![]() |
crushes de iarna tarzie / primavara :D
![]() ![]() |
mvpsebi, f***-**-n ***, eram sa fac infarct - credeam ca mi-ai raspuns mie.
OdD vad ca s-a suparat pe mine... LE Medeea Marinescu are o poza in ultimul Forbes de o dragalasenie absolut letala. Pacat nu-i pe net si ca mi-e lene s-o preiau manual de pe revista si s-o urc aici. |
Că tot ai pomenit de Medeea Marinescu, mi-am amintit de interviul ăsta.
Pentru mine e expresia perfectă a omului frumos. Prezența ei parcă anunță venirea primăverii. Hihi |
Ha! Ha!
Pai, asta-i interviul pentru revista! Asa era imbracata in poza. Continutul discutiei confirma. |
Da? Ziceai de ultimul Forbes, interviul e ceva mai vechi. Cred că l-au preluat mai târziu.
|
Ah, nu, pardon.
E vorba de revista Science Focus. Totultimul numar. Lol. Oricum, aceeasi lipsa de tangenta dintre domeniul de interes al revistei si cel Medeei. Le-am incurcat fiindca m-am scaldat in ultimele zile intr-o garla de reviste, printre care si astea doua, si-i usor sa apara confuzii. |
|
E-P-I-C!
Nu, pe bune, chiar nu stii? |
Nu, domn'le! Nu am reusit decat sa-i aflu numele fotografului, Maksym Pazyuk. Te-ai amorezat?
|
Nu. Poate doar putin.
Principalul motiv pentru care m-a impresionat poza e dincolo de cel aparent si explicit. De ce intrebi? Insistenta mea a dat semne de disperare? Am intrebat doar de doua ori. Si asta pentru ca e neobisnuit sa nu stii. Sunt aproape sigur ca esti primul de pe aria ast care urca o poza despre care nu stie pe cine reprezinta. PS/LE Chiar e epica de tot poza cu Colin. Si cat de bine ai potrivit-o. |
|
Originally Posted by omudindulap:
Serios? Lol. Evident ca nu m-ar "ajuta" la nimic, e doar de curiozitate, nu fi filistin : ) si ce-i drept acum nici nu mai mai intereseaza. Crdeam ca-i o actrita. Si parca imi parea si cunoscuta.
Quote:
Jolie? Lol. De cand e poza? ca e atat de departe de specimenul care-ti intorcea stomacul pe dos in seara oscarurilor... |
Greseala mea, am deviat putin de la subiect, cel putin ultimele 2 crush-uri sunt modele, topicul fiind despre Actresses I'd like to fuck. :">
Nu-i Jolie, ci 305 B-) |
O nouă revelație, Lindsay Price.
![]() ![]() |
vave, what happened since our last meeting? Why am I suddenly feeling like George Constanza here?:-?
|
What meeting? And what part of George Constanza are you feeling? :-*
|
1 Attachment(s)
|
Ne-am înstrăinat prea mult. I can't feel you anymore...:-S
|
In the words of Tony Soprano: What can you do?:-<
|
We can split my last crush, if you want. :P
P.S. Era să scriu "lust crash". :)) |
All times are GMT +2. The time now is 05:20. |