![]() |
@ladyskar
cu toate gramada de simpatie pe care ti-o aloc, nu pot tolera such thingz about manson.... nu ca ar fi fenomenal, ci e chiar un fenomen cat se poate de post-modernist tipu care zice "i`m as fake as a wedding cake" are tot dreptu sa zika this is da new shit pt ca are al dracu de multa drepatate dincolo de fronda si persiflarea imediat vizibile.... in felul lui e unul din cele mai fascinante constructuri ale culturii media, falsitatea asumata si intrupata care are intr-un fel sau altu rolul bufonului din evu mediu, singuru care putea urla adevarul cacaniu fara sa se teama de consecinte pentru ca nu-l lua nimeni in serios... nu tre sa fii teoretician sau cititor de teorii ca sa-ti dai seama cat de edgy si de paianfuly real sunt formularile mob+obscene= mobscene disposable teens the dope show take a miniute to think about it.... |
Originally Posted by Jay:
|
@korben:
daca apreciezi personajul marilyn manson, asta nu inseamna ca trebuie sa ii suporti si productiile discografice (corect facute, dar complet banale) e un topic despre muzica, though... |
Originally Posted by KORBEN:
awww, I wuv you too you wascawy wabbit. :) Just kidding. Nu ma refeream la toata muzica lui Manson pentru ca sunt de acord cu tine 100%. Este un fenomen in felul lui. Un fel de Batman al scenei muzicale imi place mie sa zic. :D iar remix-ul pe care l-a facut la Sweet Dreams mi se pare a fi cel mai bun remake facut la vreo melodie vreodata. I se potrivea ca o manusa la vremea aceea cand nimeni nu-l cunostea. DAR... melodia respectiva cu "this is the new shit" pur si simplu nu-mi suna a ceva nou. Atata tot. Si in acelasi timp nu-mi place ideea ca remixeaza melodii vechi, clasice in continuare cand este deja o figura consacrata si teoretic este in stare sa lansese propriile hituri. |
@ladyskar
indeed devine manierist... pentru un frontman al decadentei si excesului fake nu e condamnabil oricum clipu de la pertsonal jesus e fff inteligent reach out....touch faith |
pentru un frontman al decadentei si excesului fake
umbla pe carari de mult batute: in anii 70-80 alice cooper sau in anii 80-90 w.a.s.p. fake-luiau cam la fel oricum clipu de la pertsonal jesus e fff inteligent tipul sau poate cei din spatele lui sunt foarte inteligenti: de la coperte de disc la clip-uri si mai ales show-uri, totul este extrem de bine facut. un exemplu de marketing! |
dl soze, m-am exprimat eu pe undeva despre originalitatea iesita din orice tipare a lui mnason?
sau nu esti pe deplin familiarizat cu conceptu de constrcu POSTMODERN??? |
construct postmodern = citat + colaj
manson se inscrie perfect in aceasta ecuatie...asta insa nu-l face, dupa cum bine spui, un construct postmodern original |
Postez si eu aici, ca nu stiu unde :(
Daca stie cineva melodia de la sfarsitul filmului "Leon", o melodie lenta cantata in franceza, as fii foarte recunoscator daca mi-ar zice cineva :) |
asta e intrebare de vreau sa stiu .....
|
Originally Posted by Jay:
vezi sa nu se supere k's... ea crede tot timpul ca trebuie sa raspunda la toate tampeniile... nu o supara...hehe :D |
Eu inca sunt suparat pe tine...
|
@ jay...
i'm only human too... we all make mistakes. :(( sper totusi ca o sa treci la un moment dat de asta... nu cred ca are rost sa mai fi suparat pe mine, pentru ca ai vazut ca nu am facut-o ca sa-mi fac 'inamici' pe forum... |
Recomand amatorilor de acrobatie pe linia subtire de demarcatie dintre genuri muzicale split album-ul Anathema/ My Dying Bride (1998). Teoretic, predominant suna a gotice, a rock, insa are atitea influente din alte parti, incit nu pot gasi alt cuvint definitoriu decit eclectic (acum ca stiu cum se scrie ;)). Recomand Some Velvet Morning ("Some velvet morning when I'm straight/I'm gonna open up your gate") si Roads, un remix de la Portishead, unde Aaron Stainthorpe se joaca de-a Beth Gibbons.
|
Originally Posted by Nae:
Eclectic este si soundtracku 21Grame (ca si sentimentu primit in pachet cu el), dar melodiile pe care nu le mai poti cobori din player sint Do We Lose 21Grams?, Low Rider (WAR), When Our Wings Are Cut, Can We still Fly?. Si Can We Mix The Unmixable? (piesa mixata, obviously) |
Originally Posted by K's:
|
cam pe la etajul 3 sau asa... :D
|
Melodia de la sf. lui Leon e Shape of my heart. Nu e in franceza...
Ce aiureala pe-aici |
Originally Posted by K's:
My favorite: Shake, Rattle & Roll - in which one can hear Benicio mumbling something about what a hungry man he is. |
Chiar nu stie nimeni melodia din filmul "Leon" ? :(
|
All times are GMT +2. The time now is 21:46. |