![]() |
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
:sick: |
|
|
Originally Posted by BeNnY:
se cheama Loose Change si se poate vedea pe Google Video, l-am vazut si eu de cum a aparut versiunea imbunatatita si adaugata, http://video.google.com/videoplay?do...q=loose+change sunt oferite acolo toate argumentele "stiintifice" si "logice" pe care le vantura toata puzderia de site-uri conspirationiste, nerds dig that stuff! :hmm: |
Originally Posted by Supastar:
ce v-ati inflamat asa? si de ce sa-mi reprim placerea de a-i face sa sufere, abu ghraib-style, printr-un bang-bang, you're dead?! in plus, biblia ma-nvata sa nu ucid... nu zice nimic dspr tortura ;) |
nu m-am inflamat din cauza teroristilor...ci din cauza torturii in sine...pur si simplu nu pot fi de acord cu ea si nu o pot accepta! :sleep: |
u r a softie
|
|
ALS, daca ma deghizez in terorist, will you climb into a fight ring with me? |
cu tine anytime!
si nu e nevoie sa te deghizezi in terorist, pt k as avea alte ginduri - sweet torture e unul care-mi vine-n minte acum - & nu vreau sa get intimate (or, worse even, erotic! :sick: ) cu tine... |
Sa stii ca sunt cat se poate de serios. Si pot face rost si de ring. Ar fi placerea mea, si ca sa fie totul fair-play, sunt pregatit sa slabesc daca sunt cumva peste categoria dumitale (don't fret little man, am doar in jur de 175 pounds). This IS a challenge. |
nu poti sa le zici k in kilogramele noastre d'acasa??
k mi-e lene sa convertesc... |
80, dear |
hm, eu n-am decit 71!
esti prea gras pt mine... t credeam categoria pana :lol: |
If I make 75...will you be man enough to step up and prove you're not a pansy-ass, girly man? |
but, you see, i am a 'pansy' (gee, ce passe esti in exprimare!), un iepurash lash, un fricos, un ofticos etc etc - so what's new?
daca cineva te-ar lega bine intr-un colt al ringului & m-ar invita sa-ti trag pumni nonstop timp de o ora, don't worry, as face-o! :P :P |
Dar nu spuneai tu...cu mine anytime? I mean...I would have never challenged you, daca nu-ti exprimai dorinta roza de a tortura oameni. Esti doar o fetita cu un bisturiu si tendinte homosexuale. |
|
wooow!
cred ca este linkul zilei!!! in-cre-di-bil!!! :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 14:15. |