![]() |
Originally Posted by miercuri:
Hear! Hear! :D Firth e mereu o prezenta placuta pe ecrane, de cand l-am vazut in P&P mi-e tare drag de el :X. Cat despre Helena Bonham Carter, am citit pe Twitter asta:
Quote:
:)):)) Nu ca in filmele lui Burton nu ar fi buna, dar comentariul e funny. Rush, Firth & Bonham Carter par sa aiba mari sanse de a intra in cursa de la anu'. |
Let Me In
http://www.metacritic.com/movie/let-me-in/trailers Pronostic: va fi un remake de dat ca exemplu mult timp de acum inainte. Matura pe jos cu generatia Twilight |
^ Probabil...si asta dintr-un motiv simplu: respect fata de versiunea anterioara. Are aceeasi atmosfera chilling, unsettling....so hoping for the best. Cand aud de remake-uri de obicei imi vine sa ma urc pe pereti, dar de data asta se pare ca americanii isi dau intr-adevar interesul :). Unele voci spun ca e chiar mai bun decat originalul and that's a bold statement avand in vedere faptul ca am fost impresionata de varianta suedeza.
|
Asta e si feelingul meu ... va fi mai bun decat originalul.
|
|
:)) chiar era cazul sa scoata nea Marin Manson si un film, ca la muzica ne-am lamurit :-&
|
Haide, ca nu-i asa rau.
Si trailerul arata bine, pt cei care gusta ciudateniile. Eu is curios, mai ales ca din distributie fac parte Lily Cole (The Imaginarium of Doctor Parnassus) si Tilda Swinton. |
Nu stiam si de Tilda Swinton, but she is know for her artsy-farsty-ness oarecum.
Trailerul arata cam ca Doppleherz, celalalt efort regizoral al lui Manson, care n-a fost deloc cine stie ce. Toate sansele ca nici asta sa fie. Manson in ultimii ani s-a prostit de tot. Phnatasmagoria e lung-metraj? O_o |
Originally Posted by miercuri:
Distributiei i se mai adauga si Evan Rachel Wood.
Quote:
Producator este Alain de la Mata (Un lac (2008), The Visitor (2008), The Heart Is Deceitful Above All Things (2004), Falling Angels (2003) ). Mi se pare a fi un proiect serios. Om vedea. |
Un film care pare a fi realizat cu ceva viteze in plus fata de cele cu care am fost obisnuiti: Perfieric.
|
Originally Posted by omudindulap:
Iar trailerul ala a fost postat inca de acum 5 luni, vad, iar la sfarsit e trecut (c) 2006. It might be one of those that never happen. :P |
Hey, parca filmul asta avea un alt titlu, Alice in Neverland or something like that...cred ca de cel putin doi ani tot il fac, imi amintesc ca de mult tot aud discutandu-se despre el. Not that I'm very interested :P....
Ar fi misto un film inspirat dupa jocul American McGee's Alice |
True Grit :D:
http://www.youtube.com/watch?v=yj-nt...layer_embedded |
Ati vaz trailerul de la Ctizen JANE?Holy shiiit!
|
Originally Posted by buticut:
looks like Coen bros gone Tarantino :D How do u spell Revenge ? RETRIBUTION |
|
True Grit, varianta lunga
|
|
^ mi-a placut aia cu "From the visionary director of Frida, Titus, ..." :)) Mai rar ashea vezeune
|
Originally Posted by Chambord:
Se referea la Titus Steel mai... :( |
All times are GMT +2. The time now is 04:24. |