Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cartea preferata (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83292)

nume 23 Mar 2005 16:44

@Ambra
Ma una, ma alta ... mai si tai (dar inainte sa le trimit ;) ).

Ambra Blu 23 Mar 2005 16:46

Daca ai citit-o e bine, ca stiu ca ma aprobi.

Pitbull 23 Mar 2005 16:52

Mi-am dat si cu c-un presupus, la "In suturi":

http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...7&hist=0#93437

Totusi, aici e vorba de cärti - si-i päcat...

nume 23 Mar 2005 16:55

Originally Posted by Ambra Blu:

Daca ai citit-o e bine, ca stiu ca ma aprobi.

Dragul meu, diferenta dintre mine si herbert e de la cer la pamant si inapoi dintr-un motiv f. simplu : am primit de-a lungul timpului peste 30 de mp in care mi se bagau anumite organe masculine in familie, in mama, in tata si alte rubedenii. Tin mult la gluma si nu ma afecteaza deloc. In schimb nu m-am dus cu para pe la moderatori ca "vai x sau y a injurat-o pe mami". Le-am folosit doar ca argument cand mi-am luat bann.
Il asigur pe aceasta cale pe herbert (daca mai era nevoie), de toate "gandurile mele bune".
In rest Cartarescu ramane acelasi onanist intarziat care scrie prin Jurnalul National despre Vadim Tudor admirativ. Ce idiot ! Banii vorbeste....

Ambra Blu 23 Mar 2005 17:01

Originally Posted by nume:

Dragul meu, diferenta dintre mine si herbert e de la cer la pamant si inapoi dintr-un motiv f. simplu : am primit de-a lungul timpului peste 30 de mp in care mi se bagau anumite organe masculine in familie, in mama, in tata si alte rubedenii. Tin mult la gluma si nu ma afecteaza deloc. In schimb nu m-am dus cu para pe la moderatori ca "vai x sau y a injurat-o pe mami". Le-am folosit doar ca argument cand mi-am luat bann.
Il asigur pe aceasta cale pe herbert (daca mai era nevoie), de toate "gandurile mele bune".
In rest Cartarescu ramane acelasi onanist intarziat care scrie prin Jurnalul National despre Vadim Tudor admirativ. Ce idiot ! Banii vorbeste....

Vezi ca 'ban' e cu un 'n', ca atunci cind iei leafa. Si cind injuri si te tot bati cu pumnul peste muie ca au intrat in neamul tau nu metri, ci kilometri, un DN Bucuresti-Constanta de penix, asta nu inseamna ca injectiile astea cu carne te-au vaccinat pe viitor de alte carneli si harneli. Pe bune acum, injuri ca un cordac care, dupa ce a fost muit si sus si jos, se ridica din praf si zice: 'nu ma doare, nu ma doare, c-am mincat carnita tare, de la tata din caldare!' Mai cresti si tu in slang, ce dracul. Am scris toate astea cu zimbetul pe buze, relaxat, transmitindu-i, en passant, lui herbert aceleasi ginduri bune, pe cale orala sau, cum se mai zice, prin copil viu grai.

cherryblossom 23 Mar 2005 17:06

ce spui tu straine? ia mai citeste o data..

http://www.revistapresei.ro/articol_...-invizibil.htm

Pitbull 23 Mar 2005 17:14

Originally Posted by cherryblossom:

ce spui tu straine? ia mai citeste o data..

Interesant si relevant textul, Cherry. Sär'na!
Totusi, nu mä pot abtine sä-i dau un bobârnac: a scris "le-au trebuit". Când väd verbul "a trebui" la plural, îmi vine dracii - da' stii cum? :x

nume 23 Mar 2005 17:23

Vezi ca 'ban' e cu un 'n', ca atunci cind iei leafa.

Niet, je nu ia leafa.

injuri ca un cordac

Am facut cunostiinta ?

'nu ma doare, nu ma doare, c-am mincat carnita tare, de la tata din caldare!' Mai cresti si tu in slang, ce dracul.

Asta era de prin grupa mare, o spunea un tiganus cu vesnicii muci pe piept. As creste si-n slang, dar nu-mi mai permit cele 4 banari. Detin recordul.

Am scris toate astea cu zimbetul pe buze, relaxat, transmitindu-i, en passant, lui herbert aceleasi ginduri bune, pe cale orala sau, cum se mai zice, prin copil viu grai.

Am ras aici. Stiu, cunoastem.

nume 23 Mar 2005 18:11

Jugulara mea e groasa, dintisorii de rozatoare frustrata n-o pot decat gadila.

Da' ce faci cind puIa mea e mai groasa ca jugulara ta? Tot deepthroat ii zice?

Cred ca-ti scoti o coasta ca sa ajungi singur la ea.

Ambra Blu 23 Mar 2005 18:14

Jugulara mea e groasa, dintisorii de rozatoare frustrata n-o pot decat gadila.

Da' ce faci cind puIa mea e mai groasa ca jugulara ta? Tot deepthroat ii zice?

Cred ca-ti scoti o coasta ca sa ajungi singur la ea.

Sau tie doua cind umbla prin tine, dupa inima.

nume 23 Mar 2005 18:16

Sau tie doua cind umbla prin tine, dupa inima.

Cred ca-ti poti lua adio acum. Astia cu chestia mica se sparg in figuri ca o au mare.

Ambra Blu 23 Mar 2005 18:25

Cred ca-ti poti lua adio acum. Astia cu chestia mica se sparg in figuri ca o au mare.

I wouldn't know about it. Nevertheless, I believe you.

nume 23 Mar 2005 18:27

Esti supinel ca m-am luat de prietenii tai elefantii? Vezi ca umbli cam mult cu cucu gol pe forum.

Ambra Blu 23 Mar 2005 18:32

Esti supinel ca m-am luat de prietenii tai elefantii? Vezi ca umbli cam mult cu cucu gol pe forum.

Nu, soricel. Cucu' tocmai mi l-am imbracat de citeva ori pina acum in piele de gura de ochelarist.

nume 23 Mar 2005 18:34

Nu, soricel. Cucu' tocmai mi l-am imbracat de citeva ori pina acum in piele de gura de ochelarist.

You're such a cheater ! Micutule, te mai tii de codaslacuri pe cinemagia ?
Esti fumat (exact cum spuneam mai sus) si foarte previzibil. Ma amuzi deja.

Ambra Blu 23 Mar 2005 18:38

You're such a cheater ! Micutule, te mai tii de codaslacuri pe cinemagia ?
Esti fumat (exact cum spuneam mai sus) si foarte previzibil. Ma amuzi deja.

Da, mai ma tin. Ia ca tema pentru acasa injuraturi noi si, in timp ce le repeti, da-te-n ris, ca tot esti tu amuzat mai tot timpu'. Acestea fiind zise, flatuleaza de aici, bunule isteric.

nume 23 Mar 2005 18:40

Da, mai ma tin. Ia ca tema pentru acasa injuraturi noi si, in timp ce le repeti, da-te-n ris, ca tot esti tu amuzat mai tot timpu'. Acestea fiind zise, flatuleaza de aici, bunule isteric.

Aluneci spre un soft care nu da bine la organ.
Tine-te de ea sa n-o scapi.

Nae 23 Mar 2005 18:45

wow, you've been reading some serious stuff here, no kiddin'.
hai ca se lasa seara si ies si ban-urile la suprafata... poate reveniti la topic baieti, sau va conversati mai departe pe yahoo...
...despre ce carte era vorba? am uitat.

Ambra Blu 23 Mar 2005 19:02

Tine-te de ea sa n-o scapi.

Eh, asta se intimpla cind esti un greu.

nume 23 Mar 2005 19:26

[quote="Ambra Blu"]

Tine-te de ea sa n-o scapi...

...printre degete.

All times are GMT +2. The time now is 21:57.