![]() |
Originally Posted by Demona:
H3h3h3h3h3h3h3! that is sooo funny ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - r u laughing too Lady Eowyn ? By the way it's EWOYN not EOWYIN ... |
Aseara faceam mishto de TLD k se duce la shcoala .. da' shi noi azi am intrat in focuri ... ne apucam de elfa ... bine k TLD ceea ce face la shcoala e nashpa ... looolza! :lol: asta e ... noi o sa invatzam de placere
Demona ce pot sa zic decat : "May the grace of the Valar protect you" ... and thank you "master" for showing us the way of the elves ... :D ... o sa fim ochi shi urechi la ore ( :o ) ... Pana atuncea ... check this out : "The Balrog of Morgoth" ... http://www.warofthering.net/photos/t...wotowers19.jpg Mai am o intrebare... Morgoth nu trebuia sa fie un tip rau shi ciumec din Silmarillion ... de ce ii se spune Balrogul din Morgoth de parca Morgoth este un tzinut ? |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Re: Sindarin start!!!
Shit! Si eu care vroiam sa kiulesc in prima zi... :) |
Hmm, pai mie nu prea imi plac "E"-urile...dar daca are si altceva in cap... Ce mesaj sinucigas... Estimated time of death: Saylor_Ysaluna's next message. :lol: Bine ca nu scrie des! |
Shi inkhepu'...thanks for the first lesson!
Tomorrow....tomorrow we'll see.... |
Originally Posted by Danny:
Bey! E sora-mea...clar ca are ceva in cap!!!! :evil: Shi ea nu prea reactzioneaza la faze din astea. E genul: "Nu-tzi place...Nu te uitzi!" Mai repede ma oftic eu ca te "legi" de membrii "clanului"... |
Originally Posted by Gaandalf:
Gaandalf da-tzi palme la faza asta! Dar palme din alea sa le simtzi!!! Te-ai belit la cap "bejete"??? De unde ai mai scos...EWOYN-ul ala?!?! Sper ca e doar o gresheala de ortografie!!! |
Nu pot fii pe placul tuturor!Unde ai mai vazut tu blonda inteligenta?!Deci tu crezi si in Mos Craciun? :D Imi pare rau daca am ofensat vre-o blonda!!!N-am nimic cu voi...sincer!:D |
Tzi-am spus eu Danny! Anyway...partea 2 din prima lectzie de sindarina e in curs. Check your private messages! Ora urmatoare dam extemporal! ;)
...I'm not jokin`!!! |
Ce lectii de sindarina?Demona preda pe bune?!daca da,te rog lasa-mi shi mie in mesajele private lectzile!multumesc!
|
Citisem un subiect de pe aici cu Happy shi Heavy enduri.Eu n-am citit Lord of the Rings.AM vazut doar filmele si pentru un fantasy chiar mi-a placut.Acum intrebare "retorica":are happy sau heavy end?
|
Originally Posted by Adrenaline:
HAHAHAHAAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!asta chiar ca e intrebare retorica!tu ce crezi Adrenaline?asa,dupa tine,ce final o sa aiba?Middle-Earth o sa fie sub stapanirea lui Sauron si totul moare.Orci care mananca Hobbitzi shi Nazguli care omoara Elfi si atunci toata batalia de la Helm's Deep si tot-tot-tot-tot-tot-tot-tot...e fost in zadar!deci tu cum crezi ca o sa se sfarseasca LOTR??? |
Ei Demona, uite ca stie sa reactioneze...chiar daca "timid". Stiu ca e sora ta dar nu pot sa ma abtin sa nu-i raspund. :)
Originally Posted by Sailor_Ysaluna:
Aici imi demonstrezi ca esti blonda.
Raspuns: In Mos Craciun cred, in blonda inteligenta... :)
Aici in mod cu totul surprinzator...nu te mai consideri blonda. Pana la urma cum ramane? Esti sau nu? :D |
Bine ca mi-ai spus! Ma duc sa-mi fac copiutzeeeeee... P.S. Mie de ce mi-ai trimis Lectia 1.1 de 3 ori? Chiar asa de batut in cap ma crezi? :D :P |
Bey,GURA EVERYBODY.Got an announcement to make:in kateva zile o sa putem,sper,discuta despre FOTR,TTT,ROTK,lua lectziile de elfa,certa :wink: etc etc somewhere else.Click here and share your opinion:
http://www.freewebs.com/raptorsite/ i un fel de preview,un print screen de pe pcu' personal.Give me ideeas and sugestions. Intre timp...invatzatzi.Eu vreau premiul I la sfarshit de an!!!!:) ps.Kum o sa fie...lucrarea aia...data.Ca ma gandesc ca prin pm ar fi cam greu? |
Originally Posted by Adrenaline:
Da chiar nu potzi ghici? E clar ca Frodo moare. Il omoara Gollum pentru Inel! |
Ca dadeam "Submit" shi nu se intampla nimic. Am zis ca a "picat" netu`. Apoi cand am dat click a 3-a oara a "functzioneshte" abia! ;) De aia! |
Ha ha ha!Funny!Nu sunt blonda natural!What's the big deal anyway?Sunt doar sora mai mica a Demonei.That's it!!! |
ok baby...chill :)
|
All times are GMT +2. The time now is 05:45. |