![]() |
Am zis ca nu prea erau, nu ca nu erau deloc.
|
Ceva nu se leaga. Costel Constantin n-a jucat in nici un film in anii 60 si aia din poza e Dacia 1300... Anii 70 ai zis ca nu, renunt, e prea greu pentru mine. Filmul nu cred ca l-am vazut, desi imaginea mi se pare extrem de cunoscuta.
|
acuma, eu risc raspunsul, fiindca nu sunt absolut sigura, dar zic:
"cand traiesti mai adevarat" , un film pentru tv din 1974. iar Toma..nu este Caragiu ci Dimitriu. pooool? daca asta e raspunsul, imi mentin preferinta pentru masochism.... |
nu e ăsta răspunsul ... da' eşti cu un pas mai aproapeB-)
|
Si eu m-am gandit la ala, dar vorba lui paul, "nu se gaseste".
|
mai, zic iar la plesneala: Reteaua S? celebrul film cu spioni?? cu toate ca nu joaca decat Radu
apropos...Toma traieste si are 102 ani, stiati? si mai este si nascut in aceeasi zi cu mine. |
nu ie ...
|
Paul, mai zi ceva, moare topicul, mai zi un indiciu :)
|
de pe generic:
![]() |
vaz sigla Taromului. e clar...nu e chiar vechi.
vds, ai abandonat??? haide, mai...doar atata rezisti? |
rvn, "Tarom" ii zicea si pe vremea ailalta...
|
tot de pe generic:
![]() |
intoarcere la dragostea dintai?
am facut legatura de la poza cu avionul. mi-am adus aminte despre ce era vorba in film. un diplomat roman se intoarce..... ca doar nu se intorcea cu caruta, nu? |
greu de tot. ăla e.
|
merg cu masochismul pana in panzele albe...
paul.....abia astept ghicitoarea.incepe sa-mi placa. |
hai că facem altceva. deschid un topic nou doar pentru filme româneşti. cine ghiceşte toate fotografiile timp de o lună primeşte acces la un cont RS timp de o lună. asta ca să nu mai blocăm topciul ăsta şi dacă e voie de la împărăţie.
|
Paul :)) da-mi voie sa rid. Cine ghiceste toate pozele dupa ce dai detalii suplimentare sau cine ghiceste toate pozele din prima?
|
fără indicii, doar poza. 24 de ore pentru "ghicit".
şi am greşit: cine nimereşte cele mai multe poze. |
paulica,
ne poti incuia si cu alte poze, nu numai cu de-alea de la arhiva Romaniafilm |
nu am decât filme româneşti. restul le pot număra pe degete. da' în materie de filme româneşti, am de unde alege: peste 800 de materiale în arhivă
|
All times are GMT +2. The time now is 15:57. |