![]() |
Originally Posted by Cinemania:
Cine-i nesimtit? E aia cretina, ca nu trebuie sa trimiti nici un fax, trebuie doar sa spui numarul ordinului de plata sau al chitantei si diverse alte informatii tipului cu care vorbesti. Asta era retardata. |
Simpatic... Un papagal de la o firmä care dä cu stângu-n dreptu', si o clientä isterizatä. Ca la noi.
|
.adevaru'i ca da, e isterica foarte mamaia de pe Str. Motilor. dar si mai adevarat e ca astralul e un rahatoi de firma care monopolizeaza piata clujeana si pretinde sume enorme pentru servicii de rahat. astral poa' sa-mi suga p.
|
.220.ro e buni, asa e.
http://www.220.ro/stuff/the_new_american_idiot.htm ca sa ne consolam. daca oricum suntem cam cei prosti la nivel european-dupa cum spune un anume studiu-cel putin stim ca sunt altii mai prosti ca noi. |
Originally Posted by BeNnY:
nu era retardata, era doar un client nervos...o sa ai si tu de-a face cu din astea in Romania |
Era istericä, ce-i drept, dar avea dreptate. Am trecut si eu prin de-astea. De-atunci, am învätat sä fiu calm, si când se mai pune problema (adicä foarte des), îi fac de cacao cu zâmbetul pe buze - e mult mai eficient! ;)
|
wow, it's made my day! :P
gagik isterizata, astraloidul supercalm... asta, pt k kestia se intimpla la cluj; dak se intimpla la buc., clienta in her right ar fi avut parte de o doza de porcaiala big time. moravuri dimbovitene, deh... oricum, the bottomline is: astral su.cks anywhere! |
amin!
|
Sunteti in cei 98%?
Eu sunt 8) . Sa-mi ziceti daca gasiti o explicatie. Incercati sa nu trisati ca sa vedeti daca va iese. |
:w00t:
m-am gandit la un ******... dar ******** la care m-am gandit e *****!!! :shock: |
acum toata lumea o sa stie ca e vorba de un ***** :happy:
|
www.sfaturiortodoxe.ro ("The worst vice is advice." George Bernard Shaw)
nu stiu daca site-ul a fost sau nu deja popularizat pe aici... dar merita intrat pe el... Uitati-va si voi putin peste articole.... alea cu satana, 666, rock si sex sunt delicioase... |
2%, nu zic la ce m-am gandit, ca influenteaza ;)
|
dammm...what the fuck :lol:
|
|
Esti o femeie tinara, singura, independenta, aflata în cãutarea unui partener, interesata de carierã ºi totodatã de modul în care arati? Polirom lanseaza colectia de primavara Chic.
http://www.gandul.info/2006-04-13/arte/lecturi_chic |
Originally Posted by Bulumulu:
Stai linistit, nu influenteaza neam. |
BUZZ!!!
chainsaw_wielder_666: hey fleetofumbar: siervusz fleetofumbar: chomo hestas lately? chainsaw_wielder_666: lol chainsaw_wielder_666: bine chainsaw_wielder_666: dldez horroare fleetofumbar: uau. how entyertaining that must be. fleetofumbar: lasa-ma sa ghicesc: seria freddy kruger? chainsaw_wielder_666: aia nu fleetofumbar: da cum de nu esti la scoala? fleetofumbar: sau si spaniolii sunt catolici, ca si blestemastii de irlandezi? fleetofumbar: hehe fleetofumbar: iarta-mi glumele proaste. incep sa imi pierd indemanarea. fleetofumbar: nighty, nu ai vrea sa inchiriezi o camera in dublin? ieftin-doar 375 euro chainsaw_wielder_666: eu sunt in romania chainsaw_wielder_666: si nu vreau, mersi fleetofumbar: auzi ma! fleetofumbar: te-au expulzat? fleetofumbar: chainsaw_wielder_666: nu chainsaw_wielder_666: vacanta fleetofumbar: .aaaa...that's what they call it now...en fin.si cum e romanica?tot urita cu spume, cum o tin minte? chainsaw_wielder_666: cam asa chainsaw_wielder_666: fleetofumbar: ce frumos. SI TU MA IN LOC SA IESIAFARA SA TE JOCI CU MINGEA SA TE BUCURI DE SOARE SI DE VIATA STAI SI FACI DOWNLOAD???? chainsaw_wielder_666: dap fleetofumbar: gizas. copii din ziua de azi.c an't live with them, can't kill 'em with a shovel. fleetofumbar: ce sa mai zic? paste fericit? fleetofumbar: sa spargi oua? sa vina iepurasul anal? fleetofumbar: don't get me wrong, but for a fat guy, u are boring as hell. fleetofumbar: was it something i said? chainsaw_wielder_666: chainsaw_wielder_666: nu coae da' ma uit la violent shit 3 chainsaw_wielder_666: tu ce faci? fleetofumbar: eu nimic. stau intr-un internet condus de negri si astept sa se scurga ora ca sa pot pleca fara sa simt ca sunt mai sarac cu 1 euro fleetofumbar: cum e filmul? chainsaw_wielder_666: genial chainsaw_wielder_666: exact cum zice filmul, violent shit fleetofumbar: .uau. splendid. let me enhance it for you by making stupid comments for the rest of its length. fleetofumbar: o taie acum? fleetofumbar: sau mai tarziu? fleetofumbar: cati au murit? chainsaw_wielder_666: multi de tot fleetofumbar: nu si politaii, sper? chainsaw_wielder_666: nu exista politai fleetofumbar: aha. fleetofumbar: pompieri? chainsaw_wielder_666: nope fleetofumbar: hm. ce mizeri de film e asta-fara militieni sau pompieri? chainsaw_wielder_666: fleetofumbar: e filmat la 24 de cadre pe secunda? fleetofumbar: e film mut? chainsaw_wielder_666: da nu fleetofumbar: ar fi putut fi filmat la mai mult de 24 de cadre pe secunda? fleetofumbar: se grabeste cineva? parca aud pe cineva grabindu-se... chainsaw_wielder_666: nope chainsaw_wielder_666: tot mor aia p-acolo fleetofumbar: stai nitel ca mi-am gasit pe altu saq stresez citeva minute. revin chainsaw_wielder_666: opk fleetofumbar: a murit soferul de autobuz? chainsaw_wielder_666: nu exista fleetofumbar: minciuni. dar fochistul? chainsaw_wielder_666: nu exista fleetofumbar: .iti bati joc de mine, sunt sigur. crezi ca s-ar putea sa apra unul ceva mai incolo? chainsaw_wielder_666: nu cred fleetofumbar: poate trebuia sa apara dar l-au omorit inainte sa intre inc adru... chainsaw_wielder_666: imposibil fleetofumbar: ai dreptate. doar nu sunt prosti-fochistul e elementul central al oricarui horror fleetofumbar: sigur apare mai tarziu chainsaw_wielder_666: imposibil fleetofumbar: cred ca ai dreptate, probabil il pastreaza pentru remake chainsaw_wielder_666: nu va exista remake fleetofumbar: .de ce? au omorat toti sudorii deja? fleetofumbar: ma doare curu fleetofumbar: scanul chainsaw_wielder_666: nu exista sudori fleetofumbar: asta chainsaw_wielder_666: da sigur fleetofumbar: e incomod chainsaw_wielder_666: recunoaste ca stai pe un negrui chainsaw_wielder_666: negru fleetofumbar: nu cred, l-as fi mirosit. fleetofumbar: ploua? fleetofumbar: ? chainsaw_wielder_666: nu fleetofumbar: dar afara? chainsaw_wielder_666: da fleetofumbar: vezi. de ce minti? mai ales acum in postul pastelui. fleetofumbar: .nu se face. chainsaw_wielder_666: like a virgin sacrified fleetofumbar: madonna? fleetofumbar: e pe soundtrack? chainsaw_wielder_666: nu fleetofumbar: sub? fleetofumbar: sub soundtrack? chainsaw_wielder_666: da fleetofumbar: . tonul pe care mi-ai raspuns ma face sa am indoiueli in aceasta privinta... fleetofumbar: te superi daca fac copy/paste pe forum? mai fac un mesaj, ma apropiu mai mult de 7000 si, implicit, de o tarta cu mere fleetofumbar: ? chainsaw_wielder_666: please do fleetofumbar: un pic mai tarziu. sa se termine filmul intai fleetofumbar: citi mai sunt in viata? chainsaw_wielder_666: multi fleetofumbar: mai multi decat erau la inceput? chainsaw_wielder_666: nu fleetofumbar: mai multi decat vor fi la sfarsit? chainsaw_wielder_666: nu fleetofumbar: ce perfid din partea regizorului. fleetofumbar: pauza sa schimb cd-ul fleetofumbar: ce prost sunt. am de platit 2 euro acu tre sa mai stau inca o ora aici. futui! esti multumit? chainsaw_wielder_666: fleetofumbar: no. ce fain. inca o ora. PULA fleetofumbar: nu se gata odata? fleetofumbar: nu schimbi pe tom si jerry? fleetofumbar: ? fleetofumbar: inca o ora...asta inseamna ca imapctul scaunului astuia nenorocit asupra curului meu tandru se dubleaza. u'd better be entertaining, jose chainsaw_wielder_666: brb fleetofumbar: dute fleetofumbar: HAI INAPOI UAU!!!!!!! FII ATENT CE SE INTAMPAL!!!MA, SE OMOARA CU PROTAGONISTA!!!!!!Hai inapoii ca pierzi ce e mai fain! fleetofumbar: ....gata, a trecut. citi ami sunt in viata? fleetofumbar: faci ceva de mincare? miroase bine...vreau si eu fleetofumbar: e cu sunca? fleetofumbar: pune si cateva rosii fleetofumbar: auzi? chainsaw_wielder_666: am facut sex chainsaw_wielder_666: ma duc sa mananc chainsaw_wielder_666: tu ai grija cu bucile sa nu se fragezeasca prea mult fleetofumbar: ai folosit protectie? fleetofumbar: vezi sa nu ramai insarcinata fleetofumbar: nu se fac avorturi in postul mare fleetofumbar: un sexist e o persoana care face mult sex? fleetofumbar: exista oameni care se tem de sex? chainsaw_wielder_666: da chainsaw_wielder_666: gata ma duc la masa fleetofumbar: nu uita rosiile fleetofumbar: si grabeste-te fleetofumbar: nu am tine aici degeaba fleetofumbar: iarta-mi impolitetea dar ce mananci? ai zacusca? mi-e dor de zacusca. si de chiftele. de trei luni traiesc cu cartofi pai si ochiuri. nu credeam vreodata sa ajung atit de jos. fleetofumbar: nananaaaa.na-na-na-ana...nananaaaa... fleetofumbar: ma tu chiar ai avut sex? . In eighteen hundred and forty-five When daniel o’connell he was alive When daniel o’connell he was alive And working on the railway I was wearing corduroy breeches Digging ditches, pulling switches Dodging pitches, as I was Working on the railway . |
|
:lol:
lightning reflexes sa ai... |
All times are GMT +2. The time now is 10:11. |