![]() |
Originally Posted by Judex:
Judex, tu faci pe nataraul? nu-ti sade bine, sa stii, om in toata firea |
|
Cum poate fi un fetus (adica un copil care inca nu e nascut) sa fie numit "tip" ?
|
V-au crescut cozonacii ? A iesit gustos mielu ? :)
|
Cozonacii-i iau de la Pani-Pat (sau cum i-o fi zicând), iar mielu-l las sä mai träiascä si eu fac sarmale.
Mi-am luat patru kile de zaibär din piatä si o tuiculitä de prune. Voi ce beti? |
Deci asta cu ce bem cred ca e intrebarea secolului! Ce nu bem........................:D
|
Originally Posted by Judex:
Invierea o fac în cartier, pe Dreptätii. Voi unde? |
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by Chambord:
la noi, în partea mea de Oltenie/ Argeş nu se mănâncă miel. ai mei fac pastramă de oaie. e o întreagă tehnică aci. oricum, cea mai bună carne e oaia, însă io 325 de zile din an sunt vegetariană, cu toate că am citit ceva studii recente care afirmau că privarea de carne ar duce la nu-ştiu-ce disfuncţii ale creierului. :confused: tocmai ce vin de la Dr. Puşcă. Tipul, că e deja fb născut arăta jalnic, are o mână ruptă pusă-n gips până la umăr, tocmai ce-a scăpat dintr-un accident de maşină. i-am luat varianta scurtă de interviu, de în final m-a intrebat "dumneata eşti de la Primăria Cernavodă, sau de unde?!" la care io i-am răspuns: "nu, io doar citesc/ scriu şi beau Fetească Neagră de Tohani". a rămas să revin peste 2 săpt cu aparatul foto şi să stăm la ceva pahare de vorbă/ vin. Sărbători fericite! :love: :love: :love: :love: }}}}}}}{{{{{{{{ & ((((((H)))))) ---- PS: @ Redmen - cum să-i spun măi nepotului, "fătu"?! păi nu-mi dădea un picior în ochelari, de nu mă vedeam?! :) :) :) |
Originally Posted by Dragomara:
|
(((((H))))) - emoticon englezesc pentru SMS semnificând îmbrăţişarea. H=hug. very big hug, aşa scriam io pe meebo, unde acolo nu exista emoticon pentru strâns în braţe.
de fapt variantele corecte sunt: }{, (H). io obişnuiam să traduc născocirea mea de ((((H)))) prin îmbrăţişări de caracatiţă. :) :) |
Când se termină postu'?
|
La noapte. Masa din noaptea de Inviere e prima de dulce ("toate ale praznicului").
In Vinerea Mare se ajuneazä (post negru pânä la 18:00), iar de-atunci si pânä în Noaptea Invierii se mänâncä tot de post, dar numai strictul necesar pentru subzistentä. (Eu, unul, mä obisnuisem sä ajunez în Sâmbäta Mare, ca s-o combin cu spovedania si împärtäsania, astfel încununând tot Postul Mare; dar anul ästa mi le-am mutat pe toate trei - ajunare, spovedanie, împärtäsanie - în Vinerea Mare; cred cä de-acum asa voi face, mä simt mult mai bine. Inainte, Sâmbäta Mare era o zi de un stres enorm: astea trei, suprapuse si cu cumpäräturile, gätitul, curätenia, toate îngrämädite în ultima zi...) |
Care e cel mai slab/prost critic de filme dupa liternet ?
|
Giulia Ghika-Dobre
(Ce-i drept, am väzut acolo texte si mai slabe - dar ale unor tras-împinsi, nu critici.) Unde petreceti la noapte? |
Mă duc la Înviere ori la o mănăstire din judeţ,ori la o biserică din cartier.Dupaia venit acas',băgat un film,mai citit un pic „Pe-un picior de plai” şi culcat dimineaţa pe la vreo 4-5 dacă nu mai târziu.
|
Mmm, admirabil mod de-a-ti petrece noaptea de Inviere! :)
Ce ziceti de eliberarea lui Becali? |
Nu mi-o plăcut niciodată de Cioban,da' mă bucur că datorită lui ajunge Vadim în Europarlament.
|
E, las' cä nu-i totul pierdut... Poate n-ajunge! :P
Dacä Principele Radu candideazä la presedintie, îl votati? |
Îi greşit ce spui,domnul Radu candidează.Nu există familie regală în românia.Cum nu există nici preşedinte al Marii Britanii.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:00. |