![]() |
Oricum pe acel site este o elfeasca modificata fata de ce a imaginat Tolkien, pentru a fi folosita pe Ultima Online! (de aici si injuraturile)
Chiar ei dau adrese catre situri cu elfeasca tolkieneasca |
Originally Posted by BeNnY:
|
Originally Posted by TLD:
|
Am uitat c-am scris chestia asta aici. M-am luat cu altele. Seara dupa 10-12 ma uit la Seinfeld :) Cu tine chiar nu vreau sa ma cert dar daca insisti... As you wish |
Va rog, nu va certati aici... ar fi off topic. Certati-va pe forumul Cafenea la topicul Cei care vor sa se certe sa vina aici. :D
|
Originally Posted by Galadriel_queen:
OFF-TOPIC: mah da' stiu ca faci reclama la topicul ala! ON-TOPIC: as vrea sa va intreb ceva despre LOTR da' nu am ce :D |
Originally Posted by Galadriel_queen:
ma indoiesc ca i-ai jignit.oloriel are dreptate.de aia ne fataim noi atata dupa ea,ca ea de la 15 ani tot tolkien invata. :) we just trust her |
Sa mor daca shtiu cum sa iau chestia asta...drept compliment sau insulta. Ideal shi dragutz ar fii daca atzi incheia subiectul "Demona" once for all...shi daca nu exista intrebari ON TOPIC, lasatzi dreq subiectul in pace! What the fuck is happenin`...??? :huh: |
cum se traduce: Aiya Earendil Elenion Ancalima , ca nu mai am dictionarele.... :)
|
ceva de genul:
"Salutare Earendil, cea mai stralucitoare stea" "Earendil"= "prietenul marii" |
question : in peshterea lui shelob ,frodo apeleaza tot la Earendil sau la cine ??(ma scuzati,m-a lasat memoria :oops: :( )
|
Originally Posted by WraIth:
yeap..u got it right. frodo spune propozitia care am mentionat-o mai sus, iar sam, la randul lui spune: A Elbereth Gilthoniel / o menel palan-diriel, / le nallon si di'nguruthos! / A tiro nin, Fanuilos! |
s-au facut anumite comentarii despre demona si ca ea stie elfa si nu stiam de unde vin aceste zvonuri.am descoperit acum...e pe bune sau e abureala?a stat sa invete chestia aia? :?
|
Originally Posted by Riddick:
pai din cate tin minte ea a inceput sa invete (sau sa fie fana lotr) de cand avea 15 ani....acum nu stiu cati ani are, dar poti fi sigur ca a petrecut multi multi ani ca sa invete toate alea (shi iti garantez ca se pricepe.. 8) ) |
Originally Posted by Riddick:
Nu e "abureala" 7 ani de LOTR |
|
Originally Posted by Gaandalf:
Poate daca o rogi frumos si te straduiesti mult... poate o convingi sa faca o pauza de 2 ani, sa nu mai citeasca nimic si sa nu mai faca nimic care sa aiba vreo legatura cu LOTR :D Dar nu prea cred ca ai vreo sansa... |
Guess u're just missing the point, that's all! Demona's knowledge of Elvish & mine is of no concern to you. Parca itzi bagai ceva in LOTR? Asta include shi elfa. Ce fel de amic eshti fatza de Demona dk ptr ea Elfa ocupa un loc important in viatza ei -as in mine- shi tu zici in sus shi-n jos : "imi bag ceva ..." ???????????????? ceatza shi intrebarea pulseaza ... |
Originally Posted by Gaandalf:
Bai Gandalf uite ce e, eu am incercat s-o pastrez amical, da? Nu-mi mai fute tu cuvintele asa cum vrei tu. Am spus ca "cum ar fi daca as face asa" cum ai facut tu cu HP. Nu am zis nimic ca-mi bag si-mi scot in (din) LOTR. Ce fel de amic sunt eu pentru Demona nu e treaba ta. Nu e treaba nimanui asa ca nu vad de ce te-ai baga tu. LOTR a fost ok ca film dar mi se pare foarte overrated (tot ca film) |
Topicul este despre LOTR, nu despre tot felul de certuri intre useri.
Va rog pastrati un ton civilizat, si daca chiar vreti discutii in contradictoriu, folositi mesajele private. Multumesc! |
All times are GMT +2. The time now is 06:50. |