![]() |
Si daca as fi turc, ce? Sau ungur? Sau finlandez?
|
am si eu o intrebare pentru voi...
topicul asta e gradinita, topicul de ruigby, karate sau box? unde naiba is discutiile despre fotbal?X( |
@Dragon
Rugby este un sport nobil, ca si boxul, nu mai zic de karate. ;) |
Originally Posted by TheRainInSpain:
|
Tu m-ai convins de multa vreme - du-te la scoala!
|
Originally Posted by TheRainInSpain:
|
Taci. Chiar nu-si da nimeni seama de ce-l trimit la scoala atat de insistent? :D
|
Un copy/paste:
Balada retrogradării “Poli a retrogradat, FRF iar ne-a săpat, Duru-i tare înjurat, iară Iancu supărat, Zice că nu pleacă veci, şi pe toţi îi face terci, Necăjit şi revoltat, vrea justiţie neapărat. Fanii sunt niţel şocaţi, dezolaţi şi alarmaţi, Orza e îndurerat, îndoielnic şi lezat Borcea, Becali şi Copos dau târcoale, pe alocuri, Jucătorii n-i ochesc, de Iancu nu se feresc, Zicu, Panti şi Alexa, adios şi tercea-bercea, Haosul ne guvernează, vina mereu oscilează, Ba e Iancu acuzat, ba e Duru inculpat. Liga-a treia ne aşteaptă, poate cu Taborda-n poartă, Sau a doua, de plătim, orişicum nu ne-amăgim, Suporteri vom fi mereu, chiar de ne va fi cam greu, Pe stadion vom apărea şi pancarte ridica, Zi cu soare, fără soare, Să vedem meciul cel mare”. |
Buna balada....:)). Oricum faptul ca s-a amanat decizia cu privire la problema Timisoarei de a juca in liga III sau alta......zice ceva, si anume ca nu va retrograda, la fel si in cazul Bistritei.
|
Originally Posted by Manusa:
asa zic si eu ca cel putin timisoara sigur nu retrogradeaza |
si v'ati mira daca s'ar schimba decizia?
|
cel mai potrivit sistem pentru Romania
sper sa-l vad implementat cat de curand http://www.prosport.ro/fotbal-intern...omovat-8310260 |
in sfarsit suntem si noi aproape de ceea ce se numeste fotbal.
Cum spunea si comentatorul " cea mai buna repriza din ultimii ani ". |
@chuckyfan, am o veste proasta: mai este o repriza de jucat.
|
gunoaiele de bosniaci s-au intors cu spatele la cand se intona imnul nostru..poate poate reusim si noi sa castigam un meci important :-S
|
@SoX s-a terminat si aia. Intrebarea mea: De ce l-au lasat pe idiotu' ala sa bata penaltiul?
|
Ce penalty? :-O
Gata, vazui. Mi se inchise laptopul aproape de min 90 si am ratat ratarea. |
Originally Posted by chuckyfan:
Ca era de-al casei. ;) |
Numai de ar fi castigat Bosnia ::)
|
campionatul intern este pentru prosti, echipele din bucuresti au jucat pentru pariuri, se scot mai multi bani din pariuri decat din champions league.
anul viitor cum va fi ? pai hai sa o luam asa, cum e sa pui caru inaintea boilor ? steaua ia jucatori dar va numi antrenoru in 10, 15 dracu stie cate zile. cum e sa vina un antrenor care nu are nici o decizie asupra jucatorilor si i se cer urgent rezultate cu ce are ? ce inseamna schema de joc ? uite ba asta ai, da maxim posibil ca altfele pleci. nu il apreciez pe piturca ca om dar ca fotbalist intelege fenomenul sportiv, a zis ca messi nu ar rezista trei etape la steaua. cum e sa vina unu cioban sau diplomat, nu conteaza sa te faca in toate felurile, nu iti vine sa il bagi in p..... m......? nu tin cu nimeni, vreau spectacol, la steaua nu e sansa cat ciobanul e sef, la dinamo e prea diversificat creieru, prea multi sefi unu trage hais unu cea, sper ca macar acum la rapid cu venirea lui razvan sa existe o logica desi copos joaca si el la pariuri prin asia....... din pacate suntem o tara de televizati si astia stiu asta, porcu de iancu, mascariciu de dragomir, calicu de copos, ciobanu sau maimulele de la dinamo din ce sa traiasca ? |
All times are GMT +2. The time now is 07:16. |