Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   Ultimul horror vazut (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96227)

cuntss 21 Jan 2011 17:15

Originally Posted by Cinemania:

De ce ?

sunt adeptul filmelor mai dure (torture,gore).

In varianta din 78 s a pus mai mult accent pe suferinta femeii(mai mult rape,mai multa nuditate).
Varianta 2010,pune accent pe razbunare.Fata de alte remake-uri ce sunt 100% la fel cu originalul,asta mai deviaza de la subiect,situind actiunea in zilele noastre.

Vortex 24 Jan 2011 18:40

The Exorcism of Emily Rose.Vizionarea filmului a fost mai mult haioasa,nu din cauza actiunii ci din cauza colegilor de vizionare.

trups 25 Jan 2011 01:07

activitate paranormala 2, destul de slab as putea spune, dar a avut momentele lui, plus ca regisorul a legat povestea frumos de prima parte, oricum a fost slabut

rvn 25 Jan 2011 11:49

1 Attachment(s)
nu sunt fana a genului,dar mi-a placut mereu seria Wrong Turn.
am revazut aseara I si II si astazi vreau sa incerc metoda lor de a gati.mi s-a parut interesanta.
Attachment 841

Sharlene 28 Jan 2011 11:22

Originally Posted by rm_cristian:

^what :| unde?

orphan. mi-a placut a fost chiar bun.

orphan un film de nota 10 ,peste asteptarile mele

chuckyfan 02 Feb 2011 22:17

The Devil's Rejects - N-am mai vazut de multa vreme un horror care sa ma binedispuna intr-un asa hal

8/10

I'll get some tutti fucking frutti!!!!
There's no icecream in your future!
Tutti fucking frutti!!!

Cinemania 04 Feb 2011 08:54

Originally Posted by cuntss:

De ce ?

sunt adeptul filmelor mai dure (torture,gore).

In varianta din 78 s a pus mai mult accent pe suferinta femeii(mai mult rape,mai multa nuditate).
Varianta 2010,pune accent pe razbunare.Fata de alte remake-uri ce sunt 100% la fel cu originalul,asta mai deviaza de la subiect,situind actiunea in zilele noastre.

Aha.

Asta nou mi-a satisfacut si mie pofta de gore cat de cat.
Facand o scurta comparatie cu originalul, jocul actorilor e mai bun (Camille Keaton, insa, mi-a placut mai mult. E mai senzuala si provocatoare, totodata radiind si inocenta in unele momente). In varianta noua, la nivel de scenariu, oamenii s-au gandit sa fie mai ingeniosi si au introdus scene noi de tortura, ce-i drept cam in jigsaw-style. Dar nu ma plang; au fost bine-venite.

O fi sangele mai rosu in asta nou, insa per total atmosfera mi-a displacut; prefer exploit-ul din '78.

bremen1980 04 Feb 2011 10:54

A vazut cineva Trolljegeren ???

http://www.youtube.com/watch?v=TLEo7H9tqSM

Cinemania 04 Feb 2011 11:24

Io nu, dar cu siguranta o sa-l vad. :D

chuckyfan 04 Feb 2011 11:44

Sounds like fun>:)

Si acum vin eu cu o intrebare. Care a vazut 555?
Dupa ce am vazut coperta nu i-am putut rezista:))

cuntss 07 Feb 2011 03:13

Originally Posted by bremen1980:

A vazut cineva Trolljegeren ???

http://www.youtube.com/watch?v=TLEo7H9tqSM

Pare interesant,sper sa apara subtitrarea la filmul asta cit mai repede,ca imi plac filmele nordice.

Cinemania 08 Feb 2011 19:01

Hatchet I (Adam Green).

M-a facut sa ma simt batran. Ca si cum nu as mai gusta genul asta de splatterfest fara prea mult creier. Habar n-am de ce. La fel am patit si cu Feast 2 si 3. :-?

Bine ca imediat dupa asta am vazut Infestation (2009) care m-a dat pe spate rau de tot. :D

Windom 08 Feb 2011 19:30

Hatchet I (Adam Green).

Bag sama ca ai uitat un I:-?

Cinemania 09 Feb 2011 06:38

Originally Posted by Windom:

Hatchet I (Adam Green).

Bag sama ca ai uitat un I:-?

Nu, nu, e chiar primul, abia de curand (re)vazut in full mode. :D
Parca n-am nici o tragere sa ma bag si la II...Inca.

Nu putea fi toata afacerea asta cu Victor Crowley, cam cum a fost cu Feast-ul lui Gulager ?!
Gulager macar a apucat sa ne tranteasca din prima un gore-party claustrant de calitate. Ca dupa aia a luat-o pe aratura cu sequel-urile, e altceva.

Or, in cazul lui Hatchet, s-a inceput oarecum direct pe aratura. Dar sa fim optimisti :-?

Damm, si cand ma gandesc ca Green are la activ si Frozen-ul care mi-a picat foarte prost la stomac!

Windom 09 Feb 2011 07:22

Din Feast am vazut doar prima parte, dar am auzit ca si continuarile sint ok. Acum, ca in cazul oricarui feast, depinde de gusturi.:D

Cinemania 09 Feb 2011 08:18

Corect.

Ai vazut Infestation ?

Windom 09 Feb 2011 08:24

Nope, dar daca-l recomanzi, il trec pe lista.:)

cuntss 11 Feb 2011 16:55

Bikini Girls on Ice (2009)-slabut film

un slasher light,cu buget redus
fac pariu ca daca ar face si romanii nostrii un film asemanator,la cel putin un capitol,ar fii mai placut din punct de vedere vizual,si anume :bikini girls.

chuckyfan 11 Feb 2011 17:46

Kids get to the woods............kids get dead

Asta e un fel de 3 in 1 : Horror Host (cred ca stiti ce-i), Slasher, Parodie.
Daca aveti ocazia sa-l vedeti undeva il recomand cu caldura

7 / 10 :)

Windom 13 Feb 2011 16:58

Strigoi (2009) - actori romani, plaiuri mioritice, regizor american (I think). Vorbit in romglish. Mare greseala. Nimic nu-i mai nasol decit sa auzi: "Buna ziua. How do you do?". Dar inceputul e misto, cu cuplul de "strigoi" judecati de norod precum Ceausestii. Apoi o ia la vale, actingul lasa mult de dorit, multe situatii neverosimile. In plus, un dans injghebat la final, coregrafiat cu un ochi la Calvaire. Dar ce acolo era artsy, aici e doar freaky. Lelea Floare cu naframa dansind in slow motion nu da deloc bine...

All times are GMT +2. The time now is 21:09.