![]() |
|
frantzozesc?
|
Da.
|
Sa fim seriosi, cat de multe filme frantuzesti din perioada aia exista, in care apar copii tinandu-se de mana cu o... blonda? E din aniii 70 filmul, dar cu formare anterioara (vorbesc aici de regizor) :).
|
Regizor cunoscut? Poate mai dai un indiciu.
|
Regizor cunoscut :)
|
vds, vad ca nimeni nu mai vrea sa ghiceasca :) Eu o sa ma incumet mai tirziu, pina atunci, cine stie, mai apar si altii.
|
eu ma tot uit la actrita....
ea e cheia...asa-i, vds? si gandindu-ma la ce pastila bagasi matale, te intreb derect numele ei: sophie renoir? |
le boucher a lui chabrol
|
Da, Mercutio. Felicitari ;)) . Baga poza (scuze ca n-am raspuns mai repede, am fost plecat).
|
Originally Posted by vds:
Trebuia sa zici regizorul din avatarul meu, era mai simplu :)) dar din pacate nu i-am vazut toate filmele. Chiar azi am dat intimplator exact peste asta ghicit :) dar n-aveam de unde sa stiu ca-i el. |
![]() |
Anaemona, nu puteam sa iti dau mura in gura asa :P. Oricum, ma pregateam sa mai pun o poza, dar a ghicit Mercutio :). Asa, revenind, Mercutio, zi-ne ceva despre film. Mi se pare foarte familiara imaginea.
|
film englezesc, dupa parerea mea.
si destul de nou.am impresia ca nu e prima imagine din el postata aici. |
tot franta, anii 80, actor principal celebru, regizor cunoscut
|
sa spunem ca regizorul are o anumita inclinatie spre absurd.
|
Actorul e Depardieu si regizorul poate Bertrand Blier?
|
regizorul da, actorul nu.
|
Actorul e barbat nu? Adica asa s-a inteles din ce-ai scris mai sus. Daca nu e Depardieu e Alain Delon :))
|
da, e alain delon, mai urmeaza sa scrii filmul si pui alta poza :)
|
All times are GMT +2. The time now is 08:48. |