![]() |
Originally Posted by BeNnY:
De acord dude... |
Apropo de putoare... Mergea una in fata mea si putea de la 1 metru ce mama naibi! A trebuit sa traversez repede strada ca putea cum nu am mai vazut (simtit).
Originally Posted by Demona:
...ce ganduri frumoase :happy: |
Shtiu, shtiu...ma simt foarte bine. E ora 11 noaptea..ma duc dreq acasa, ca dupa chiar ca ma duc sa descpic nishte cadavre. I love that job...Good night everybody! :sleep:
|
Good night and what job might that be???
|
Ok... Vezi daca nu-s cuminti aia fa-le o taietura in plus :) Sau pune-le o poza pe fata cu boss-ul tau si dupa aia... Distreaza-te! Pacat ca nu-s acolo sa fac poze :happy: |
Re: Hell-aDor
q***~L o my, o my, my 2, c my discussions, sorry but I don’t understand the topic title Hell aDor’ :love: ________________________________________________ cras amet qui numquam amavit quinque amavit cras amet ________________________________________________ |
Nici nu trebuia sa-l intelegi
|
asta e mesaj catre demona.ti-am vazut pozele pe celatalt topic,in caz ca nu cauti complimente,eu personal te asigur ca nu esti naspa.:)
|
DESPICI CADAVRE?!?!CUM ADICA? :shock: |
Hell-aDor
Originally Posted by daniken:
Nu e Hell aDor, uhmm..am mai zis o data. Topicu` in loc sa fie Demona's Lair, Crib...whatever, a for Hell-ador, ca sa nu fie HELLDORADO. Atunci poate credea lumea ca e legat de filmul "Welcome to the Jungle", a carui titlu` initzial trebuia sa fie "Helldorado". Asha e o combinatzie intre "Hell" shi "Ecuador"(nu shtiu de ce fix locu` ala l-am ales)...a ieshit Hellador! :) Asta e the topic title... |
Originally Posted by Jay:
Asistent medic legist...daca sunt cuminte poate imi temrin shcoala shi o sa fie medic legist. Da` asta numa` daca ma intorc la shcoala...Da` jobu` tot il am! :D |
:shock: :o :shock: :o :huh: :w00t: :shock: :sick: :huh: :(( :w00t: :shock: :? :? :o :huh: :w00t: :shock: :shock: parerea mea demona................. :huh: |
Re: Hell-aDor
Asa, ca nu mai tineam minte toata explicatia :shock: |
Jajaja Bennito! Bey e super bestial avataru` asta! Sa te puna dreq sa-l mai schimbi!!! :w00t:
|
Originally Posted by Undomiel:
Girlie-girl...crezi ca eshti singura care are parerea asta? Ah well, consolatzi-va cu gandul ca eu sunt aia care face "the dirty work" shi nu voi. Undomiel, imagineaza-tzi cum e sa itzi bagi mana in burta lu` unu` sa ii scotzi intestinele ca sa vezi daca a ramas ceva in ele, sa le cantareshti...etc... ;) I tell you...it's a damn feelin`...good one...for freaks like me... |
Lu' ogto nu-i place... Ma influenteaza negativ :hmm: :) Intr-o seara cand ma simt viteaz, o sa stau sa-ti ascult povestile de la job:) |
Mi se pare realizat prost and you can DO much better. Demona, I am Dracu si il pun pe Benny sa-si schimbe avatarul. Daca nu-ti convine s-ar putea sa nu te mai primesc la mine aici, In HELL si stiu cat de tare m-ai rugat sa te las sa intri. :hmm: :happy: :D ;) |
Nu schimb nimic.
|
procedezi corect...sa stii ca e misto avataru'... 8) |
Pentru Demona: I'm impressed :D
|
All times are GMT +2. The time now is 09:08. |