![]() |
Nu mai țiu minte decât filmul în care apare replica. N-aș putea preciza cine o rostește.
Paule, dacă știi răspunsul, dă-l să terminăm. |
io-te-l dând replica respectivă ...
![]() |
Bravo! Le spui și colegilor, ca să știe și ei, sau îi lași să se joace în continuare?
(Eu nu mai eram sigur că știu răspunsul corect. Mă bucur că de data asta memoria nu m-a trădat.) |
na, am combinat două joace într-unu singur :D
|
Corect... :)
|
Haideți, să ghicească cineva filmul, ca să mergem mai departe! Paul v-a indicat și actorul, v-a oferit și fotograma, ar trebui să fie simplu.
|
m-aţi enervat: Tudor (1963)
|
Le-a fost lene. Se putea ghici ușor parcurgând lista filmelor vechi în care a jucat Dichiseanu.
Hai, Paule, nu propui nicio ghicitoare? |
mai,
acum ati ramas fixati pe filme romanesti, de cand a intrat paul pe aici? @ pool, ceva de la "holiud", pliz. spoit si cu multa lumina. |
Păi nouă ne plac filmele românești. În plus, replicile în engleză sunt ușor de identificat cu gugăl, așa că multora nici nu le mai vine să posteze ghicitori. A fost o ghicitoare bună a Anemonei zilele trecute, dar filmul era suficient de obscur încât să fie necesare multe indicii suplimentare pentru a fi identificat.
|
"- Na' atunci du-te mai încolo şi strâgă bă!"
dacă nu ghiciţi, mâine vă pun înregistrarea audio ... |
|
valentin uritescu in nustiucefilm.
|
pe jumate corect ...
|
E posibil să fie Noi, cei din linia întâi, dar n-aș băga mâna-n foc.
|
nu e ...
|
Dintre toate filmele în care a jucat Urîtescu, replica aia îmi evocă cel mai mult atmosfera din Iacob...
|
nici ...
|
măi-măi. replici de ajutor: http://www.flickr.com/photos/32663389@N07/4963305345/
|
Paul, clar n-am vazut filmul, dar fac o incercare: De ce are vulpea coada?
|
All times are GMT +2. The time now is 23:27. |