![]() |
Imi place poza, Ipu. Poti spune unde-i facuta?
|
|
E misto poza lui Ipu. Cred ca e un bloc in Japonia sau Olanda, asa-mi da impresia.
|
![]() Winter skatches |
Natural Jewelry
![]() |
Wow, Sihaya is back ! :) Cred ca e un an de cand ai disparut, where have u been girl ? Strong comeback photo too.
|
@Sox - esţi dintre puţinii (de pe-aici) care au citit până la sfârşit cartea aparatului foto! Şi mai ai şi ochi de artist! ;) Ţine-o tot aşa! :-bd =D>
|
Drago, mersi pentru incurajari. :D Insa tin sa te dezamagesc pentru ca nu prea am rasfoit cartea cu instructiunile de folosire a camerei foto. Insa cu un pic de macro, o focalizare potrivita si o frunza cu stropi de ploaie, ar putea iesi ceva fain. :D
|
Nu oi fi citit-o, p'asta, :D :( dar cu siguranţă le-ai citit pe-altele :P , sau probabil că ştii din auzite despre încadrarea corectă, de ex. :P
|
IHopa, Drago se pricepe si la incadraturi. :D
|
in sfarsit pun si eu prima poza, proaspat scoasa din cuptor, sa va povestesc eu despre marea mea iubire :x :
![]() |
Originally Posted by ciufuta cea mai tristă:
|
Originally Posted by Ipu:
poi ce-are? |
![]() |
abureala,pot pune pariu ca poza este facuta in Austria...
am si eu una asemanatoare, o sa o postez cat de curand... |
rvn, ai pierde pariul pt ca este facuta in Venetia, la carnaval :)
|
se mai intampla..mi se parea mie ca nu este stilul arhitectural specific al cladirilor,dar am vazut in Viena si Salzburg foarte multi castigand o paine costumati asa..
|
aici o faceau de placere, acorda o mare importanta carnavalului :)
|
Mirajul culorilor
![]() |
Foarte frumoase poze! Mi-ar plăcea să mai pună câteva şi şori, se pricepe!
|
All times are GMT +2. The time now is 10:43. |