![]() |
hm, sigur in imagine cel in alb e imbracat in camasa de forta , si e tatal celuia care i-o imbraca.
p.s. ceea ce ai scris se potriveste foarte bine, cu exceptia de est ) |
ok. multumim de pista...atacam!
da, era bine daca stiam si festivalu', macar cu ce litera incepe... |
sunt cateva, unul e Raindance .
|
Ex Drummer?
|
Paul m-a dat peste cap. Cand am zis de Birlic si a zis ca nu ne zice nimic de actor, am renuntat... Si acum sa aflu ca e chiar film cu Birlic :))
|
hai că v-am zis şi de actori ... da' ce stric eu dacă filmele româneşti îs "obscure" pentru voi?
|
windom, asa e :)
|
1 Attachment(s)
|
dupa banda galbena ,pare a fi locul unei crime. poate mai plasezi ceva, musiu...
|
Nu e locul unei crime, e un azil de nebuni.
|
Long shot, Jacob's Ladder?
|
abia am aflat si eu, dar exista acum site-uri care fac search dupa imaginea pe internet:
http://www.tineye.com/search/876eac8...025a7ae217001/ |
Și care mai este farmecul jocului atunci?:(
|
Originally Posted by FreakDoll:
doar daca se posteaza imagini inedite captate din filme de catre cei care posteaza, imagini care se presupune ca nu ar exista deja pe alte pagini de internet. |
Mai bine şterge adresa site'ului din com de mai sus.Poate n'o ştiu foarte mulţi.Altfel s'ar fi răspuns mult mai repede, zic eu..:)
|
si cei care stiu sa poata trisa in voie :)
tot se afla mai devreme sau mai tarziu, nu? |
Dacă tot am aflat că era vorba despre Session 9 nu postezi altă imagine?
|
Originally Posted by FreakDoll:
|
I'll say: Topic closed
|
Nah, hai sa mergem inainte. Incercam cu imagini surprinse de fiecare, poate nu se mai gasesc pe net. Si chiar de se gasesc, ca apare cate unul care foloseste programul ala nu ma intereseaza, atata timp cat sunt altii care nu-l folosesc, iar cei care deja jucam de mult nu vad de ce l-am folosi. N-ar mai fi nici o distractie...
|
All times are GMT +2. The time now is 06:02. |