![]() |
Etapa de munte cu catarari serioase si Col de Tourmalet >:) la pachet .
|
Anul asta n-am apucat sa vad nik din Le Tour :(
|
Nici eu.Munca la pamint ma trage :((
|
Eu am văzut doar finalurile de pe la 5 jumate încolo și chiar prind o oră, dar chiar au meritat.
De departe cel mai spectaculor început de tur, dar evident sper să fie și mai și în munți. |
Sa-i vedem pe fratii Schleck ,pe Cadel si pe Contador cum se misca pe munte .
Acum incepe cu adevarat turul. |
Diseara mare meci mare :)) Otelul - Steaua, si dupa mine cred ca va fi un 1-1 si apoi prelungiri :) Poate diseara mai auzim replica Apara tatarusanuuuuu.....:)))
|
Inca va mai uitati la Liga La Misto a lu' Mitica?Nu stiam ca se joaca fotbal acolo.:))
Sa fi vazut fotbal azi dimineata in Argentina-Uruguay,a avut de toate,eliminari,bare,ocazii monumentale,driblinguri,determinare si in final lovituri de departajare.Incredibil meci!Asa ceva e un mit in campionatul nostru satesc din pacate. |
TAS a respins apelul Timisoarei,care ramane in Liga a II-a.Mare pacat,inca o data,pentru suporterii timisoreni.
|
da????
in sfarsit nu mai aud faza : fruncea e in Banat. Acum sa vedem ce mare echipa e Timisoara. |
Mie personal,imi place Timisoara,singurul care aduce numele echipei in cacat,e garoiul de Iancu.Eu zic ca e mare pacat,ca pica din prima liga echipe ca Poli,si urca Chiajna,Mioveni etc etc
|
asta e. daca tiganu ala de iancu ar fi fost baiat bun, fara acuze si etc. ar fi ramas in liga 1.
de ce sa uitam in cate scandaluri a fost bagata echipa din cauza lui : ba cu numele, ba cu puncte luate, ba amenzi. oricum sa vedem daca sunt atat de buni, sa vedem daca revin. daca nu nu! |
Poi iti dai seama ca toti jucatorii importanti vor pleca la alte echipe.Nu raman Bourceanu,Goga,Axente,Sepsi,prin liga a 2-a.Oricum,rar intalnesti in Romania,pe vreun stadion,atmosfera ca pe Dan Paltinisanu
|
ehhhh sa vedem cati or sa mai vina la meci cand echipa se v-a bate cu nume necunoscute din liga a 2. la noi nu e ca in uk, unde si la meciuri de liga a 2 sau a 3 , stadionul e plin.
dar in alta ordine de idei, ai sa vezi ca nu o sa mai fie atmosfera ca la un meci cu steaua sau dinamo. poate la meciul cu uta |
|
Originally Posted by ghost90:
|
A fost dezafiliata de la Federatie,si toti jucatorii pleaca liberi...asa vazui pe prost.ro
|
omfg!!!1 nesimtirea olteneasca alu mititelu e prea de tot
|
Liga 1 e o gluma.Cum sa facem performante internationale cand propriul campionat e corupt pana-n maduva oaselor?Suntem mici de tot:|
|
Da,e adevarat...da ma gandesc la sutele de mii de suporteri,si fostele mari glorii care sufera datorita unor jigodii ordinare...mare mare pacat ca fotbalul devine o gluma iin Liga lu' labaru de mitica
|
Originally Posted by iiii:
O sa vina mai multi decat vin la destule echipe din Liga 1 si in loc de Steaua sau Dinamo o sa fie UTA. Nu e un sfarsit de drum, dar ar putea sa fie un inceput, conditionat de aerisirea patronatului. Altfel, soarta Craiovei e una care se poate oricand repeta. Si daca s-ar retrograda in baza patronilor pe care ii au echipele din prima liga, nu ar mai ramane multe sa joace. |
All times are GMT +2. The time now is 04:46. |