![]() |
macar atat. un 3 - 0 ar fi perfect pentru ca la Praga stim cu totii ce atmosfera va fi + tribunele sunt langa teren:|
|
M-as multumi si cu un 2-0, tinand cont de cate absente are echipa lui Hizo...
|
si-au lasat astia portarul. saracul. totusi astfel de greseli sunt binevenite oricand:D
|
Gaz Metan condusa cu 1 - 0:( . Sa speram ca se vor redresa.
|
Ceva de relaxare inainte de meci. Il vreti la Steaua ? :))
|
Balotelli e ...prostu' prostilor, natarau' natarailor, cretinul cretinilor! Si cand te gandesti ca au dat cei de la Shitty 50 de milioane pe un spart ca asta !
|
Atatea impresii si o echipa atat de slaba in jocurile europene, Dinamo iarasi este condusa...de o echipa de necunoscuti!
Am inceput sa urasc rahatul asta de echipa...datorita figurilor n-ajungi nicaieri! Torje-n sus , Torje-n jos, o fi el bun dar vorba mai putina si munca mai multa ! |
Goooooooooooool Galamaz !!!
|
Bravo Steaua si Vaslui. Dinamo mai are sanse, cred. Rapidul cred ca o sa castige.
Din pacate Gaz Metan e cam eliminata in opinia mea. Oricum, Steaua va avea viata foarte grea la Sofia. La fel si Vaslui la Praga. |
Originally Posted by chuckyfan:
hehehe ce sa zic... la steaua ai nimenrit..... la rapid pe aproape..... la dinamo nu ai nimerit ( meciul ala mi-a facut ziua mai frumoasa ) vaslui mare surpriza... tinand cont ca au interzis la transferuri, si mai ales ca wesley si adailton am inteles ca nu au jucat. si gazu a luat-o zdravan si nu cred ca mai sunt sanse sa intre in grupe |
atat zic : titi kaka barcelona la ploiesti
|
sunt roman, vreau romani in europa dar sper ca Dinamo sa ramana acasa. o echipa enervanta.
PS: Vad ca Becali iar isi baga nasul in echipa. PResimt ca LEvy nu mai are multe sambete pe banca Stelei:( |
Originally Posted by chuckyfan:
Ce o face asa enervanta? |
deci sunt fericit ca a luat CFR bataie :D
|
Quote:
Da da da :D Apropo,can't wait :x ![]() |
wait ce?
|
Sa se inaugureze stadionul :)
|
cel din cj?
la concert? |
Da,ala din Cluj.Initial la concert,dupa aia cu Kuban,dupa care urmeaza meciurile din Liga 1.
|
azi am vazut si eu pozele de pe prosport cu noul stadion al lui U.
frumos , trebuie sa recunosc.... sa inteleg ca in cluj a fost ceva dubios.... cand a ajuns CFR in liga 1, multi fani multi fani, innebunisera, mai ales cand au castigat pimu campionat.... apoi sa aud de la cunoscuti din cluj, ca majoritatea defapt tine cu U |
All times are GMT +2. The time now is 06:42. |