![]() |
Cica putem sa ne luam adio de la urmatoarele 2 turnee finale X(
http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/i...ot-243065.html |
Din 2000 numai exerimente sunt la nationala. ;)
|
Viva Hagi!:P
|
a acceptat propunerea?
|
Originally Posted by t0nka:
|
Pentru tot ce a facut in cariera de fotbalist Hagi merita cu varf si indesat aceasta sansa si pe deasupra sustinerea noastra! Nu stiu cat de bun e selectioner pentru ca a avut prea putine meciuri sa iti dai seama in precedentul mandat. Ca antrenor nu a stralucit dar selectioner e alta meserie. Poate ne mai scoate in strada cum o facea ca jucator.
HAGI |
din cei tineri doar dan petrescu, olaroiu si poate andone pot merita un scaun de selectioner. si asta pentru ca ei au avut succes la echipe de club, au aratat ca pot. razvan lucescu s-a grabit cu pasul asta desi se poate spune ca a avut succes cu rapidu. hagi insa nu a aratat nimic la nici o echipa. nu exclud sa ajunga mare antrenor vreodata insa trebui sa incepi de jos oricat de mare ai fost pe cand jucai. eu sunt cu ideea ca la nationala sa fie numai antrenori mai in varsta care si-au rupt turu pantalonilor pe banca. desigur greu de gasit asa ceva, mircea lucescu....si mai cine ?
|
Ok, selectionerul nu trebuie sa fie neaparat roman.
In alta ordine de idei, meciul de retragere al lui Ronaldo, adevaratul Ronaldo, e miercuri la ora 03:50. Cine se uita? Eu da. |
a vazut careva meciu? eu am citit doar impresiile de pe prosport.
|
Tatarusanu a luat meciul in serios. Putea sa-l lase pe Ronaldo sa marcheze.
Se retrage unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie, iar tu, ca sa ii faci burta mare lui Giovanni, nu il lasi sa marcheze un ultim gol. E o chestie de respect. |
L'am vazut. :D Prima repriza ne'a bombardat bine Brazilia, trebuia sa fie 3-0 cel putin. Repriza secunda destul de slaba, parca n'au mai fortat brazilienii. S'a retras si "grasutul" :( iar Tatarusanu a avut grija sa aiba o retragere lipsita de fast si gol. :D Cat despre prestatia noastra, ca de obicei, in amicale nu ne facem de ras, chiar daca am avut doar doua ocazii tot meciul, prin suturi de la distanta, unul superb din lovitura libera, direct in bara al lui Muresan, cel mai bun de la noi, si unul pe sfarsit de meci din partea lui Torje, foarte bun si el. Am jucat bine, cu multa determinare, parca era o finala de campionat mondial, suntem pe drumul cel bun, doar de antrenor mai avem nevoie. :-j
|
Eu m-am trezit sa ma uit pentru ca un meci cu Brazilia probabil nu voi mai avea sansa sa vad. Despre meci nu sunt prea multe de spus decat ca nu inteleg de ce Ronaldo a jucat din minutul 30 pana in 45, mai bine intra pe final cand nu mai avea nimeni chef. Romania nu s-a facut de ras am avut curaj si am jucat cat ne-au permis brazilienii, dar nu exista comparatie intre cele doua selectionate, Rapa il opreste pe Robinho si am spus totul:D. Am avut si noi o bara de la 35 m lovitura libera executata de Muresan, ar fi fost un gol fabulos mai ales impotriva unei selectionate cu 5 cupe mondiale la activ :D.
Eu zic ca a fost o onoare sa participam la retragerea lui Ronaldo o legenda a fotbalului, pacat ca Tatarusanu nu a scapat una din cele 2 suturi pe poarta :D scorul final probabil il stiti cu totii Brazilia - Romania 1-0, gol Fred dintr-o actiune frumoasa a celui care vine din spate sa duca mai departe reputatia Braziliei NEYMAR. |
Neymar trebuie sa isi schimbe numele : Neymarinho , suna mai brazilian B-)
|
Neymar mai trebuie sa manance (si la propriu si la figurat) pt a avea macar jumatate din performantele lui Ronaldo. Scoate omul foarte usor din joc prin dribling, dar este slabut la sut, daca brazilienii isi pun bazele in el pe viitor sa castige ceva trofee, vor avea de asteptat mult si bine.
|
Ha ha...sa compari un fotbalist care inca nu si-a inceput carerea de profesionist cu unul care tocmai s-a retras.
|
Originally Posted by danonino:
|
Revenind un pic la plaiurile noastre mioritice...
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/stea...-6-243493.html EPIC!=)) |
Originally Posted by AndreiStefan:
|
Am vazut un meci fain aseara. Prima semifinala a Campionatului Mondial de Fotbal Feminin.
SUA - Franta 3-1. Pe langa faptul ca m-am indragostit :P (a se vedea topicul Summer Crush) a fost o partida antrenanta, clar peste multe dintre meciurile de la CM baietilor de anul trecut. Jucandu-se la o viteza mai redusa si cu dueluri fizice mai putin decisive ca in fotbalul masculin, in cel feminin accentul cade pe tehnica si tactica si meciurile sunt de multe ori frumoase, ceva in genul cum era fotbalul masculin la inceputuri, inainte de a se profesionaliza si abrutiza. |
Azi joaca Gaz Metan cu finlandezii de la Kups , in turul 2 Europa League, sper sa faca o figura frumoasa Gaz Metan
|
All times are GMT +2. The time now is 05:36. |