![]() |
Aku i'm the winner thanx all!!!...e drept k n-am avut adversar pe masura.. :D :wink:
|
Originally Posted by raptor:
You had actually...Daca il bagam pe Brad Pitt, era scoru` 16 - 0! 8) You rule dude...Dar mai e o zi de vot... |
Duminica, deci inca un meci i-a sfarshit. Deshi raptor a avut o zi in minus la dispozitzie pentru voturi(meciul a inceput martzi), se pare ca a acumulat cele mai multe voturi de pana acum. So, raptor iese invingator, impotriva lui Jeremy Sisto, cu 16 - 2..
Noul meci se da intre christi vs Brad Pitt. Observatzie:christi e "domnu`" care se tzine de glume. Asta pentru cei ce nu il shtiu... ...Primul vot e dat. Votez christi. Pentru ca merita shi il urasc pe Brad Pitt - Freakin` Hollywood duck!! |
christi are caciula???
Votez christi(nici cand a mai jucat nu l-am votat pe pitt ) |
Originally Posted by WraIth:
|
Originally Posted by WraIth:
Ala e raptor! Nu-l recunoshti? christi e in bluza gri shi imi pune mie coarne...nu ca ar mai fi necesare... :roll: |
il votez pe christi,pentru ca a facut faza asta silly si ti-a pus coarnele alea.aveai drepate.parca mai ai nevoie. :lol:
|
Originally Posted by Demona:
:lol: Stiam ca are parul mai lung,dar nu l-am recunoscut din prima cu caciula :oops: :roll: |
Cristi shi de la mine
|
Christy
|
Christ
|
christi...
|
8 - 0 pentru christi... Haidetzi copii, ca mai avetzi o saptamana de vot la dispozitzie... :lol:
|
ultimul vot...goes for christi.
|
Cristi si aici. (*)
10-0,nu?Omu asta vrea sa-mi doboare recordul! :D |
Mah, ce pot sa zic.... m-ati dat gata...... aproape ca si mie imi vine sa-l votez pe Pitt :lol: Si totusi... 10-0 pentru mine?? Ati luat-o razna rau de tot.... (si va multumesc pt asta :) )
Si ca sa lamurim ceva.... cornitzele Demonei nu sint de la mine... eu n-aveam ceas... :lol: |
Originally Posted by christi:
Eu ashi zice ca cel din spate cu basca,but...............not sure :D |
Bey, yo-l tai pe ala care mi-o pus coarne! ;)
|
Originally Posted by Demona:
dc sa-l tai, ca-ti sta bine :P ;) |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Pai am eu coarnele mele, mai imi trebuia shi altele? Simte ca s-au schimbat emoticonsurile...ioa...ce bine arata unele... :w00t: <---asta e bestial.. |
All times are GMT +2. The time now is 17:29. |