Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Hell-ador (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84108)

BeNnY 18 Jun 2004 00:04

Iesi ma odata, ca ma plictisesti.

Nightwane 18 Jun 2004 00:43

Originally Posted by Demona:

Jajaja Bennito! Bey e super bestial avataru` asta! Sa te puna dreq sa-l mai schimbi!!! :w00t:

'cuz I...JACK THE PUMPKIN KING have grown so weary of the sound of scream... 8)

Demona 18 Jun 2004 17:30

Originally Posted by Nightwane:

Originally Posted by Demona:

Jajaja Bennito! Bey e super bestial avataru` asta! Sa te puna dreq sa-l mai schimbi!!! :w00t:

'cuz I...JACK THE PUMPKIN KING have grown so weary of the sound of scream... 8)

Asha...asha..imi place...continuatzi asha shi va facetzi "regina" madra de voi! ;)

Demona 18 Jun 2004 17:31

Originally Posted by ogto:

Mi se pare realizat prost and you can DO much better. Demona, I am Dracu si il pun pe Benny sa-si schimbe avatarul. Daca nu-ti convine s-ar putea sa nu te mai primesc la mine aici, In HELL si stiu cat de tare m-ai rugat sa te las sa intri. :hmm: :happy: :D ;)

Aha...yeah...right on dude! Daca tu eshti dracu`...eu sunt calugaritza. Damn me! :sick:

Demona 18 Jun 2004 17:32

Originally Posted by Jay:

Pentru Demona: I'm impressed :D

...Why? :huh: Is just a job...but thx thou! ;)

BeNnY 18 Jun 2004 19:50

Preconizez ca in curand or sa apara topic-uri gen "Fan club Demona" :)

Jay 18 Jun 2004 21:00

Because, Demona, e o slujba destul de .... solicitanta... Nu sunt multi care pot s-o faca si care sa mearga la job cu zambetul pe buze... Si am cam urmarit Six Feet Under... :D

Demona 18 Jun 2004 21:11

Originally Posted by BeNnY:

Hai nu! Shi eu preconinzez ca nu o sa fie!

Undomiel 18 Jun 2004 21:13

de ce nu?e printre cei mai vechi useri ai forumului,fani are,unul dintre ei sigur e Freak_on_a_Leash( :love: ),foarte posibil ca mai multi sa o urasca,dar eu am ajuns s-o admir.si nu e faza de LINGAU.ce as putea sa castig cu asta? :huh: asa ca,din partea mea.GO DEMONA!facem fanclubul benny? 8)

Demona 18 Jun 2004 21:17

Originally Posted by Jay:

Because, Demona, e o slujba destul de .... solicitanta... Nu sunt multi care pot s-o faca si care sa mearga la job cu zambetul pe buze... Si am cam urmarit Six Feet Under... :D

Pai cum naiba sa nu mergi cu zambetu` pe buze la un asemenea job? Cand toata ziua, la alt job, visezi doar sa itzi vezi shefii mortzi? Iar cand itzi mai vine un caz din ala de "X-Files", sa vezi acolo adrenalina etc. What else can you ask more from life, just to do what you know and like most?

Jay 18 Jun 2004 21:25

Mda... ai dreptate, daca o iei asa ai dreptate. I hate my job.....

BeNnY 18 Jun 2004 21:30

Originally Posted by Undomiel:

de ce nu?e printre cei mai vechi useri ai forumului,fani are,unul dintre ei sigur e Freak_on_a_Leash( :love: ),foarte posibil ca mai multi sa o urasca,dar eu am ajuns s-o admir.si nu e faza de LINGAU.ce as putea sa castig cu asta? :huh: asa ca,din partea mea.GO DEMONA!facem fanclubul benny? 8)

Aaa... eu glumeam ;)

Jay 18 Jun 2004 21:34

Ca tot sunteti pe net... Asta sigur o sa fie un subiect de film....: http://www.adevarulonline.ro/index.j...cle_id=864 30

Undomiel 18 Jun 2004 21:43

Aaa... eu glumeam ;)

EU NU! :x

daniken 18 Jun 2004 22:38

e gooda...

Despre cum e vremea?

:roll:

http://www.vremea.com/

:w00t: love you :love:

BeNnY 24 Jun 2004 21:51

...ma enerveaza daniken. Am motive sa cred ca e homosexual. Si eu sunt un sfert homofob. Asa ca nu e bine.

Ma enerveaza ca userii noi fac topic-uri aiurea... si vorbesc aiurea... Parca sunt oglinda mea de pe vremurile in care eram eu tanar... :happy:
Dar terminati, ba! (userilor noi!)
Autocenzura ar trebui sa fie peste tot
Cenzura nu
...ce chestie

LadyEowyin 25 Jun 2004 07:32

...ma enerveaza daniken. Am motive sa cred ca e homosexual. Si eu sunt un sfert homofob. Asa ca nu e bine.

sa facem un i hate you daniken club ca m-a stresat cu poturile lui si mi-a trimis si un private message cu posterul de la Kill Bill vol. 2 - :huh:

Nightwane 25 Jun 2004 10:26

...si vorbesc aiurea... Parca sunt oglinda mea de pe vremurile in care eram eu tanar... :happy:

that's like 3 or 4 months ago... :hmm: nothing's changed...

BeNnY 25 Jun 2004 10:41

Originally Posted by Nightwane:

...si vorbesc aiurea... Parca sunt oglinda mea de pe vremurile in care eram eu tanar... :happy:

that's like 3 or 4 months ago... :hmm: nothing's changed...

Really? Ok.

Mie daniken mi-a trimis un mesaj privat in care mi-a dat paste la un mesaj scris de mine pe forum :huh:

Sm�agol-Gollum 26 Jun 2004 21:36

mie mi-a trimis o imagine cu smeagol, shi apoi jos a scris ceva de love shi a mai pus niste inimioare!! :shock: :w00t: weird!!

All times are GMT +2. The time now is 20:32.