![]() |
Dap. :D Pui?
|
Pun. Dar daca as fi in locul vostru, m-as gandi de doua ori daca sa recunosc ca l-am vazut pe asta: :D
![]() Mi se pare normal sa vin si cu ceva indicii, e cam obscuritate: -portughez -asta e filmul lui de debut -ultimul lui film are legatura cu o fosta colonie portugheza de peste mari si tari |
Lucky guess. Gomes? Parca Tabu era intr-o colonie portugheza de peste mari si tari. :P Dar nici macar nu stiu daca ala-i ultimul lui film.
|
Nu e Gomez, nici Monteiro. Colonii cu chinezarii portugheze de peste mari & tari.
Un alt indiciu ar fi ca filmele lu' asta se inrudesc tematic cu filmele lu' ala cu lacul. Daca ala a facut furori, o avea si asta fanii lui. :P |
Originally Posted by varu:
O Fantasma. Nu l-am vazut, dar il stiu dupa reputatie, inca ezit :D |
![]() Um..? ![]() |
Ala cu The Spoon and nu stiu ce?
|
Tipul e Mark Blum, tipa mi-e cunoscuta, dar nu stiu cine e. Nu cred ca am vazut filmul. :)
|
tipa e greta si filmul frances ha ?
|
Greta ii, dar Frances Ha ii alb negru. Ala cu Spoon si nu stii ce.
|
The Dish and The Spoon. Asa :D
Sa ve-dem! ![]() |
omule, atunci cine e tipul din poza? Seamana perfect cu cine am spus eu.
|
Nu am habar cum ii zice si nici nu l-am mai vazut pe undeva, ii doar o aparitie episodica aici, un no name, cel mai probabil.
|
![]() |
Hai no...regizor italian. The best, in my opinion :D Tre sa-l recunoasteti pe domnul de mai sus.
Poate aici? ![]() + ![]() |
Le Amiche
![]() |
La piu Grande Bellezza
![]() |
Good Bye, Dragon Inn
![]() |
Indiciu: nu e chiar film despre film al unei regizoare, dar e autobiografic/personal cat cuprinde. Regizoare de film mare.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Les rendez=voua d`Anna?
|
Da.
|
Il am in watchlist de foarte mult timp. Parca l-am si inceput la un moment dat dar a mers un pic cam greu si n-aveam rabdare.
![]() |
daca la avizier scrie "cette semaine", trebuie sa cautam un film frantuzesc din anii 50?
|
Anii 60 - Michel Pic..Poiccard - A bout de souffle
![]() |
Regizor italian, dintre cei mai buni.
![]() |
Mamma Roma?
|
Si. Ii abia al doilea film cu AM pe care-l vad, si pe primul l-am bifat destul de recent, simt c-am trait asa-ntr-o ignoranta crasa :| Fabuloasa actrita.
|
Si eu m-am indragostit definitiv de ea dupa ce-am vazut Rome, open city. Daca nu-i cu suparare pun poza mai tirziu sau daca vrea altcineva sa puna e ok.
|
![]() |
Este un foarte cunoscut clasic cu 2 actori giganti in rolurile principale. Este adaptare dupa o piesa de teatru.
|
Cat on a hot tin roof? asta imi pare Big Daddy coborand pe scarile pivnitei :-?
|
Da, da :) E Big Daddy in pivnita.
|
![]() |
rusesc?
|
Comedie sarbeasca
![]() |
zavet? pare a fi un Kusturica.
|
Zavet nu, Kusturica da :D
last one: ![]() |
Time of the gypsies
|
![]() |
e cam neclara poza. este cumva Anouk Aimee?
|
da, intr-unul din filmele ei reprezentative.
|
alt indiciu:
pabadabada, pabadabada,... :) |
Un homme et une femme, ofc..
|
![]() |
Originally Posted by omudindulap:
http://www.youtube.com/watch?v=3UYTLIdjSyc |
![]() |
Sightseers
(Din seria coincidente: nu l-am vazut, dar frunzarii articolul asta http://www.marculescu.ro/cele-mai-bu...oaza-din-2013/ si mi-a sarit in ochi ultima imagine) ![]() |
Indicii: Iñárritu balcanic & a intrat in top 10-ul meu pe 2013.
![]() |
Krugovi.
|
Da.
|
All times are GMT +2. The time now is 06:04. |