![]() |
Au si ungurii cativa jucatori buni:Zoltán Gera,Hajnal,Dzsudzsák,Juhász....Doamne da sa se joaca meciul cu ei la Cluj :D
|
...acolo vor avea mai multi suporteri decat noi! :)
|
Estonia e mai buna ca Lituania?
Nu de alta, dar cu ei, probabil, va fi meciul echilibrat. |
Quote:
Please be kidding...nu au curaj sa scoata capu' pe strada ;) |
:) If you say so !
Estonia e sub Lituania...singurul rezultat notabil al acestei selectionate ar fi un egal cu Italia...parca! |
ieri am fost la un meci din campionat, dar la intrare m-au controlat si in chiloti si pentru ca aveam o camera compacta in buzunar n-am fost lasat sa intru pe stadion. nu inteleg cum in romania poate exista atata nesimtire. n-am avut problemele astea nicaieri in afara pe unde am mai fost. dar aici mi s-a spus ca numai sugitv poate intra cu asa ceva. cand dracu' s-o civiliza si tigania asta?
|
De vreo 2-3 ani e asa...in fine, eu stiam ca te lasa cu o camera, dar nu-ti dau voie cu bidonase, brichete, seminte, etc.
|
O calificare istorica obtinuta de micuta echipa medieseana !!!
Dupa o "lupta" grea dusa impotriva nemtilor, "gazarii" au invocat supranaturalul, ajutandu-i sa obtina una din cele mai spectaculoase calificari! Portarul Gazului a facut un meci senzational si pot spune, cu mana pe inima, ca este cel mai bun portar roman la ora actuala! Piturca ar face bine sa-si arunce un ochi pe acesta, in detrimentul altor jucatori, gen : Tatarusanu sau Pantilimon! Nici unul din acesti 2 nu sunt in forma, iar perioada FANTASTICA traversata de Plesca ar putea sa-l propulseze la cel mai inalt nivel al fotbalului romanesc. Gazul mi-a adus aminte de meciurile extraordinare facute de Steaua si Rapid acum cativa ani in urma, cand cele doua chiar s-au intalnit in sferturile Cupei UEFA ! Mi-e dor de un fotbal "de clasa" jucat de echipele noastre, mi-e dor de generatia de aur, imi doresc sa facem performanta atat la nivel de club cat si la nivel de nationala! Nu mai vreau sa-l aud pe Becali sau Borcea sau Iancu cum arunca bani in stanga si-n dreapta total aiurea, aducand jucatori de viitor, pe care "reusesc" sa-i strice! Vorbele lor influenteaza foarte mult calitatea jocului, psihicul jucatorilor si nu numai! Uneori fotbalul nu se rezuma doar la bani...! MANDRU CA SUNT ROMAN ! |
FC Vorskla Poltava - Dinamo Bucuresti
Steaua Bucuresti - TSKA Sofia Slask Wroclaw - Rapid FC Vaslui - Sparta Praga CS Gaz Metan Medias - Austria Viena |
Faina reusita Gazului. Sa elimini o echipa din Bundesliga e important pt moralul si asa subred al echipelor romanesti. Iar tragerea la sorti e chiar OK. Doar Vasluiul are o dubla greutza. In rest celelalte 4 trebuie sa se bata pt calificare. Coeficientul are nevoie urgenta de resuscitare.
|
In opinia mea, cele 5 echipe au sanse de calificare...destul de mari! Avand in vedere c-am scapat de adversari precum Tottenham sau Shalke, restul par niste "ganganii". Poate a sosit timpul sa dominam si noi grupele europene...si poate si saisprezecimile!
|
Medicate... sa vedem hopul cu play off-ul.
sa nu zicem hop pana nu am sarit gardul. sunt perfect deacord ca am picat usor , dar inca nu s-au jucat meciurile. oricum eu merg pe calificarea stelei, dinamo rapid si gaz. la vaslui imi e frica, mai ales ca au interzis la transferuri. daca li se rup oameni in meciurile urmatoare e grav acolo. |
Ai dreptate...Vasluiul vad ca a avut parte de cateva accidentari !
Canu va sta vreo 8-9 luni in afara jocului, mai nou si Papp accidentandu-se, in cazul ultimului nu este determinata perioada lipsei de pe gazon a acestuia. Un pic de teama imi e si de echipa din Sofia...Steaua a picat, probabil, cu cel mai dificil adversar, va fi totusi o dubla mansa spectaculoasa! |
mda....dar eu sper in sansa stelei. nici aia nu sunt mai bravi. din cate stiu la tska sofia suporterii fac totul, dar vedem. e posibil fix acolo unde ne e frica sa fie usor si unde zicem ca e usor, sa dam peste adversari crunti.
|
acum, intreb ca prostul. Ce canal are drepturile pentru europa league?
|
Sincer nu stiu ... inca.... dar all time europa league in mare a fost pe tvr1 sau protv sau ceva de genu.
|
pai, sezonul trecut europa league a fost pe pro tv iar champions league pe TVR 1, dar nu mai vad reclame despre pe nici un canal. sper sa nu fie luate de digi sau dolce:|
|
Pacat oricum,ca tvr a ajuns sa aiba cei mai prastie comentatori.iiii vii la Cluj la meci?
|
ma gandesc serios sa fac deplasarea.... dar sunt multe la mijloc. faza naspa e ca 18 august pica intr-o zi de joi. asta e un mare impediment ca tocmai am revenit din concediu, si nu cred ca imi mai pot lua inca 2 zile. daca se juca aici, mergeam sigur
|
Nu stiu cati suporteri o sa aveti p-aici,desi Steaua e iubita cam peste tot.Ba da totusi,de cand mama dracului aveti voi asa rivalitate cu franarii?Flegmezi pe ei si se ineaca...
|
All times are GMT +2. The time now is 05:36. |