![]() |
Draga Hellsteed,
La multi ani si cat mai multe zile insorite si linistite!
Si, bineinteles... ...γιορτη όμορφος! <:-P |
La multi ani!:)
|
La Multi Ani David Lynch!!!<:-P <:-P <:-P
La cit mai multe filme & si cit mai putina meditatie... |
La multi ani.
Don't get lost on the highway :D |
Maine este ziua de nastere a uneia din cele mai faine useritze de pe acest forum:
Corinka ;;) Ca singurul care sunt despartit temporal de ea doar de doua luni (fix !) imi revine placuta onoare de a-i ura primul un buchet plin plin de ani multi si colorati de bucurii ! :-* <:-P <):) >:D< :x =D> :-bd Si o sa las niste fete de zahar pe care le indragim amandoi sa-i spuna how young she is and how beautiful life is ;) B-) http://www.youtube.com/watch?v=0n2V8... 895DE&index=8 |
Deci ai trisat, Chamb. In fine, noi am intrat antonionian in joc.
Igitur, pentru maine: La multi ani - Coco, Kri si mai era cineva pe-aici dar pe bune nu imi aduc acum aminte cine (vezi topicul cu dedicatii). <:-P <:-P <:-P |
la multi ani corinca :-*, tot ce iti doresti!
|
La Multi Ani, Corinka ! :)
|
Multumesc frumos, sunteti foarte draguti.
Si ii multumesc si lui Pauline Kael, draga de ea, a fost prima care mi-a facut urari, de vreo saptamana.:) @Chambord M-ai nimerit la fix cu The Corrs, piesa aceea chiar a insemnat ceva pentru mine la un moment dat. Nu mi-a iesit ceva asa cum imi propusesem, dar mesajul optimist mi-a dat curaj.:) |
La Multi Ani Corinka, multa sanatate si fericire.<:-P
|
La multi ani, Corinka!
|
La multi ani Corinka :D
|
La Multi Ani si multa iubire draga Corinka!
|
La multi ani, Corinka-Uma! :-*
|
Corinka sä ne träiascä,
Iarba magicä s-o pascä, Nu-n tärâmuri ca de iascä, Sus ca un genunchi de broascä. Nu-mi fac griji, ci-mi zic: "Hai, las' cä, Az-mâni o sä se trezeascä!" ;) |
La multi ani si insanatosire cat mai grabnica!
>:D< |
La Multi Ani, Corinka!
|
la multi ani :)
toata lumea face 30 anul asta...? :D |
e trendy / fancy sa faci 30 anul asta B-)
|
la multi ani. :)
da, e anul dedicat lui Balzac. |
All times are GMT +2. The time now is 04:17. |