![]() |
... roman scris de regizor. Acelasi titlu ca filmul.
![]() |
Aia-i a doua nevasta a lui Godard? Nu vad prea bine ca-s pe ecran mic. Daca ii ea o sa incerc un qild guess. Theorema lui Paso?
|
Da, e Teorema.
|
![]() |
eu as vrea sa vad barbatul care este in stare sa traiasca fara femei.
|
Cred ca si recirpoca-i valabila. Hai sa nu ne mai dam asa de indispensabile...
|
Originally Posted by rvn:
![]() Anyway, inca una ![]() |
chiar si ei au nevoie de menajere...
|
filmul e frantuzesc sau spaniol?
|
Italian
![]() |
You're such a bitch sometime. Why? :D
Are dreptate faraimaginatie. |
Identificazione di una donna
![]() |
Dar e plăcut. Pugilism feminin. :)
|
Vrei sa zici rautatile tale? :-) Altcineva ma indoiesc ca a fost rau. Si n-am nevoie de un barbat ci de vreo 3 asa...unul in bucatarie si 2 in dormitor. What can I say? I'm hard to please... :D
Ah si inca ceva...there's no such thing as too many films. |
Short short short version:
Daca vreti sa vorbim despre ce are nevoie un barbat, o femeie, etc, e bine sa deschidem un topic special. |
eu zic sa ni le stergem singuri. eu chiar acuma incep. cel putin, asa cred ca e frumos.
|
Eu n-o sa sterg...nici nu am de ce s-o fac. I stand by what I say si nici nu mi-e rusine cu ce-am zis.
anaemona, am raspuns doar pentru ca voiam sa subliniez ca nu m-am simtit ofensata. Glumele proaste dunt doar glume proaste... Trec pe langa mine. |
Eu am sters 2 mesaje pentru ca erau fara rost, fara mesajul lui rvn. Dar ramin la ideea ca putem discuta in alta parte.
Intr-o nota foarte comica :)) sint atit de mindra de mine ca am sters mesajele. O singura data am vrut sa sterg un mesaj si omul a fost cel care m-a ajutat :"> si m-a invatat sa si pescuiesc, nu mi-a dat doar acces la o masa :) |
Asa de rau imi pare ca n-am facut un print screen acuma :-P
Eu nu le sterg nici sa ma picuri cu ceara. Imi mentin afirmatiile...3 barbati is the best way to go. Vezi anaemona...si tu ai avut nevoie de un barbat online. :-D |
marillion, nu dai niste indicii? sau mai pune niste poze.
|
![]() ![]() ![]() Film britanic, ecranizarea romanului biografic scris de un greco-armean. |
foarte frumoase cadrele. as vrea sa-l vad si eu.
|
1 Attachment(s)
chiar daca n-a venit primavara, pasarele ciripesc: "meetings with remarkable men."
Attachment 2462 |
1 Attachment(s)
|
The station agent
![]() |
Film suedez. Regizorul si protagonista au lucrat impreuna la mai multe filme. Nu sint filme extraordinare, comedii, usurele, dar placute, mai ales prin autenticitate.
![]() |
Filmul e din 1992, n-am de gind sa-l spun eu, trebuie ghicit :) m-am saturat sa vad ca fiecare ghiceste poza lui X(
|
Ok. Am depus un pic de efort si-am facut o taruca de research si-am gasit filmul. Sa nu zici... :">
House of Angels Cine zice ala e, n-are voie sa cedeze. This is a rule...I just made up. And I`m backing it up with a gun. ![]() |
Only God Forgives
![]() ![]() |
E cumva Kes, al doilea lung metraj al lui Ken Loach?
|
Ala e. Bine ca l-ai ghicit repede. :)
|
![]() |
Giallo de Claude Mulot.
|
![]() |
Only Lovers Left Alive.
L-ai vazut? E varianta subtitrata in coreeana? |
Da, subtitrat in coreana. Nu e chiar suparator pentru ca nu sint prea multe dialoguri :) L-am vazut dupa ce am pus poza, daca-l vedeam inainte as fi pus altceva, dar am vrut si sa se ghiceasca usor.
|
O sa-l astept la cinema.
![]() |
Continuarea.
![]() |
Ooooooooooook
This should do it. ![]() |
Vivement dimanche!
![]() |
1 Attachment(s)
|
Indie aparut anul trecut
Later edit: Speram ca l-a mai vazut cineva; pentru ca banuiesc ca l-ar fi recunoscut. Este despre niste pierde-vara care au ca principala preocupare "board game"-urile (habar n-am cum sa traduc...). |
Anyone? :-/
Momentan are 63 pe Metacritic |
Nimic nu-mi displace mai mult decit sa nu se ghiceasca un film :)
Zero Charisma - l-am gasit destul de usor, fara scorul de pe Metacritic :P ![]() |
anaemona, referitor la imaginea pe care o postasem pe pagina anterioară, "Giallo de Claude Mulot" constituia doar un detaliu ajutător. Giallo reprezenta genul filmului şi nu titlul său.
Imaginea de mai sus provine din seria Sherlock Holmes (1939-1946) cu Basil Rathbone şi Nigel Bruce şi e probabil din The Hound of the Baskervilles. |
Scuze marillion :) mi s-a parut si mie ciudat titlul filmului, stiind totusi ca e un gen :))
Le couteau sous la gorge? Regizorul e total necunoscut pentru mine. Daca am ghicit e rindul tau oricum. |
anaemona, există şi un film cu Adrien Brody care se cheamă Giallo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Giallo_%28film%29 :) şi da, ai ghicit. Revenind la ghicitoare, iată un cadru dintr-un film celebru, mult mai îndrăzneţ decât faimosul Ultimo tango a Parigi. ![]() |
marilllllllllllllllllllion, trebuie sa pui niste amanunte despre film X_X sa nu lasi sa treaca atit de mult timp, altfel iar cade topicul asta in dizgratie.
|
Depardieu, Muti şi un bebe într-un film italian.:)
|
Mi s-a parut si mie ca e Depardieu. El e atit de dezinvolt in costumatia respectiva :) Las sa mai ghiceasca si altii, categoric sint destui care au vazut filmul.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:26. |