Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Stelele noastre vs Stelele lor (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84021)

Alice_Fluture 07 Apr 2004 10:41

Nu stiam ce sa cred cind mi-a spus Demonika aseara. Si eu care ma gindeam ca trebuie sa pun cine shtie ce poze cu mine... Multumesc, multumesc. Chiar ma gindeam ca o sa ma bata Sandra. Cind se incheie meciul? :) Da' Demonika nu s-a batut cu nimeni? De ce n-o punem pe ea cu elfitza?

TLD 07 Apr 2004 10:45

Originally Posted by Alice_Fluture:

Nu stiam ce sa cred cind mi-a spus Demonika aseara. Si eu care ma gindeam ca trebuie sa pun cine shtie ce poze cu mine... Multumesc, multumesc. Chiar ma gindeam ca o sa ma bata Sandra. Cind se incheie meciul? :) Da' Demonika nu s-a batut cu nimeni? De ce n-o punem pe ea cu elfitza?

Ea a fost cu jolie deja si ca sa zic asa... a jucat si in blockbusterul " ea vs evanescence" ;)

BeNnY 07 Apr 2004 18:23

Si ce-a jucat...

Anyway, votez BUTterfly 8)

TLD 07 Apr 2004 19:04

Originally Posted by BeNnY:

Si ce-a jucat...

Stai sa vezi ce meci demona "cuminte" vs demona "evil" o sa vina mai departe! :)

Demona 07 Apr 2004 19:42

Originally Posted by TLD:

Si ce-a jucat...

Stai sa vezi ce meci demona "cuminte" vs demona "evil" o sa vina mai departe! :)

Demona cuminte? Sunt foarte curioasa ce poza bagi acolo shi Demona evil..iar foarte curioasa? Sau cum faci, bagi in Photoshop o poza de-a mea shi ma faci "Thoot Fairy" versus "Queen Metalia" ??? ;)

TLD 07 Apr 2004 20:29

Originally Posted by Demona:

Si ce-a jucat...

Demona cuminte? Sunt foarte curioasa ce poza bagi acolo shi Demona evil..iar foarte curioasa? Sau cum faci, bagi in Photoshop o poza de-a mea shi ma faci "Thoot Fairy" versus "Queen Metalia" ??? ;)

Da ce oi fi vrut sa bag in loc de cuminte... :roll: "fluffy like a bunny" ? :roll: ... si mai gasesc eu textele pana atunci, nu degeaba mi-am luat topicu asta in cap! :P

Demona 08 Apr 2004 19:34

Da ce oi fi vrut sa bag in loc de cuminte... :roll: "fluffy like a bunny" ? :roll: ... si mai gasesc eu textele pana atunci, nu degeaba mi-am luat topicu asta in cap! :P

...System waiting...

TLD 08 Apr 2004 19:43

...System waiting...

Pana la meciul respectiv mai astept forumiste doritoare de a trimite poze pt acest topic. Folositi pm-ul si contactati-ma! :P Mai astept o sapt pana sa primesc poze pana una alta mai se desfasoara meciul asta! ;)
P.S: Mai e si meciul lui Lady S...

Demona 08 Apr 2004 21:03

...System waiting...

Pana la meciul respectiv mai astept forumiste doritoare de a trimite poze pt acest topic. Folositi pm-ul si contactati-ma! :P Mai astept o sapt pana sa primesc poze pana una alta mai se desfasoara meciul asta! ;)

Tu cred ca mai vrei poze cu Evanescence...

TLD 08 Apr 2004 21:04

...System waiting...

Tu cred ca mai vrei poze cu Evanescence...

Nu ti-am zis ca ud patul la poza aia inca! ;)

Demona 08 Apr 2004 21:13

Nu ti-am zis ca ud patul la poza aia inca! ;)

I don't need that! For God sake Neobbit!!! Ew!

Little Dique 09 Apr 2004 20:52

cand e meciul demona evil vs demona good?pot sa zic demona good?:roll:

TLD 09 Apr 2004 22:15

Originally Posted by Little Dique:

cand e meciul demona evil vs demona good?pot sa zic demona good?:roll:

In nici un caz nu va suna asa... Si nici nu stiu dak o sa continui cu meciuri intre forumisti... As fi prea, nici nu stiu cum sa am mai fac! :P :lol:

Sm�agol-Gollum 13 Apr 2004 11:41

cand se termina runda??

WraIth 13 Apr 2004 11:48

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

cand se termina runda??

vrei sa ajungi sa joci shi tu........ :lol: :wink:

Sm�agol-Gollum 13 Apr 2004 12:09

da bineinteles ca vreau shi eu( dar nu acuma) :)

TLD 13 Apr 2004 14:25

Pai in meciul de fata alis-ul nostru a cam trimufat asa ca trecem al ultimul meci (asa se pare...)

Lady Skar vs Liv Tyler

Spor la voting lume! ;)

emanuel 13 Apr 2004 14:26

Lady a noastra...

Danica 13 Apr 2004 14:35

Un vot shi de la mine pt Lady_Skar

TLD 13 Apr 2004 14:36

Originally Posted by Danica:

Un vot shi de la mine pt Lady_Skar

Uite cum prinde viteza lady a noastra. 2 voate dej apt ea! ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:56.