![]() |
Nu stiu de voi, dar mie imi place foarte tare "30 Rock". E delicios. In afara de asta, "House", absolut genial, "Prison Break" si "C.S.I"-originalul. Ar mai fi multe altele, dar astea sunt de capatai la momentul de fata.
|
Din ce in ce mai bun "Doi barbati si jumatate" difuzat de ProTV.
Aseara chiar a fost un episod excelent. Nu stiu din a cata serie era, dar a meritat :) |
Eu am urmarit Prison Break ( si mi-a placut doar seria 1 & 2 pentru ca mai apoi e mult prea tras de par ca sa nu ma enervez [-( ), Lie to me care mi-a placut mult si acum tocmai am descoperit House M.D care m-a captivat absolut de la prima vizionare :D
|
Am vazut toate sezoanele din Seinfeld, Friends, Joey si Worst Week (care are doar un sezon).
Acum urmaresc: - Nip/Tuck - un serial absolut genial. L-au dat acu' cativa ani si pe Pro TV si ProCinema. Era tradus "Prietenie pe muchie de cutit". - Two and a half men - Scrubs - Dead zone - Ghost whisperer |
Imi plac foarte mult serialele pentru ca ajungi sa cunosti persoanjele mult mai bine decat intr-un film, si multe din ele sunt foarte bune, chiar dau dependenta.
In ultimii ani am vazut in totalitate Clanul Soprano, Stargate SG-1, Gossip Girl, Prison break, 24, Grey's anatomy, Dexter, Joey, The war at home, The OC Am mai vazut, dar nu toate episoadele: Two and a half men, Familia Bundy, Private practice, Rome, Entourage, CSI- Miami, CSI- New York, Seinfeld, Bones, Ally McBeal, House M.D., Oz, Stargate: Atlantis, Scrubs, Smallville (aproape pe tot) Acum urmaresc: True Blood |
Eu am urmarit Desperate Housewives... si inca unul care nu a avut alta continuare dupa primul sezon... si nu pot sa-mi dau seama de ce :( .... primul sezon are 16 episoade si este mortal... am ras cu lacrimi uneori... il recomand tuturor ! BTW... se numeste Worst Week !
Referitor la Lost... nici acum nu stiu cu ce se "mananca" :-? ... nu m-a atras absolut deloc... In schimb am auzit despre Supernatural ca este destul de bun. Am primele 2 episoade din seria 1 dar nu am avut timp sa vad despre ce e vorba... |
Originally Posted by Lili1982:
Nici pe mine nu m-a atras lost... am auzit ca l-au cam lungit. Si da, supernatural e bun, eu am vazut primele doua sezoane, uitasem de el... E vorba de doi frati care investigheaza fenomene paranoramale. E in genul ghost whisper, numai ca e mult mai scarry si mai palpitant. |
"Worst Week" se aseamana foarte mult cu "Big Day" un serial in doar 12 episoade difuzat de Pro Cinema de 2 ori, ultima data chiar prin iulie. Ti-l recomand. E foarte foarte amuzant. |
1) Desaperate Howseieves
2)Dexter 3)La Bloc 4)Trasniti Din Nato 5) Nimeni Nui Perfect :) stiu ca ultimele trei sunt porcarii dar am spus la ce seriale ma uit nu am spus cas preferatele mele !!!! |
La Bloc ?!?!?!?!?!?!? LA FUCKING BLOC ????????????
Trasnitzi IN NATO ?????????? TRAZNITZI IN FUCKING NATO ??????????? X_X |
lasă-l chambord, atât poate - atât face, că doar nimeni nui perfect: desparate howseieves
uite, îi recomand şi eu unul: armie ieves. |
Originally Posted by Avalhon:
Merci mult pentru recomandare... De maine incep sa ma uit la el ;) ! |
Cu placare. Sunt sigura ca o sa-ti placa.:) |
Salut!Tocmai mi-am fakut cont pe cinema magia.Serialul meu preferat e Merlin si ma uit in fiecare sambata pe protv la ora 18:00.Se mai uita cn?
Sfarsit! |
Originally Posted by dulsheacadea:
Roger That! (cumplită glumă, dar nu m-am putut abţine) Ieri, am terminat de revăzut primul sezon din The OC, am de gând să văd din nou toate sezoanele. Acest fapt mi-a întărit şi mai mult părerea că nu există alt serial mai bun decât The OC, din cauza asta e singurul pe care m-a vizionat cap-coadă; Dexter s-a apropiat puţin, dar The OC mă cucereşte total, poate e şi din cauza vârstei. Unii cred că The OC este un serial despre adolescenţi cu fiţe şi drame corespunzătoare vârstei, dar nu este aşa, desigur, apar şi adolescenţi cu fiţe, dar dramele nu sunt deloc precum cele prezente în Gossip Girl. Şi nu e vorba doar despre adolescenţi, serialul prezintă un întreg univers, The OC prezintă toate problemele care se pot ivi într-o familie din înalta societate, iar acestea sunt prezente într-un mod real şi chiar dacă nu duc lipsă de bani, serialul dovedeşte că în unele momente pot exista probleme mai mari decât grija banilor. |
Serialul care m-a impresionat cel mai mult cred ca a fost "Riget"-ul lui Lars von Trier (de fapt, o miniserie de 4 episoade). L-am vazut in urma cu cativa ani, cand l-au difuzat pe TVR2. Tot atunci au dat si "Riget II", o continuare mult mai slaba si mai neinspirata, pe care nici nu am avut interesul sa o urmaresc pana la capat. In rest, mi-a mai placut "Futurama", si chiar am citit recent ca de la mijlocul lui 2010, va incepe difuzarea unor 26 de epsioade noi. <:-P
|
Mie a inceput sa-mi placa(mult!)Family Guy si King Of The Hill
|
Pe protv la ora 18:00 sambata incepe un serial Merlin super-tare si are cam 13 episoade , nu nustiu ce sa va tina mult.
|
E slabut serialul, nu te supara. Ca in genul Xena, Hercule sau Sindbad care faceau furori (chiar ca nu pricep de ce) prin anii '90. Guinevere de ex e negresa. Serios? La vremea aceea? :-?
|
păi la dacă la adulţi prind filmele astea cu super-eroi, de ce nu ar prinde la copii? îţi da seama cum se imaginează ei făcând vrăji şi chestii de alea? ş-apoi ce ai contează că e cu personaje de altă culoare decât albă? ce, a fost cineva de faţă să ştie ce şi cum? n-a fost! aşa că se poate face orice. cum s-a putut de exemplu ca în King Arthur cavalerii mesei rotunde şi Arthur însuşi să fie sarmaţii! iată, aşa se învaţă istoria (vezi comentariul despre stargate al userului spacetrax)
iar înfocarea cu care useriţa noastră tot promovează serialul ăsta, ne arată că, cel puţin în categoria ei de vârstă, şi-au atins publicul ţintă. pace, dom'le!? asta contează! |
All times are GMT +2. The time now is 20:27. |