![]() |
Cel mai bun film - 12 Years a Slave
Cel mai bun actor în rol principal - Matthew McConaughey pentru Dallas Buyers Club Cea mai bună actriţă în rol principal - Cate Blanchett pentru Blue Jasmine Cel mai bun regizor - Alfonso Cuaron pentru Gravity Cel mai bun film străin - The Great Beauty - Italia Cel mai bun documentar (lungmetraj) - 20 feet from stardom Cea mai bună animaţie (lungmetraj) - Frozen Cel mai bun scenariu original - American Hustle (Eric Warren Singer, David O. Russell) Cel mai bun scenariu adaptat - 12 Years a Slave (John Ridley) Cea mai bună actriţă în rol secundar - Lupita Nyong'o pentru 12 Years a Slave Cel mai bun actor în rol secundar - Jared Leto pentru Dallas Buyers Club Cea mai bună imagine - Emmanuel Lubezki pentru Gravity Cele mai bune costume - Catherine Martin pentru The Great Gatsby Cel mai bun documentar (scurtmetraj) - The Lady in Number 6: Music Saved My Life Cel mai bun montaj - gravity Cel mai bun machiaj şi hair-style - Dallas Buyers Club Cea mai bună coloană sonoră - Steven Price pentru Gravity Cel mai bun cântec original - "let it go -frozen Cea mai bună scenografie - The Great Gatsby Cel mai bun scurtmetraj animat - Get a Horse! Cel mai bun scurtmetraj - Helium Cel mai bun montaj de sunet - Gravity Cel mai bun mixaj de sunet - Gravity Cele mai bune efecte vizuale - Gravity |
My list...let's wait and see
1. Cel mai bun film – Dallas Buyers Club
2. Cel mai bun actor în rol principal - Bruce Dern - Nebraska 3. Cea mai bună actriţă în rol principal – Cate Blanchett - Blue Jasmine 4. Cel mai bun regizor – Alfonso Cuaron pentru Gravity 5. Cel mai bun film străin – The Great Beauty - Italia 6. Cel mai bun documentar (lungmetraj) – The Act of Killing 7. Cea mai bună animaţie (lungmetraj) - Frozen 8. Cel mai bun scenariu original- Dallas Buyers Club (Craig Borten, Melisa Wallack) 9. Cel mai bun scenariu adaptat – The Wolf of Wall Street (Terence Winter) 10. Cea mai bună actriţă în rol secundar – June Squibb pentru Nebraska 11. Cel mai bun actor în rol secundar - Jared Leto pentru Dallas Buyers Club 12. Cea mai bună imagine - Emmanuel Lubezki pentru Gravity 13. Cele mai bune costume – Catherine Martin pentru The Great Gatsby 14. Cel mai bun documentar (scurtmetraj) – The Lady in Number 6: Music Saved My Life 15. Cel mai bun montaj – Captain Phillips 16. Cel mai bun machiaj şi hair-style – Dallas Buyers Club 17. Cea mai bună coloană sonoră - Steven Price pentru Gravity 18. Cel mai bun cântec original – "Happy" din Despicable Me 2 19. Cea mai bună scenografie – 12 Years a Slave 20. Cel mai bun scurtmetraj animat – Get a Horse! 21. Cel mai bun scurtmetraj - Avant que de tout perdre/Just Before Losing Everything 22. Cel mai bun montaj de sunet – Captain Phillips 23. Cel mai bun mixaj de sunet - The Hobbit: The Desolation of Smaug 24. Cele mai bune efecte vizuale - Gravity |
1. Cel mai bun film – 12 years a slave
2. Cel mai bun actor în rol principal – Matthew McConaughey 3. Cea mai bună actriţă în rol principal - Cate Blanchett ('Blue Jasmine') 4. Cel mai bun regizor - Alexander Payne pentru Nebraska 5. Cel mai bun film străin - 'The Great Beauty' - Italy 6. Cel mai bun documentar (lungmetraj) - 'The Act of Killing' 7. Cea mai bună animaţie (lungmetraj) - 'Frozen' 8. Cel mai bun scenariu original – Her (Spike Jonze) 9. Cel mai bun scenariu adaptat - '12 Years a Slave' 10. Cea mai bună actriţă în rol secundar - Lupita Nyong'o pentru 12 Years a Slave 11. Cel mai bun actor în rol secundar - Jared Leto ('Dallas Buyers Club') 12. Cea mai bună imagine - 'Gravity' 13. Cele mai bune costume - Catherine Martin ( The Great Gatsby ) 14. Cel mai bun documentar (scurtmetraj) - The Lady in Number 6: Music Saved My Life 15. Cel mai bun montaj - Gravity 16. Cel mai bun machiaj şi hair-style - 'Dallas Buyers Club' 17. Cea mai bună coloană sonoră - Steven Price ( Gravity ) 18. Cel mai bun cântec original - "Happy" din Despicable Me 2 19. Cea mai bună scenografie - 'The Great Gatsby' 20. Cel mai bun scurtmetraj animat - 'Get a Horse' 21. Cel mai bun scurtmetraj - The Voorman Problem 22. Cel mai bun montaj de sunet - 'Gravity' 23. Cel mai bun mixaj de sunet – Inside Llewyn Davis 24. Cele mai bune efecte vizuale - 'Gravity' |
Cel mai bun film - 12 Years a Slave
Cel mai bun actor în rol principal - Matthew McConaughey pentru Dallas Buyers Club Cea mai bună actriţă în rol principal - Cate Blanchett pentru Blue Jasmine Cel mai bun regizor - Alfonso Cuaron pentru Gravity Cel mai bun film străin - The Great Beauty - Italia Cel mai bun documentar (lungmetraj) - 20 feet from stardom Cea mai bună animaţie (lungmetraj) - Frozen Cel mai bun scenariu original - her Cel mai bun scenariu adaptat - 12 Years a Slave (John Ridley) Cea mai bună actriţă în rol secundar - Lupita Nyong'o pentru 12 Years a Slave Cel mai bun actor în rol secundar - Jared Leto pentru Dallas Buyers Club Cea mai bună imagine - Emmanuel Lubezki pentru Gravity Cele mai bune costume - Catherine Martin pentru The Great Gatsby Cel mai bun documentar (scurtmetraj) - The Lady in Number 6: Music Saved My Life Cel mai bun montaj - gravity Cel mai bun machiaj şi hair-style - Dallas Buyers Club Cea mai bună coloană sonoră - Steven Price pentru Gravity Cel mai bun cântec original - "let it go din frozen Cea mai bună scenografie - The Great Gatsby Cel mai bun scurtmetraj animat - Get a Horse! Cel mai bun scurtmetraj - Helium Cel mai bun montaj de sunet - Gravity Cel mai bun mixaj de sunet - Gravity Cele mai bune efecte vizuale - Gravity |
1. Cel mai bun film – 12 years a slave
2 Cel mai bun actor în rol principal – Bruce Dern 3. Cea mai bună actriţă în rol principal - Cate Blanchett ('Blue Jasmine') 4. Cel mai bun regizor - Alfonso Cuaron pentru Gravity 5. Cel mai bun film străin - 'The Great Beauty' - Italy 6. Cel mai bun documentar (lungmetraj) - 'The Act of Killing' 7. Cea mai bună animaţie (lungmetraj) - 'Frozen' 8. Cel mai bun scenariu original – Her (Spike Jonze) 9. Cel mai bun scenariu adaptat - '12 Years a Slave' 10. Cea mai bună actriţă în rol secundar - Lupita Nyong'o pentru 12 Years a Slave 11. Cel mai bun actor în rol secundar - Jared Leto ('Dallas Buyers Club') 12. Cea mai bună imagine - 'Gravity' 13. Cele mai bune costume - Catherine Martin ( The Great Gatsby ) 14. Cel mai bun documentar (scurtmetraj) - The Lady in Number 6: Music Saved My Life 15. Cel mai bun montaj - Gravity 16. Cel mai bun machiaj şi hair-style - 'Dallas Buyers Club' 17. Cea mai bună coloană sonoră - Steven Price ( Gravity ) 18. Cel mai bun cântec original - "Ordinary Love" din Mandela: Long Walk to Freedom 19. Cea mai bună scenografie - 'The Great Gatsby' 20. Cel mai bun scurtmetraj animat - 'Get a Horse' 21. Cel mai bun scurtmetraj - The Voorman Problem 22. Cel mai bun montaj de sunet - 'Gravity' 23. Cel mai bun mixaj de sunet – The Hobbit: The Desolation of Smaug 24. Cele mai bune efecte vizuale - 'Gravity' |
Am ghicit 21/24.
|
Am ghicit 22/24. Singurele pe care le-am greșit sunt scurt metrajele de animație și live action.
|
Am ghicit 13/24.
|
Am nimerit 12/24 cred.
|
Am nimerit 15/24.
Chiar nu ma asteptam sa nu iasa The Act of Killing (la cel mai bun documentar) si American Hustle la scenariu original,cam ciudate alegerile. |
Am nimerit 21 din 24. Nu am ghicit cel mai bun documentar lungmetraj, animatie scurtmetraj si scurtmetraj. Am observat un alt user care mai avea putin si le nimerea pe toate: felicitari manu212 pt cele 23 de categorii nimerite din 24 (ai gresit la ceva relativ simplu - costumele trebuiau sa mearga la The Great Gatsby).
|
Nu le-am nimerit chiar pe toate, dar asta e. Nu ştiu dacă e cineva 100 %, dar am văzut că e un user care a ratat doar unul. Poate sunt mai mulţi. Congrats. Acu' să vedem când primiţi premiile....
|
Am ghicit 18/24
|
Cred ca am dat 15/24.
|
22/24
Originally Posted by victor_neo75:
Mersi victor_neo75, dar din păcate pentru mine :( și din fericire pentru alții :)) am greșit și la cea mai importantă categorie. Am mizat pe Gravity. Așadar, am 22 din 24. Când vine clasamentul final? |
Originally Posted by manu212:
Acum am vazut si eu. Oricum e ceva ca ai nimerit cel mai bun documentar lungmetraj, animatie scurtmetraj si scurtmetrajul. Trebuia sa iti inchipui ca filmul cu tematica istorico-sociala (12 Years a Slave) va avea pana la urma sorti de izbanda. Costumele erau abonate de ceva vreme lui The Great Gatsby. Recent doar fantezia The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) a triumfat in fata dramei Mystic River (2003). |
Până la urmă a nimerit cineva 23/24?
|
Eu am 18/24
|
Originally Posted by victor_neo75:
Pe Gravity am pariat din motive pur subiective. Mi-a plăcut prea mult filmul ăla. Cât despre alegerea de la costume, eram aproape sigur că o să ia Marele Gatsby, dar nu știu de ce am ales American Hustle. Chiar nu mai știu ce era în capul meu. Era și culmea ca AH să ia un singur Oscar din 10 nominalizări și ăla pentru costume. :)) |
Originally Posted by manu212:
|
All times are GMT +2. The time now is 19:07. |