is sooo laim! |
Disperanta faza.eu am urlat in sala de ras toata lumea de mine.Nu-mi venea sa cred ca deja unul din murise!Am disperat!
|
|
KKt! In carte shi Entzii i-au parte la faza asta! :evil: |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
Nice avatar! :) |
Nu tre sa te enervezi ... discutam calm ... de asta suntem aicea sa discutam shi sa ne contrazicem pe chestii shi facts din Lord Of the Rings ... Let the aura of Mithrandir - The White Rider heal allyour disconforts towards me and those not soo well instructed in the ways of the Valar! |
Nu m-am enervat...incrisin` drama dude! ;) |
Icstrim tivi nu ? apropo ce chef am sa bag un munte shi un lotr la munte cu fanii adevaratzi shi un snowboard nu ar strica deloc ... numai sa ne adunam shi sa iasa ceva klumea ... Hai sa bag o noua discutzie la interval ... Ce credeti k Gandalf nu a vrut sa ajunga in minele din Moria ptr k shtia la ce o sa se ajunga sau pur shi simplu nu agrea acel loc ? Parerea mea este k shtia inca de la inceput k la asta o sa se ajunga shi de aia a vrut sa o ia la Caladhras ... unde bajetu de Legolas mergea pe zapada afanata iar restul se chinuiau afundatzi rau de tot ... Ashtept sa ma contrazicetzi ... |
Eu cred ca shtia ce era acolo shi gee...okey..eram intr-un moment de revelatzie, dar daca scriu ce am in cap se sperie lumea...:lol: ...We'll leave it this way...Shtia!!!
...Uhmmm...totushi.... Dar apoi daca shtia shi nu vroia, he was to (scuze expresia) "chicken-shit" sa se duca pe acolo...sau poate nu era pregatit de metamorfoza. Dar apoi vine faza ca destinul e scris shi nu potzi schimba! Asha ca daca shtia, trebuia sa fie pregatit! So...what's the deal anyway. Shi totushi o sa scriu...era ca Iisus intr-un moment de slabiciune!? Nu shtiu de ce am facut comparatzia aia! Dar nu o s-o shterg...:roll: So concluzia mea e: Shtia e avea sa se intample, dar nu era pregatit sa infrunte toate alea alea shi de aia a incercat sa evite totul shi sa mearga prin Caradhras. Apoi pus in fatza faptului...a mers inainte... Greu a fost! :roll: |
:o uh!numai Demona putea ajunge la ditamai concluzia!mult lotr zace in capul ala sis! :D nu ca e un lucru rau...
|
Pai Gandalf e Istari iar Balrogii Valaraukari,ceea ce inseamna ca au fortze aprox. egale-deci e normal sa se morcoveasca Gandalf putzintel-ca doar nu era orcishor sau goblin ci ditamai slujitoru' lui Morgoth.
|
Originally Posted by raptor:
Eu zic ca nu era gata sa moara, chiar daca era el ditamai Istari! Ai vazut ca numai in partea 3 privea altfel Moartea. Shtia care e faza cu ea...Inainte numai banuia...Schimbarea la speriat! |
Mi se pare superba compartzia cu Isus...asta vroiam sa aud de la voi ... am auzit de la "bazata" ... anyways - asta este tema principala in filmul lui Scorsese : The Last Temptation Of Christ - in cartea excranizat ... avem ultima dorintza a lui Isus - rastignit pe cruce - sa nu moara pentru pacatele oamenilor shi sa nu fi carat crucea in spate c toate pacatele lor ... shi sa fi avut o familie shi o batranetze linishtita ...BUT THEN EERYTHING GOES WRONG! Nu mi s-a parut deloc chicken-shit Gandalf k nu a vrut sa moara ... Gandalf the Grey era mai uman shi poate k acel fir de sentiment a vrut sa dainuiasca ... shi sa raman cu prietenii lui. That's why i like him sooo much! He's Wise and powerful and kind and human! Gandalf is kewl! :D |
Discutzia cu pipin este superba ... knd ii explica ce inseamna MOARTEA shi il convinge ca nu e asha REA! Dar felul in care o descrie e minunat! Adevra graiesc ca Return of the King are mult secventze maretze ... chiar daca este mai multa vorbarie! Gandalf Rulzzz! :lol: |
Pai asta era faza...cu schimbarea. Nu am zis ca Gandalf nu e cool. Pai daca nu era el multe ar fi mers pe alta cale. Cand Frodo a zis ca prefera ca Gollum sa fie mort shi ca Bilbo trebuia sa-l ucida, Gandalf s-a impotrivit. I bet he already knew that Gollum is gonna destroy the One Ring. Shi in carte discutzie asta dintre Frodo shi Gandalf este foarte aprinsa. Gandalf aproape il cearta pe Frodo ca gandeshte asha despre Gollum. Iar pe parcurs Frodo se comporta asha cu Gollum nu doar din mila, dar shi pentru ca Gandalf told him so...So basiclygandalf e ghidul toturor pe Pamantul-de-Mijloc,iar restul din jurul lui pionii pe care el ii invarte ca sa fie totul bine. Pana shi Elfii se consultau cu el. Doar oamenilor CARE NU-L INTZELEGEAU ii era mai antipatic. He was a high being... Okey...intind prea mult chestia asta shi pana la urma pierdem sensu`...:lol: |
Buna explicatzie - shi shtii foarte bine ca nu te pot contrazice in doemniu asta PREA MULT - k tu eshti bazata shi nu io'. "Had to close up some day kevin ... Nobody wins them all :wink: :wink: " - Pacino - Devil's Advocate |
De acord cu "bazata"!
|
here's Melkor:
http://images.killermovies.com/forum...omsig_8341.gif |
un mic previw la parodia Lord of the Rings - the Fellowship Of The Ring:
http://images.killermovies.com/forum...400_2hsAtM.gif |
Da' Gothmog parca era Balrog,nu Nazgul...
|
Originally Posted by raptor:
nope ... nazgul : http://gondolin.czweb.org/gothmog2.jpg |
Fratele raptor are dreptate. Gothmog era ditamai balrogu.
http://www.glyphweb.com/arda/g/gothmog.html |
Multzumesc-multzumesc... :D Nazgulii erau,daca n-or mai fi cumva:
Murazor Khamûl Ji-Indur Dwar Akhorahil Hoarmurath Adunaphel Ren Uvatha Desi,in afara de Khamul,parca,numele celorlalti nu sunt date de Tolkien,ci...?who knows...mister.Gothmog e 'Lord of the Balrogs' |
All times are GMT +2. The time now is 06:56. |