![]() |
papuci
|
Vară .
|
cuptor
|
Tavă .
|
fursecuri
|
placinta
|
Mere .
|
bunatati
|
Calorii :))
|
grasane
|
Dietă .
|
cereale integrale
|
mic dejun
N-ar fi mai bine să existe o regulă in ceea ce priveşte limita de posturi/ zi (pentru fiecare user) in acest topic? Maxim 4, sau ceva de genu' :-?. |
ora7
nu!!! pai eu cum mai ajung sa fac 1000 de postari, sa-mi modific rangul:D |
Nefăcând post-hunting. No offence, dar eu nu prea văd rostul "nebuniei" pentru rang :D .
|
Off : Pe mine nu mă intereseaza rangul ăla , mie'mi place jocul și atât .Și doresc să postez in thread'ul ăsta de câte ori am chef și timp .Nu am pretenția să se ia în calcul numărul postărilor, doar să nu luați în considerare sugestia lui Rapture :D
On : Răsărit . |
Originally Posted by Rapture:
Pai tocmai asta e rostul. In cazul in care vii cu o sugestie, sa fii luat in serios ( greu oricum, la cate bisericute sunt aici ), mai ales ca in ultima vreme criteriul eliminatoriu este tocmai numarul de postari ce defineste "rangul". On. raze |
non taken, eu am propria-mi nebunie, cam tampita ce-i drept !!!:D rasarit |
Originally Posted by abureala:
Ăsta este un criteriu relativ, de altfel, prost ales. Oricum, eu doar am făcut o sugestie. Că vreţi sau nu să o luaţi în considerare, e altă treabă. on: căldură |
Pai tocmai asta zic si eu, e un criteriu prost :)) Ca dovada, eu nu am ce lua in considerare, sunt altii mult mai "guru" decat mine ;) On. canicula |
All times are GMT +2. The time now is 20:18. |