Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Frame: O noua provocare CineMagia! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84054)

Dan Gerose 18 May 2004 15:04

Ora

De la ce ora ?

Sm�agol-Gollum 18 May 2004 17:16

Originally Posted by Leonard:

Originally Posted by Danny:

Leonarde traiti-ar tie, tu nu mai stii pe ce lume traiesti? La Van Helsing mergem maine (de fapt azi ca e trecut cu mult de 24.00).
Vezi ca e trecuta acolo o data...sambata...pentru tine bag si un 15 mai ca vad ca e nevoie.

pai dupa 4 beri nu m-am mai uitat la ce data ai scris. oricum van helsing am auzit ca nu merita vazut (de unde ca mi-am anuntat eu prezenta??? nici de vlad sau daniel din cate am vorbit cu ei n-ar fi amatorii unui astfel de film).

ai dreptate...nu prea merita vazut(pe calc).....dar daca il vedeti pe ecran mare este mult mai fain...eu l-am vazut aseara shi pot sa zic ca nu prea m-am plictisit.. :)

Leonard 18 May 2004 18:55

Originally Posted by blitz43:

Mah...tocmai vlad a fost cu ideea! :D Credeam ca v-a convins aseara...dar intre timp a intervenit ceva asa ca a cazut totul. Poate merem maine desi nu cred. Daca e ceva te anunt.
Si filmul e doar un pretext... ;)

bah, am vorbit cu Danny si cica mâine e beletu' 35 de batrâne la corso la van pelvis ala...daniel, leonard, dan gerose, etc, ne bagam de la 8 seara trecute fix?
hai ca mai scumpe vor fi beroasele.... ;)

eventual bagati si o confirmare telefonica/sms :happy:

hai mai bine la Natalie (la 19 la Europa, e 40000 biletu), cred ca e mai suportabil decat vh.

Danny 18 May 2004 21:14

Maine la Europa e chiar 25.000 beletu' ca e miercuri. Mie mi-e indiferent. Numai sa-mi ziceti din timp. La "Van..." iesea katerinka... :)

Leonard 18 May 2004 23:14

Maine la Europa e chiar 25.000 beletu' ca e miercuri. Mie mi-e indiferent. Numai sa-mi ziceti din timp. La "Van..." iesea katerinka... :)

probabil, numai ca eu nu vreau sa particip la bugetul lor cu nici un leu. ati vazut ce nota are pe imdb? de ce sa cad in plasa ca atatea milioane de spectatori?

Danny 19 May 2004 00:10

Pai noi n-avem cum sa cadem in plasa ca stim ca e o porcarie de film. Eventual, putem fi considerati masochisti...atata tot. :lol:

Leonard 19 May 2004 00:17

Pai noi n-avem cum sa cadem in plasa ca stim ca e o porcarie de film. Eventual, putem fi considerati masochisti...atata tot. :lol:

i'm not into... sado-maso. duceti-va! n-am ajuns inca sa arunc cu banii pe un film doar ca sa ma amuz cat de prost e, mai bine rad pe bune la o comedie de calitate.

Danny 19 May 2004 01:09

Atunci merem la Nathalie ala, ca oricum e mai ieftin cu 30 de centi...si e si un pic mai devreme.
Blitz...tu decizi! :?

blitz43 19 May 2004 12:18

am o idee excelenta...
hai sa mai vedem pentru a tânspea oara 21 grame!
sa ne intre bine in cap! :lol:
si mergem si la maull :lol: , ca sa ne matzochim pâna la capat! :lol:
pacat de dozele alea de bere! :sleep:
bah, las' ca vorbim la telefon! :P

Leonard 19 May 2004 16:01

la 21 grams merg cu cea mai mare placere de oricate ori, dar nu si daca va aud pe voi ca faceti misto de el. doar nu e van helsing!

Sm�agol-Gollum 19 May 2004 17:27

Originally Posted by Leonard:

probabil, numai ca eu nu vreau sa particip la bugetul lor cu nici un leu. ati vazut ce nota are pe imdb? de ce sa cad in plasa ca atatea milioane de spectatori?

hehe...ma bucur ca nu am platit eu pentru bilet!!....daca plateam trebuia sa scot din buzunar 5£ sau 10£ (nu stiu sigur) :happy: :happy:

Dan Gerose 20 May 2004 13:47

Tzapa

Pe mine m-ati intepat si m-ati facut sa arunc pe fereastra 35.000, ca sa vad rusinea aia de Van Helsing. Ca sa va iert, trebuie sa ma duceti la un film adevarat ! :x

blitz43 20 May 2004 15:50

Re: Tzapa

Originally Posted by Dan Gerose:

Pe mine m-ati intepat si m-ati facut sa arunc pe fereastra 35.000, ca sa vad rusinea aia de Van Helsing. Ca sa va iert, trebuie sa ma duceti la un film adevarat ! :x

te ducem la 21 de grame!
ah, l-ai vazut? nu-i nimic, mai insistam pâna-l intelegem! :lol:
io drept sa-ti spun n-am vazut genericul complet, iar acest lucru ma cam oftica... zau! 8)

Nightwane 20 May 2004 20:09

te ducem la 21 de grame!
io drept sa-ti spun n-am vazut genericul complet, iar acest lucru ma cam oftica... zau! 8)

sa-l invatzatzi pe dinafara ca poate va asculta Leonard din el...mai o replica..mai o scena...

PS: 21 Grams rulz!

Ambra Blu 20 May 2004 20:27

te ducem la 21 de grame!

Bai, tu nu esti normal! M-am supra-ris. Ai umor, ai cel mai misto avatar, da' 21 de grame tot film bengos ramine.

Lady_Skar 20 May 2004 20:37

looking forward to intalnirea de sapt viitoare... desi nu pot sa stau mult pentru ca a doua zi vamos a la playa. :D

Dan Gerose 21 May 2004 15:17

Deprimant

21 Grams e prea deprimant pentru gustul meu. Un film superb, insa am nevoie de prea mult timp sa-mi revin din depresie. :(

Mircius 21 May 2004 16:10

MArti pe la 2 eram pe la mall, si am zis sa ma duc la film. NU rulau decat doua filme (din ceea ce nu vazusem): Along came polly si Van Helsing. Avand in vedere ca eram singur (ca deobicei), am optat pt Van Helsing. Mai, filmu mi s-a parut ok, si e mult mai mishto decat Liga. De zeci de ori. Anyway, mie mi-a placut, asha ca...totul depinde de gusturile fiecaruia....

TLD 21 May 2004 20:06

Re: Deprimant

21 Grams e prea deprimant pentru gustul meu. Un film superb, insa am nevoie de prea mult timp sa-mi revin din depresie. :(

Drac duminica ma duc sa-l vad ca ma prea frec de 2 luni sa tot vad filmu si nimik... Am mai auzit si numai cronici bune de la el...

Mala Portugal 21 May 2004 22:17

Re: Deprimant

:shock: Natie de depresivi ce sunteti :D
Pariez ca dupa Requiem for a Dream te-ai uitat gales spre borcanul cu aspirine iar apoi spre lamele inghesuite in mach 3 si te-a strafulgerat un gand sumbru:lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:53.