![]() |
Quote:
Quote:
![]() |
a spanking might be in order
![]() |
|
Originally Posted by omudindulap:
nu-s chiar " a kid " nici in ceea ce priveste muzica, nici in realitate, doar ca melodia nu este pe gustul meu, atata tot. prefer sa ascult Leonard Cohen ;) Leonard Cohen-Dance Me To The End Of Love l.e: scuze, am vazut melodia ta dupa ce am postat. deci, se continua cu:
Originally Posted by omudindulap:
|
Da, ma, stai linistita, glumim si noi (scuze), dar na, ti-ai cam cautat-o :P
|
|
Originally Posted by charles:
10+ Am stat ani buni printre vorbitori de rusă și nu s-a prins mai nimic de mine. Am și opus rezistență, ce-i drept. Mi-ai rupt inima-n două cu melodia asta, voiam nepărat să aflu ce zice. Noroc cu link-ul de sub video. Chioară-s de dimineață. Pentru Tiffuny, că tot îi place Leonard Cohen: Adam Cohen - Like A Man. De Cohen junior ce zici? |
8.5
The Undisputed Truth -Take A Vacation From Life http://www.youtube.com/watch?v=tjxPE...9OUUr3n-FPVUY= |
|
Originally Posted by Namaste:
multumesc ! despre junior nu zic nimic pentru ca nu stiu prea multe despre el.:"> onthread : nota 10 cu felicitari pentru Mattafix - angel on my shoulder Dido - Life For Rent |
|
|
|
9 superba melodia.
Joe Brooks - Superman |
|
|
|
|
the end product trebuia sa fie un efect de relaxare mentala sau poate un frison la "discursul" lui W Smith. evident ca nu ti le'a provocat... :P
8,5 pt piesa ta walking with happiness |
|
All times are GMT +2. The time now is 12:11. |