![]() |
@Ambra
Ma una, ma alta ... mai si tai (dar inainte sa le trimit ;) ). |
Daca ai citit-o e bine, ca stiu ca ma aprobi.
|
Mi-am dat si cu c-un presupus, la "In suturi":
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...7&hist=0#93437 Totusi, aici e vorba de cärti - si-i päcat... |
Originally Posted by Ambra Blu:
Il asigur pe aceasta cale pe herbert (daca mai era nevoie), de toate "gandurile mele bune". In rest Cartarescu ramane acelasi onanist intarziat care scrie prin Jurnalul National despre Vadim Tudor admirativ. Ce idiot ! Banii vorbeste.... |
Originally Posted by nume:
Vezi ca 'ban' e cu un 'n', ca atunci cind iei leafa. Si cind injuri si te tot bati cu pumnul peste muie ca au intrat in neamul tau nu metri, ci kilometri, un DN Bucuresti-Constanta de penix, asta nu inseamna ca injectiile astea cu carne te-au vaccinat pe viitor de alte carneli si harneli. Pe bune acum, injuri ca un cordac care, dupa ce a fost muit si sus si jos, se ridica din praf si zice: 'nu ma doare, nu ma doare, c-am mincat carnita tare, de la tata din caldare!' Mai cresti si tu in slang, ce dracul. Am scris toate astea cu zimbetul pe buze, relaxat, transmitindu-i, en passant, lui herbert aceleasi ginduri bune, pe cale orala sau, cum se mai zice, prin copil viu grai. |
ce spui tu straine? ia mai citeste o data.. http://www.revistapresei.ro/articol_...-invizibil.htm |
Originally Posted by cherryblossom:
Interesant si relevant textul, Cherry. Sär'na! Totusi, nu mä pot abtine sä-i dau un bobârnac: a scris "le-au trebuit". Când väd verbul "a trebui" la plural, îmi vine dracii - da' stii cum? :x |
|
|
Sau tie doua cind umbla prin tine, dupa inima. |
|
I wouldn't know about it. Nevertheless, I believe you. |
Esti supinel ca m-am luat de prietenii tai elefantii? Vezi ca umbli cam mult cu cucu gol pe forum.
|
Nu, soricel. Cucu' tocmai mi l-am imbracat de citeva ori pina acum in piele de gura de ochelarist. |
You're such a cheater ! Micutule, te mai tii de codaslacuri pe cinemagia ? Esti fumat (exact cum spuneam mai sus) si foarte previzibil. Ma amuzi deja. |
Da, mai ma tin. Ia ca tema pentru acasa injuraturi noi si, in timp ce le repeti, da-te-n ris, ca tot esti tu amuzat mai tot timpu'. Acestea fiind zise, flatuleaza de aici, bunule isteric. |
Tine-te de ea sa n-o scapi. |
wow, you've been reading some serious stuff here, no kiddin'.
hai ca se lasa seara si ies si ban-urile la suprafata... poate reveniti la topic baieti, sau va conversati mai departe pe yahoo... ...despre ce carte era vorba? am uitat. |
Eh, asta se intimpla cind esti un greu. |
[quote="Ambra Blu"]
|
All times are GMT +2. The time now is 21:57. |