![]() |
Iesi ma odata, ca ma plictisesti.
|
Originally Posted by Demona:
'cuz I...JACK THE PUMPKIN KING have grown so weary of the sound of scream... 8) |
Originally Posted by Nightwane:
Asha...asha..imi place...continuatzi asha shi va facetzi "regina" madra de voi! ;) |
Originally Posted by ogto:
Aha...yeah...right on dude! Daca tu eshti dracu`...eu sunt calugaritza. Damn me! :sick: |
Originally Posted by Jay:
...Why? :huh: Is just a job...but thx thou! ;) |
Preconizez ca in curand or sa apara topic-uri gen "Fan club Demona" :)
|
Because, Demona, e o slujba destul de .... solicitanta... Nu sunt multi care pot s-o faca si care sa mearga la job cu zambetul pe buze... Si am cam urmarit Six Feet Under... :D
|
Originally Posted by BeNnY:
Hai nu! Shi eu preconinzez ca nu o sa fie! |
de ce nu?e printre cei mai vechi useri ai forumului,fani are,unul dintre ei sigur e Freak_on_a_Leash( :love: ),foarte posibil ca mai multi sa o urasca,dar eu am ajuns s-o admir.si nu e faza de LINGAU.ce as putea sa castig cu asta? :huh: asa ca,din partea mea.GO DEMONA!facem fanclubul benny? 8) |
Originally Posted by Jay:
Pai cum naiba sa nu mergi cu zambetu` pe buze la un asemenea job? Cand toata ziua, la alt job, visezi doar sa itzi vezi shefii mortzi? Iar cand itzi mai vine un caz din ala de "X-Files", sa vezi acolo adrenalina etc. What else can you ask more from life, just to do what you know and like most? |
Mda... ai dreptate, daca o iei asa ai dreptate. I hate my job.....
|
Originally Posted by Undomiel:
Aaa... eu glumeam ;) |
Ca tot sunteti pe net... Asta sigur o sa fie un subiect de film....: http://www.adevarulonline.ro/index.j...cle_id=864 30
|
EU NU! :x |
e gooda...
:w00t: love you :love: |
...ma enerveaza daniken. Am motive sa cred ca e homosexual. Si eu sunt un sfert homofob. Asa ca nu e bine.
Ma enerveaza ca userii noi fac topic-uri aiurea... si vorbesc aiurea... Parca sunt oglinda mea de pe vremurile in care eram eu tanar... :happy: Dar terminati, ba! (userilor noi!) Autocenzura ar trebui sa fie peste tot Cenzura nu ...ce chestie |
|
that's like 3 or 4 months ago... :hmm: nothing's changed... |
Originally Posted by Nightwane:
Really? Ok. Mie daniken mi-a trimis un mesaj privat in care mi-a dat paste la un mesaj scris de mine pe forum :huh: |
mie mi-a trimis o imagine cu smeagol, shi apoi jos a scris ceva de love shi a mai pus niste inimioare!! :shock: :w00t: weird!!
|
All times are GMT +2. The time now is 20:32. |