![]() |
Ora
De la ce ora ?
|
Originally Posted by Leonard:
ai dreptate...nu prea merita vazut(pe calc).....dar daca il vedeti pe ecran mare este mult mai fain...eu l-am vazut aseara shi pot sa zic ca nu prea m-am plictisit.. :) |
Originally Posted by blitz43:
hai mai bine la Natalie (la 19 la Europa, e 40000 biletu), cred ca e mai suportabil decat vh. |
Maine la Europa e chiar 25.000 beletu' ca e miercuri. Mie mi-e indiferent. Numai sa-mi ziceti din timp. La "Van..." iesea katerinka... :)
|
Originally Posted by Danny:
probabil, numai ca eu nu vreau sa particip la bugetul lor cu nici un leu. ati vazut ce nota are pe imdb? de ce sa cad in plasa ca atatea milioane de spectatori? |
Pai noi n-avem cum sa cadem in plasa ca stim ca e o porcarie de film. Eventual, putem fi considerati masochisti...atata tot. :lol:
|
Originally Posted by Danny:
i'm not into... sado-maso. duceti-va! n-am ajuns inca sa arunc cu banii pe un film doar ca sa ma amuz cat de prost e, mai bine rad pe bune la o comedie de calitate. |
Atunci merem la Nathalie ala, ca oricum e mai ieftin cu 30 de centi...si e si un pic mai devreme.
Blitz...tu decizi! :? |
am o idee excelenta...
hai sa mai vedem pentru a tânspea oara 21 grame! sa ne intre bine in cap! :lol: si mergem si la maull :lol: , ca sa ne matzochim pâna la capat! :lol: pacat de dozele alea de bere! :sleep: bah, las' ca vorbim la telefon! :P |
la 21 grams merg cu cea mai mare placere de oricate ori, dar nu si daca va aud pe voi ca faceti misto de el. doar nu e van helsing!
|
Originally Posted by Leonard:
hehe...ma bucur ca nu am platit eu pentru bilet!!....daca plateam trebuia sa scot din buzunar 5£ sau 10£ (nu stiu sigur) :happy: :happy: |
Tzapa
Pe mine m-ati intepat si m-ati facut sa arunc pe fereastra 35.000, ca sa vad rusinea aia de Van Helsing. Ca sa va iert, trebuie sa ma duceti la un film adevarat ! :x
|
Re: Tzapa
Originally Posted by Dan Gerose:
te ducem la 21 de grame! ah, l-ai vazut? nu-i nimic, mai insistam pâna-l intelegem! :lol: io drept sa-ti spun n-am vazut genericul complet, iar acest lucru ma cam oftica... zau! 8) |
sa-l invatzatzi pe dinafara ca poate va asculta Leonard din el...mai o replica..mai o scena... PS: 21 Grams rulz! |
Bai, tu nu esti normal! M-am supra-ris. Ai umor, ai cel mai misto avatar, da' 21 de grame tot film bengos ramine. |
looking forward to intalnirea de sapt viitoare... desi nu pot sa stau mult pentru ca a doua zi vamos a la playa. :D
|
Deprimant
21 Grams e prea deprimant pentru gustul meu. Un film superb, insa am nevoie de prea mult timp sa-mi revin din depresie. :(
|
MArti pe la 2 eram pe la mall, si am zis sa ma duc la film. NU rulau decat doua filme (din ceea ce nu vazusem): Along came polly si Van Helsing. Avand in vedere ca eram singur (ca deobicei), am optat pt Van Helsing. Mai, filmu mi s-a parut ok, si e mult mai mishto decat Liga. De zeci de ori. Anyway, mie mi-a placut, asha ca...totul depinde de gusturile fiecaruia....
|
Re: Deprimant
Drac duminica ma duc sa-l vad ca ma prea frec de 2 luni sa tot vad filmu si nimik... Am mai auzit si numai cronici bune de la el... |
Re: Deprimant
Pariez ca dupa Requiem for a Dream te-ai uitat gales spre borcanul cu aspirine iar apoi spre lamele inghesuite in mach 3 si te-a strafulgerat un gand sumbru:lol: |
All times are GMT +2. The time now is 14:53. |